A šta ste svi navalili na taj CKML,!
Ako je suditi po današnjem kretanju cijene, bit će "prodao CKML".
Cijena se trenutno kreće u dobrom smjeru, a to je kupnja . !!
A šta ste svi navalili na taj CKML,!
Ako je suditi po današnjem kretanju cijene, bit će "prodao CKML".
+ckml, još malo popunjavam na 10,70 divkom iz Plagune, nije baš pošteno, ali uvijek se traži kruha preko pogače
Meni pokazuje da je prodaja jača. A ništa, idem zvati brokere da mi poprave gledalicu. Nema druge.
Meni pokazuje da je prodaja jača. A ništa, idem zvati brokere da mi poprave gledalicu. Nema druge.
Men's čini da je na strani kupnje puno malih osica ili pčelica koje vrijedno skupljaju med, a sa strane prodaje jedan veliki crni masni bumbar, koji samo glasno zazuji, pokaže šta ima ispod krila i osice tj. pčelice sve zajedno pobjegoše .
Pouka ove prispodobe je: nemoš' se ti s bumbarom mjeriti, koliko god vas pčelica ima na hrpi
Pouka ove prispodobe je: nemoš' se ti s bumbarom mjeriti, koliko god vas pčelica ima na hrpi
Kao pčelica, boli me kur*c.
Men's čini da je na strani kupnje puno malih osica ili pčelica koje vrijedno skupljaju med, a sa strane prodaje jedan veliki crni masni bumbar, koji samo glasno zazuji, pokaže šta ima ispod krila i osice tj. pčelice sve zajedno pobjegoše .
Pouka ove prispodobe je da moraš imat 3 života da ubiješ debelog bumbara koji se uvijek pojavljuje na kraju nekog levela. Kad njega ubiješ ide next level
+ckml danas i ja malo dodao, ako bude na ovu cijenu samo za mekinje i to mislim mlinari daju 20%
I sam čekam, za sada nisam ništa ubo😀 nadam se, još nije do moga targeta palo.
-TUHO (605) (2kom kupljena po 580)
To vi mislite kolega
Još sam malo pridodao CKML
Jucer prodao Jdpl i dokupio Rivp i nakon dugo vremena jos od kad sam bio u tadasnjem KORF sa 100% portfelja eto sada i u Rivp.🙂
Samo ja prodao nešto CKML od jučer kupljen po 10.4 €. Očekujem slab prvi kvartal. Za svaki slučaj da bude prvo Izvješće.
Dokupio Rivp i nakon dugo vremena, jos od kad sam bio u tadasnjem KORF sa 100% portfelja, eto sada i u Rivp.🙂
Nisam siguran jesam li shvatio. Dakle, sada si opet 100% u RIVP?!
Samo ja prodao nešto CKML od jučer kupljen po 10.4 €. Očekujem slab prvi kvartal. Za svaki slučaj da bude prvo Izvješće.
Po meni, dobara odluka!!
Jucer prodao Jdpl i dokupio Rivp i nakon dugo vremena jos od kad sam bio u tadasnjem KORF sa 100% portfelja eto sada i u Rivp.🙂
Ja pred 2-3 godine ocistio rivp i uglavnom napunio brodare i jos par njih, za sljedecih 4-5 godina,…
Jos godinu, dvije kad brodari odrade ono sto strpljivo cekam, pa cemo vidjeti dali cemo dio vratit
Jucer prodao Jdpl i dokupio Rivp i nakon dugo vremena jos od kad sam bio u tadasnjem KORF sa 100% portfelja - eto sada i u RIVP.🙂
Ja pred 2-3 godine ocistio RIVP i uglavnom napunio brodare (...) za sljedecih 4-5 godina,…
Jos godinu, dvije kad brodari odrade ono sto strpljivo cekam, pa cemo vidjeti da li cemo dio vratiti.
Još godinu ili dvije dok brodari odrade pa ćeš onda razmišljati o povratku u RIVP?
Dok brodari nešto odrade, u navedenom roku će RIVP biti vjerojatno daleko pa-pa. u odnosu na današnjih 4.60 eura.
Oprilike sada je razdoblje za ulazak nešto dugoročnijeg investitora u turiste jer su zadnje tri godine samo nadoknađivali stanje prije nastupa corone pa tek sada hvataju novi zalet. Stoga, iako neuobičajeno i riskantno sa 100% portfelja RIVP, kolega Amerikanec po mojem mišljenju u načelu nije loše postupio, pogotovo ako dionice kani držati duže vremena.
Dokupio Rivp i nakon dugo vremena, jos od kad sam bio u tadasnjem KORF sa 100% portfelja, eto sada i u Rivp.🙂
Nisam siguran jesam li shvatio. Dakle, sada si opet 100% u RIVP?!
Tako je kolega
S obzirom da su cijene nekretnina poprilicno porasle u ovo doba inflacije a ocekujem i lagani daljnji porast dok god ovaj rat u Ukrajini traje te mi je matematicki gledano cijena dionice potcjenjena u odnosu na sam rast nekretnina i uz rekordnu turisticku sezonu koja se ocekuje smatram da RIVP ima prostora za rast cijene.
A cuj, nadam se da ce i rivp otic gore jer je imam jos sitno. Steta da bas sve nisam rijesio, sad se mislim koji magarac sam bio.
Jedino da nadmasi brodare u visini rasta ne vjerujem na temelju mojih zadnjih 20 godina na ZSE, osim u losim vremenima. A sljedece godine ne vjerujem da su lose 😎, a ne zelim to propustiti ovog puta.
Kolega Junius, čekam objavu o prodaji ranije kupljenog HPB-a , taj trade ste sigurno odradili...
Možda malo zakockati i uzeti ADPl, danas bi moglo izvješće.
A budimo realni, gore od lanjskog ne može