+ PDBA 141 kom
Što smo danas tržili
-
-
-
Ista cijena atpl/adris a izlaz iz šupljeg u prazno. Konstatacija igrača ispred je u redu. Amerikanec kakvi su rezoni da to pišete.
Procjenio sam da mi je sigurnije profitirati ukupno 8% ukoliko istrejdam 4% na Atpl kao dns(ulaz 57-59.80 izlaz) te kupim Adrs2 na 59.40 i uzmem divku 2.35€ sto mi daje isto 4% jer s obzirom na niske vozarine ne ocekujem znatniji rast Atpl do 4.kvartala a do tada ce i turisti odraditi neki svoj prirodni rast s obzirom na rekordnu sezonu te tada procjeniti i eventualno kupiti ponovno Atpl🙂
Ista cijena atpl/adris a izlaz iz šupljeg u prazno. Konstatacija igrača ispred je u redu. Amerikanec kakvi su rezoni da to pišete.
Procjenio sam da mi je sigurnije profitirati ukupno 8% ukoliko istrejdam 4% na Atpl kao dns(ulaz 57-59.80 izlaz) te kupim Adrs2 na 59.40 i uzmem divku 2.35€ sto mi daje isto 4% jer s obzirom na niske vozarine ne ocekujem znatniji rast Atpl do 4.kvartala a do tada ce i turisti odraditi neki svoj prirodni rast s obzirom na rekordnu sezonu te tada procjeniti i eventualno kupiti ponovno Atpl🙂
Zanimljiv razvoj situacije u tijeku🙂
-
Nitko se ne hvali da je kupio Mediku
-
Cestitam vam na prodaji
-
Dok ja CKML držim drugi na mediki i valamaru profitiraju! U petak preokret u razmišljanju moram napraviti.
-
Nisam prodavala, zašto svi misle da jesam
Ne treba mi novac, a ni ne znam kuda bih sa njime
Al' zanimljivo je da se baš nitko nije pohvalio
Ne znam što bi Kardum rekao za današnje trgovanje, al' sve je to slow motin.
Na puno se papira nije ni trgovalo, velik spread.
-
+ PDBA 141 kom
I ja isto neku sicu.....
+2 kom na kraju po 27
Plansko rusenje cijene na kraju dana.
Idealno za Hanfu.
-
+ PDBA 141 kom
I ja isto neku sicu.....
+2 kom na kraju po 27
Idealno za Hanfu.
HANFA, što je to?
I meni ovo unakazilo današnju kupnju, ali po mome mišljenju onda ste vi mogli par eura namjeno više dati, ne bi vam 2 komada pokvario prosjek ulaska, ja nisam više imao ojrića na računu
-
I ja isto neku sicu.....
+2 kom na kraju po 27
Idealno za Hanfu.
HANFA, što je to?
I meni ovo unakazilo današnju kupnju, ali po mome mišljenju onda ste vi mogli par eura namjeno više dati, ne bi vam 2 komada pokvario prosjek ulaska, ja nisam više imao ojrića na računu
Da početnicima objasnimo strucni naziv HANFA? Po prva dva slova je lako zaključiti da se radi o Hrvatskoj Agenciji, postoji u Hrvatskoj jako puno tih agencija, a ovo NFA je jos lakse, Nadzor Fotosinteze Aminokiselina. Ako vam zvuči besmisleno, ne brinite,u pravu ste.
-
I jučer je netko kupio dvije dionice Medike, možda je ista nestrpljiva osoba i danas kupila
-
-
-INGR
+INGR
Smanjio pa podebljao.
Sitno burek trejdanje. Burek i jogurt. Možda bude i za krafnu.
-
Prodao sve ATPL
-
Ja sam kupio malo ATPL, poslije mogu za svake dvije jednu dokupiti ako sam dobro pročitao
-
Ja sam kupio malo ATPL, poslije mogu za svake dvije jednu dokupiti ako sam dobro pročitao
Da, ali...
Ne znam koliko vam je pametno kupiti sada da bi nakon ex dividend daya mogli kupiti još dodatnu jednu po cijeni 53.50-60 EUR jer će vrlo vjerojatno cijena na burzi biti ionako ispod 54EUR, a ove dvije dionice izgube 1/3 glasačkih prava i pravo na dobit idućih godina.
Naravno, pod uvjetom da ova prevara prođe u punom razmjeru.
-
Prodao LVPR, Hita OTC, bitno da se trguje
-
Nece cijena pasti kad prođe pravo na divku,jer ako tržišna cijena bude niža od cijene dokapa ,dokap ne prolazi a cijena će do rada biti kontrolirana.Sama logika mi to govori!
-
Da, ali...
Ne znam koliko vam je pametno kupiti sada da bi nakon ex dividend daya mogli kupiti još dodatnu jednu po cijeni 53.50-60 EUR jer će vrlo vjerojatno cijena na burzi biti ionako ispod 54EUR, a ove dvije dionice izgube 1/3 glasačkih prava i pravo na dobit idućih godina.
Naravno, pod uvjetom da ova prevara prođe u punom razmjeru.
a je zahebali su one koji su mislili kupiti po puno nizoj cijeni. 🤣🤣🤣
-
Kad ste to prodali? Hita OTC kaze da nije bilo ikakve prodaje ovaj tjedan
-
Jedan rezime: Prodao sve ERNT. Potonuo malo, ali nisam više imao strpljenja i neke nade s tim. Moguće velika greška, ali subjektivno mi se više nisu sviđali i premda isključim emocije u potpunosti, ovdje sam prešao na tu stranu...
-
Kad ste to prodali? Hita OTC kaze da nije bilo ikakve prodaje ovaj tjedan
Tijekom tekućeg mjeseca, nije ni bitno već sam htio ukazati da ukoliko netko ne zna, a ima teške nelikviduše kao ja može ih se na ovoj platformi riješit.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner