+ ATPL (sitno, al još je nešto casha spremno za akciju)
Što smo danas tržili
-
-
-
uhhh, uhhhh jutros:
-ADRS po 456 kn (trebao sam se ovoga riješit prije za 4-8kn po dionici više)
+ATPL po 508 kn
+ARNT po 266 kn
-
+ATPL 506
+JDPL 65,5
Šta će nam dan još donijeti?
-
+ATPL 506
+JDPL 65,5
dodatni minus do kraja dana i veliki minus do kraja tjedna?......
-
+ATPL 506
+JDPL 65,5
dodatni minus do kraja dana i veliki minus do kraja tjedna?......
Ma nema veze dok je pod stavkom "Prinos" brojka veća od 200.000 kn.
-
+9 kom ATPL (500)
+11kom ATPL (492)
...+ iducih 11 na 485...
-
-sve ATPL sa minusom
...cekam na 460.....
-
-sve ATPL sa minusom
...cekam na 460.....
Hvala.
-
+KODT, s nadom u daljnje skupljanje na ovim razinama
-
Prodao sav HPB
-
-
Trgovalo se nešto danas(trebao sam ovo odradit u petak), nekih 180k kuna prometa:
Ajde dobar je i ovaj mjesec, moglo je biti puno gore, opet se zaradila plaća za 13 dana lipnja(na ovaj iznos nadodati nekih 2k kuna dividende):
EDIT: Sutra fokus na kupnju ADRS2 i ADRS, target cca 400kn/435kn...grizem se što nisam prodao prošli tjedan četvrtinu ATPL, kako sam planirao.
-
Trgovalo se nešto danas(trebao sam ovo odradit u petak), nekih 180k kuna prometa:
Ajde dobar je i ovaj mjesec, moglo je biti puno gore, opet se zaradila plaća za 13 dana lipnja(na ovaj iznos nadodati nekih 2k kuna dividende):
EDIT: Sutra fokus na kupnju ADRS2 i ADRS, target cca 400kn/435kn...grizem se što nisam prodao prošli tjedan četvrtinu ATPL, kako sam planirao.
Kolega koliko sam ukapirao vi imate račun kod Erste brokera. Jel se nešto posebno naplaćuije ovaj periodični obračun dobiti ili je to u sklopu nekog paketa - tekući+kartice+žiro+broker???
-
Kolega koliko sam ukapirao vi imate račun kod Erste brokera. Jel se nešto posebno naplaćuije ovaj periodični obračun dobiti ili je to u sklopu nekog paketa - tekući+kartice+žiro+broker???
To imaš u sklopu aplikacije, besplatno je.
-
To imaš u sklopu aplikacije, besplatno je.
Znači samo se plaćaju provizije?
-
Da, kao da je to malo haha
-
Da, kao da je to malo haha
Pa u Agramu nema te opcije za skoro iste novce.
-
Ma ni to...ja sam likvidirao danas ADRS., kakva dividenda...još mi je u memoriji prošlogodišnji zaron ADRS2 nakon ex dividenda dana, koji je bio x2 od vrijednosti divke.
Oprez kolega Marine, ako je prošle godine pala cijena za iznos dividende puta 2 to je onda na današnju cijenu minus 31 kuna. Stavite vi nalog za svaki slučaj na 385,tako ću i ja. 😉
-
+Atpl po 485
-
+Atpl po 485
Ti prvi ratnici ranojutarnjih magli nazalost uvijek izginu.
+ATPL po 485kn
-
+atgr
bome dobitnici dejstvuju brzo
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/ZPI-ATGR-f6e40db02dcc45dd830f12507a61a9f0.pdf
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun