kol. st-brajo, ne bi ja komparirao igh i dlkv...dlkv je na najboljem putu da uspješno okonča započeto restrukturiranje, odradio je i stekao je vrlo dobru reputaciju zadnjih par godina, knjige naruđbi su im popunjene do 22.+ i uredno servisiraju obveze dok je kod igh sve kontra, veliki preneseni gubitak, šteka u ispunjavanju obveza po psn, i dalje generira gubitke i stagnira iako po fi1q imaju rast ebitda naspram prošle godine...fundamentalno, igh je nula, po horoskopu, može i natrag na 15000kn iz 2008. ... ako će to netko platiti
Što smo danas tržili
-
-
-
ma dobro ljudi, ne mogu spavati od vas i postova, kupujete li vi išta ili samo pišete po temi, imam osjećaj da ćete sutra prije trgovanja dati ponudu da kupite Nea, na što smo došli, ispast će skuplji od Luke Modrića
laku noć i daj sutra kupite malo i vratite se temi
-
+IGH po 100kn
-
+IGH po 100kn
Jos ti je ostalo na bidu 29kom.
-
+IGH po 100kn
Jos ti je ostalo na bidu 29kom.
nisam to ja:)
ovo sam prijavio jucerasnju kupnju
danas cekamo 96 ako propadne
-
kol. st-brajo, ne bi ja komparirao igh i dlkv...dlkv je na najboljem putu da uspješno okonča započeto restrukturiranje, odradio je i stekao je vrlo dobru reputaciju zadnjih par godina, knjige naruđbi su im popunjene do 22.+ i uredno servisiraju obveze dok je kod igh sve kontra, veliki preneseni gubitak, šteka u ispunjavanju obveza po psn, i dalje generira gubitke i stagnira iako po fi1q imaju rast ebitda naspram prošle godine...fundamentalno, igh je nula, po horoskopu, može i natrag na 15000kn iz 2008. ... ako će to netko platiti
Kad se na IGH poklopi sve ovo što je tebi najvažnije mjerilo (fundamenti) za kupovanje dionica, cijena će ti već jako daleko pobjeći. Shvačaš stvari u maniri jako lošeg ulagača koji ne zna da se najviše zarađuje na dionicama koje su na dnu, a koje će preživjeti. Kad fundametni na burzi odrade svoje, ti si već jako debelo zakasnio sa kupnjom.
-
... i još samo da dodam ... na IGH se čak neće niti trebati čekati fundamenti za neki ozbiljniji porast cijene, već će za početak biti dovoljno i samo dočekati da se Marusica istrese do kraja.
Dionica je nakon dugog tavorenja, napokon ušla u nekakvu žižu interesa, a to svakako nije nešto što se treba ignorirati.
-
+IGH nesto malo po 100
nisam docekao 96:(
-
+ IGH po 100
+ OPTE po 5,76, nešto malo (da si razbijem monotoniju)
-
Kad se na IGH poklopi sve ovo što je tebi najvažnije mjerilo (fundamenti) za kupovanje dionica, cijena će ti već jako daleko pobjeći. Shvačaš stvari u maniri jako lošeg ulagača koji ne zna da se najviše zarađuje na dionicama koje su na dnu, a koje će preživjeti. Kad fundametni na burzi odrade svoje, ti si već jako debelo zakasnio sa kupnjom.
stari moj, sve5, ja sam zadovoljan i sa dionicama koje sam naveo u postu prije, sve imaju fundamentalni temelj i ako zaserem ne moram izlaziti sa minusom nego samo pričekam koji dan, jesu prinosi manji ali spavam ko beba...i tako ne mogu biti u svakoj dionici niti pobrati sve pare na tk pa ove kao igh, opte, ingr i sl stečajuše uglavnom zaobilazim
...vidim da te ljuti ali ježiga, takav je moj stav prema fundamentalno lošim dionicama i povrememo nešto u tome stilu i komentiram ali sada sam napisao što sam mislio i više neću spamati forum temom igh
-
-
Zasto onda kupujete Rivp kolega?
Turista na kapaljke. Dug 2 milijarde kuna. Vjerovatno ce prodavati imovinu kako je krenulo.
Kad prodje moratorij banke ce preuzeti cijeli Jadran za siću. Pa ce smisliti nesto da izbace apartmane iz igre.
Ili je to mozda slucajno i ja vidim teorije zavjere?
-
Jasno je da su turisti livada. Nazalost.
Najbolje bi mozda bilo staviti hladni pogon i cekati bolja vremena.
-
čovječe, kad se sjetim samo Corona free i sl. gluposti
najbolje je ne forsirati ništa, od slogana do teniskih turnira
kao i obično, najbolje je ostaviti poduzetnicima da se sami bore s tim, a država koliko može da im 'pruži kišobran' u obliku potpora, ukidanja svih nepotrebnih nameta, osigura financiranje (da jamči za njih)
sve ostalo je bespotrebno, preuranjeno i opasno: ovo s turniraom je upravo bila takva oklada, moglo je i upaliti a nije
-
Zasto onda kupujete Rivp kolega?
Turista na kapaljke. Dug 2 milijarde kuna. Vjerovatno ce prodavati imovinu kako je krenulo.
Kad prodje moratorij banke ce preuzeti cijeli Jadran za siću. Pa ce smisliti nesto da izbace apartmane iz igre.
Ili je to mozda slucajno i ja vidim teorije zavjere?
kol. neo, nejasno mi je tvoje pitanje tj. zaključak da kupujem rivp...naime, podosta sam je zvrtio zadnjih par mj. ali sve na short i pokazala se kao vrlo produktivna dionica, fundamenti ok, likvidnost ok, volantilnost ok, predvidljivost ok, a ovo o padu poslovanja i poslj. c.krize, o tom-po tom...a investitorski gledano, kada bi trebalo razmišljati o investiciji ako ne sada i tek sada, tko ulaže na long, u kombinaciji sa fundamentima i okolnostima, dobro dođe poznavanje TA da se tehnički odredi objektivan target ulaska
-
+ LKRI
-
Kolega @Neo da li ste kupovali i po 108 kuna?
-
Kolega @Neo da li ste kupovali i po 108 kuna?
Ne! Lijepo sam napisao da sam ulazio po 86,88,90 najvise i po 93kn onaj dan kad sam prvi zapoceo cistku. Ipak je netko morao poceti.
Istina...rekao sam da cu usput koristiti prilike pa sam zatrejdao 70% kupljene kolicine i u povratu do 97 kn vratio najveci prodani dio s prosjekom 99kn. Jucer malo dokupio po 100 i 102 kn i vratio sve prodano i extra pojacao. Veliki novci su mi u Igh..mpzda i previse za biti izlozen u jednoj dionici..al nemam sumnje da ce rasti pa nemam straha. Zasad preko 20.000 kn plusa na IGH u samo 10 dana.
-
@Neo me znam stonsu za vas veliki novci Ali nekome onda morate ako naraste do 300 a ulazili ste po 100 uvaliti te Jos 3x vece novce ..
-
Pa recimo 2-3 milje su za mene veliki novci. Dakle ako dodjem do 4000 kom sada i ako jednog dana IGH dodje do 500-600 u narednih 5g kn vise ne bi morao nikad nista raditi. S lovom koju imam i naravno dobitkom bio bi bezbrizan. San svakog Dalmatinca.
-
Aha. Dobro hvala. Samo me to zanimalo.. jer recimo Carlos Slimu I Bill Gatesu to nisu veliki novci 😎😁 meni su recimo veliki novci I Ono koliko Sam izlozen u OPTE a to nije ni 100 000 kn..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun