hladni burek, .
nhf
Je, bome je. Sica samo. Takva je i likvidnost.
Dobila sam prigovor da svoje bureke ne prijavljujem pa eto😅
ako je od jučer može biti samo jogurt
hladni burek, .
nhf
A ne, ne, nije jos prodano😅 ja ocekujem burek s mesom.
+atpl manja količina
Plus atpl na početku, poskidao malo.
-ATPL nekoliko x danas i obavijest cijenjenoj investitorskoj zajednici da se naše malo, teško stečeno kraljevstvo raspalo kao kula bez karaktera,
čisto me sram koliko nemam za ponedjeljak
-ATPL nekoliko x danas i obavijest cijenjenoj investitorskoj zajednici da se naše malo, teško stečeno kraljevstvo raspalo kao kula bez karaktera,
Znaci u ponedjeljak ste opet na bidu?
Znaci u ponedjeljak ste opet na bidu?
otprilike ili malo niže
Ovaj tjedan +30kom ATPL, - 17kom ATPL, +5kom KODT2, +5kom KODT
+atpl jutros tako malo da bi ih najradije vratio vlasniku, odoh sada brati krastavci i kupiti octa dok se burza na :spavanje:
zna li se oćel se moći nabaviti paprike preko makedonske burze i gdje je izlistanna dionica ZB, jel na makedonskoj ili banjalučkoj
zna li se oćel se moći nabaviti paprike preko makedonske burze i gdje je izlistanna dionica ZB, jel na makedonskoj ili banjalučkoj
A kud je pobjegao Zagrebački berzan?
Šta se više ne mogu kupiti i prodati njegove dijone?
A kud je pobjegao Zagrebački berzan?
Šta se više ne može kupiti i prodati njegove dione?
a će do plaće za 7i mjesec biti sigurno dostupan, a paprika iz Makedonije krajem 8og kažu u subotu na špici
+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tak klimavo djeluje
+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tak klimavo djeluje
Meni još stoji ista roba od prošlog tjedna, nije ni prošli petak bio dobar, možda ovaj bude😀
+ATPL nabavio robe za petak, samo mi se čini da bi mogla kod mene i ostati, nekako mi nadolazeći petak tako klimavo djeluje
Meni još stoji ista roba od prošlog tjedna, nije ni prošli petak bio dobar, možda ovaj bude😀
prošli petak je bio super, nije li čovjek lijepo nudio preko 800komada na 450 i kupio, a kupovalo se i preko toga
prošli petak je bio super, nije li čovjek lijepo nudio preko 800komada na 450 i kupio, a kupovalo se i preko toga
Je al bilo mi malo, ja mislio dolazi mali preokret, al čorak. Biće jednom😀
Je al bilo mi malo, ja mislio dolazi mali preokret, al čorak. Biće jednom😀
Došao s posla, malo sam pobrkao dane, imao sam i za prodati ali sada gledam, u petak sam i sam kupio 227 kom po prosječnoj cijeni 450, 37.
etogac
+ATPLx2 za ovaj tjedan će biti dovoljno, sutra može i ispod 400 meni više ne treba
++ATPL 200 komada
140 kom atpl