-podr malo
+ktjv u nadi da će uskoro u redovno trgovanje
-podr malo
+ktjv u nadi da će uskoro u redovno trgovanje
+tpng
+koei
malo mi je neobično petkom kupovati
+ ADPL
Onaj drugi član Uprave dionice ne prodaja kao prvi što ih je spustio na 73 kn. Niže od 78-79 valjda ne može.
Nisam tržio danas, ali sam zadnjih nekoliko dana (pa i tjedana) lagano kupovao VLEN u rasponu od 15,20 do 15,60 kn.
Sviđa mi se smjer u kojem ta firma trenutno ide, a čini se i da su puno posla sudeći po informacijama koje su neki forumaši dijelili.
Nisam tržio danas, ali sam zadnjih nekoliko dana (pa i tjedana) lagano kupovao VLEN u rasponu od 15,20 do 15,60 kn.
Sviđa mi se smjer u kojem ta firma trenutno ide, a čini se i da su puno posla sudeći po informacijama koje su neki forumaši dijelili.
Posla su puni do kraja kao i prošli kvartal samo da li dobit može biti viša od prošlog izvješća i koliko će tko biti time zadovoljan.
Lijep prosjek cijene. I dobar value play.
Lijep prosjek cijene. I dobar value play.
Tim kupovinama sam si zapravo pokvario prosjek koji sada iznosi 12,22 kn.
Kupio sam dosta Lenca u rasponu od 9,80 do 10,5 još negdje početkom ove godine i iz nekog razloga ga ne prodajem
+malo plag na jedvite jade
vlen -na otvaranju sumljiva mi brana bila...
Ovo je kao Schrodingerova dionica.. nitko ne zna jel prijavljujes kupnju ili prodaju.
Inace, nabavio komadic narodnog heroja, kap rizlinga i mrvu plastike.
+ dosta vlena, za sada djeluje kao kupljeno na sniženju,da li je doista tako vidjet ćemo kroz par dana.
Ovo je kao Schrodingerova dionica.. nitko ne zna jel prijavljujes kupnju ili prodaju.
Ako kupujes onda prijavljujes prodaju i obrnuto
-kupnja je bila,štopanje cijene sa velikim nalozima
-popravila se likvidnost ,bila je zamrlo trgovanje.
-tehnički gledano i vrijeme je bilo
+atpl opet jedan mali zagrljaj s kraljicom
Narodni heroj odradio diverziju na koti 17, rizling vanredan ocjena 91 a plastik jednostavno fantastik.
+grnl, preventivno prije izvješća
-atpl
ne bi se ove ugrijale, ma nema tog petka
+viro, malo, ne svojom krivnjom, napalo me
već me uplašilo, da nisu kupili kakav brod
+jdpl kupilo se malo i ovdje, nisam ni primjetio da me pobralo, moram pojačati zvonce
viro-nadokupio ,malo. napamet.!
+malo zabe kad je džabe, samo da moje ne budu još džabije