halo, halo, neće biti dosta dijonica
i ja danas 247
halo, halo, neće biti dosta dijonica
i ja danas 247
+Atgr 1500
-ckml 654 kom plus 94kom Atpl po 405.2 prosijek
+ KOKA (39 KOM po 310KN)
(nadam se da mi se neci obiti o glavu prilikom squeeza)
+atpl, buying the dip 😋
plus atpl na 420 20kom tu se nema vise sta cekati pracka je napeta pogotovo sto su Kinezima ova otezanja sa Covidom dosla do vrata pa sad mole Australce za cumur plus jos sto su osijetitli da im Europa nabija cijenu
+atpl, čisto zaokruživanje, sada samo čekam da se još i cijena zaokruži sa ili bez dividende, svejedno
+kodt, nadam se da ću kupiti još, ali po manjoj cijeni nego danas
+atpl, čisto zaokruživanje, sada samo čekam da se još i cijena zaokruži sa ili bez dividende, svejedno
kad ce se vise znat ide li dividenda ili ne ?
kad ce se vise znat ide li dividenda ili ne?
ja čim prodam, znam da ne ide
+tpng. Sitno. Zaokruzivanje
+kodt , dodao još malo
na startu malčice čvaknuo stečajuše sa atlantika
sad opet moram zaokruživat
-ATPL sve i fala upravnicima na ponuđenim burekima, al meni je to dugo čekati i bojim se biti ćee ladni
-ATPL dio, jučer -ADPL sve (ovdje je nula bureka ali nema veze
-ATPL sve i fala upravnicima na ponuđenim burekima, al meni je to dugo čekati i bojim se biti ćee ladni
Uvijek ste nam dobrodošli natrag idući tjedan na 550.
-ATPL sve i fala upravnicima na ponuđenim burekima, al meni je to dugo čekati i bojim se biti će ladni
Uvijek ste nam dobrodošli idući tjedan na 550.
hvala na pozivu, ali moram se najprije osigurati, nisu li tamo ulagali (550-570) oni što su poslije imali opekline 2 stupnja
I moj atpl otišao sav, ranije
-ATPL sve i fala upravnicima na ponuđenim burekima, al meni je to dugo čekati i bojim se biti će ladni
I moj atpl otišao sav, ranije
bolje da je uranio, nego okasnio
Ajmo sad runda br. 2...