Skinulo me + adris2
Što smo danas tržili
-
-
-
prekjuče kupio neki +slpf, namam pojma ni kada ni zašto, valjda mi ostalo sitnog od prijašnjeg naloga
jeste li prodali danas?
-
"Majičicu dugih rukava nemam...": Objavljujemo ovogodišnji popis želja iz domovaPRIJE 11 godina Index je pokrenuo akciju prikupljanja božićnih poklona za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.www.index.hr
Ajde !!!!!!!!
Pare na sunce !
Svatko neka ispuni jednu želju, i blagosloviti će nas i Bog od burze
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…va/2416945.aspx
Ajde !!!!!!!!
Pare na sunce !
Svatko neka ispuni jednu želju, i blagosloviti će nas i Bog od burze
Jeste ispunili?
-
Ovi su mi najdrazi :palac gore: :palac gore: :palac gore: :palac gore: :palac gore:
-
Kupio malo SPAN, dokupio malo VIRO
-
+ span danas po 246
+ span jućer po 245
našpanan jače od svog reketa koji je tvrd da glava boli......
spreman na jak smeš.......
-
prekjuče kupio neki +slpf, namam pojma ni kada ni zašto, valjda mi ostalo sitnog od prijašnjeg naloga
jeste li prodali danas?
ma što bi prodao, nemam ni za burek, to mi je ostao neki nalog od tko zna kada, kada sakupim jedno 10000 onda možda prodam
-
+ span danas po 246
+ span jućer po 245
China, Taiwan war 'potentially possible' - US
United States Deputy Secretary of State Wendy Sherman (pictured) stated on Friday that a war between China and Taiwan is "potentially possible." Sherman further told reporters in Washington that the US will continue to put efforts to "deter that."
According to a joint statement released by Sherman and European External Action Service Secretary General Stefano Sannino earlier, the two sides expressed worries over "China’s provocations that increase the risk of crisis in the Strait, which would not only undermine peace and stability across the Strait, but also have serious impacts on the broader region and jeopardize global prosperity."
The statement also revealed that both sides called for a "peaceful resolution of cross-Strait issues."
😜
-
+ span danas po 246
+ span jućer po 245
China, Taiwan war 'potentially possible' - US
United States Deputy Secretary of State Wendy Sherman (pictured) stated on Friday that a war between China and Taiwan is "potentially possible." Sherman further told reporters in Washington that the US will continue to put efforts to "deter that."
According to a joint statement released by Sherman and European External Action Service Secretary General Stefano Sannino earlier, the two sides expressed worries over "China’s provocations that increase the risk of crisis in the Strait, which would not only undermine peace and stability across the Strait, but also have serious impacts on the broader region and jeopardize global prosperity."
The statement also revealed that both sides called for a "peaceful resolution of cross-Strait issues."
😜
razlog više za bulletproof dionicu......
-
-
Nisam siguran da će se tu bilo sto dogadjati jer ako nema institucionalne podrške za bilo koju dionicu nije bas realno očekivati značajniji rast cijene. To smo nedavno gledali na KODT i nekim drugim izdanjima. Mali tesko u ovakvim uvjetima mogu značajnije pokrenuti neku dionicu. Prilično je tanka podrška.
-
Nisam siguran da će se tu bilo sto dogadjati jer ako nema institucionalne podrške za bilo koju dionicu nije bas realno očekivati značajniji rast cijene. To smo nedavno gledali na KODT i nekim drugim izdanjima. Mali tesko u ovakvim uvjetima mogu značajnije pokrenuti neku dionicu. Prilično je tanka podrška.
Zašto bih branio npr. KODT kada mi eventualni propad ili fer cijena pružaju priliku za dokup? Visoka cijena izdanja mi odgovara samo kad prodajem
-
Kolega, ja sam mislio da je smisao investiranja nakon što nešto kupim da cijena te imovine raste, a ne da pada?? Mislim lijepo je povoljnije kupovati, al to znači a) da sam imao pogrešnu procjenu ib) da mi je investicijski tajming pogrešan. Obzirom da mi je svakog dana život sve kraći ja bas nemam toliko vremena da se samo tako razbacujem sa najvrijednijim resursom, k'o neki drugi koji se valjda misle i ponašaju kao da imaju na raspolaganju najmanje 9 života
-
Hah, kad bi cijene imovinskih klasa išle samo gore, onda bi bilo nemoguće izgubiti na bilo kojem ulaganju, ali bi bilo nemoguće i doći do imovine jeftino, jeftinije nego u uvjetima neke stabilne ponude i potražnje za istom.
Isto tako, ideja da bi cijene uvijek išle gore i tako do kraja vremena ima temelja samo u inflaciji, ali ne i u potražnji i očekivanjima.
-
Ma klasična špreha: na kraći rok, tržište kapitala je stroj za glasanje, na duži rok je ipak stroj za vaganje
Npr. već mjesec dana pratim glasanje na RCL. No kad-tad ćemo je izvagat
-
Hah, kad bi cijene imovinskih klasa išle samo gore, onda bi bilo nemoguće izgubiti na bilo kojem ulaganju, ali bi bilo nemoguće i doći do imovine jeftino, jeftinije nego u uvjetima neke stabilne ponude i potražnje za istom.
Isto tako, ideja da bi cijene uvijek išle gore i tako do kraja vremena ima temelja samo u inflaciji, ali ne i u potražnji i očekivanjima.
Hm, hm, 🤔, baš se ne slažem sa vašom teorijom (ne kažem da vi niste u pravu), već mislim da kada osoba A proda osobi B vrijednosni papir mora zaradit, osoba B mora zaradit prodajom osobi C, osoba C mora zaradit prodajom osobi D (nadam se da ste skužili poantu). Jer po vašoj teoriji ako se dogodi puno gubitaka prilikom tih transakcija onda to više nije vrijednosni papir (ili vrijednosna klasa imovine) već je to uvaljivanje vrijednosnih papira naivcima, dok se ne potroše svi naivci i onda ti postaneš svjestan da si ti zadnji naivac sa bezvrijednim papirom😁.Znam da malo laićki zvući😁. Ps: ne mora zaradit prodajom, može zaradit i kroz dividendu😉.
-
+ KODT
+ KODT
+ KODT
+ KODT
+ KODT
-
po meni će rast KODT...zato sam i kupio
-
...e sad hoće li biti zaokruživanja cijena dionica nakon uvođenja nove valute, možda negdje i hoće ali taj utjecaj bi trebao biti nikakav ili vrlo mali. KODT će mi biti lako pratiti jer recimo da će dionica vrijediti oko 300 EUR-a.
-
-jdpl malo
-ktjv malo
+span
+koei
+atpl
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora