Kupila Vlen.
Svaka se cura mora moći negdje i zabavljati.
Kupila Vlen.
Malo dokupio Vlen
Kupio Auhr
Kupila Vlen.
na koliko ste vi već mjesta do sada oglasili zabavu, valjalo bi vam se malo preispitati, da ne bi mi pomislili da ste Dama sa sumnjivim kamelijama
prodao mrvu na 700+
Nadokupila još malo Kodt-a , danas mi se čini da sam ga preskupo platila, ali preplatila sam svaku kupnju unatrag godinu i pol i eto me na plus preko 100%.😁
Nadokupila još malo Kodt-a , danas mi se čini da sam ga preskupo platila, ali preplatila sam svaku kupnju unatrag godinu i pol i eto me na plus preko 100%.😁
Sve ste velite "preplatili", zarada Vam je vrhunska bome, a biti će i "od kruha" nešto.
-HPB po 183,186 i 187€, profit +40% ( prodao danas većinu, ostalo još 130 dionica sa 35% plusa, to će čekat FI)
-jučer i danas ARNT po 37,20-37.40 €, profit +15% (prodao 3% portfelja ARNT)
trenutno 17% portfelja keš, početkom mjeseca manje od 1%.
-HPB po 183,186 i 187€, profit +40% ( prodao danas većinu, ostalo još 130 dionica sa 35% plusa, to će čekat FI)
-jučer i danas ARNT po 37,20-37.40 €, profit +15% (prodao 3% portfelja ARNT)
trenutno 17% portfelja keš, početkom mjeseca manje od 1%.
Kolega, prodao si meni hpb po najvećoj cijeni taj dan 183, i 180, zaradiću i ja nešto.😀target 200.
Zelio sam malo dionica IGH kupiti ali me netko pretekao.
Sutra novi pokusaj imam.
+1000 dionica ZABA po 12€ (nek se nađe)
+ ZABA i ja po 12
Uzeo sam i ja 3000 komada ZABE, a upravo vidim da ima onih koji uzimaju i po 4, a danas rano ujutro jedan je uzeo skoro i 6 tisuca,
ali sve je to premalo.
Ako ne zagrize neka jako velika riba, bojim se da cemo se na kraju svi htjeti riješiti svojih dionica, a to neće ići lako......
Zar nije na ZABA na 12 na prodaji preko 350k dionica? (samo 10% vidljivo)
platio članarinu na zabi , nek se luković lijepo fućka, ako hoće riješiti poziciju neka da po niže
molim brisati, hvala...
Rekoh da ću se vratiti, atpl danas malo tek toliko po 50,8 €
+ERNT danas
jučer minus Podravka
+HPB po 186€ (izvrstan FI)
Evo ga nazad i u kodt, a šta ću, mora se, malo..