Koji pritisak prodaje na ATPL, koja burektopija!
Samo namjerno rušenje-zadržavanje cijene na ovim razinama.
Mogla bi biti, tek probuđena fond-menažerija, koja žali za nižim ulazima!
Koji pritisak prodaje na ATPL, koja burektopija!
Samo namjerno rušenje-zadržavanje cijene na ovim razinama.
Mogla bi biti, tek probuđena fond-menažerija, koja žali za nižim ulazima!
Ukoliko bude predlozena divka na Atpl oko 30-40kn tad ce i fondovi pocistiti prodaju i vrlo brzo smo iznad 600kn🙂
Treba očistiti ovoga na 550, uz objavu dividende, tek onda možemo gore ozbiljnije.
Nakitili su otpore, fond menađeri, po tehničkoj analizi...
Treba očistiti ovoga na 550, uz objavu dividende, tek onda možemo gore ozbiljnije.
Nakitili su otpore, fond menađeri, po tehničkoj analizi...
Kolega onda počnite čistiti, kako ono ide uzrečica polomiti ask ili tako nekako
kako je još prošle godine govorio amerikanec, pa znamo što je poslije bilo .
Ja se trenutno vodim onom drugom uzrečicom sell on strength.
Tako sam se vodio na 350 uzrečicom buy on the dip .
Tko me slušao, mogao je sa mnom jako lijepo zaraditi
I ja kupujem po tehničkoj analizi, uz top fundamente. Tako da ću pričekati korekciju za nadopunu portfelja.
Ovo je klasično iskrcavanje po dobrom izvješću.
Kad ćemo u kupnju kolega Bud?
Kome se lome zubi bolje je polomiti na janjetini od dividende... ...
+atpl u prvi čas
+HPB po 930/935/940 kn
+atpl u prvi čas
Na srecu zse omogucuje svakome komotnu kupnju.
Ne znam zasto Ivana svima na ovom forumu lupa dislajkove. Sto smo joj se zamjerili.
+atpl u prvi čas
Ne znam zasto Ivana svima na ovom forumu lupa dislajkove. Sto smo joj se zamjerili.
A možda joj je samo ekran okrenut naopačke.
+atpl u prvi čas
Ne znam zašto Ivana svima na ovom forumu lupa dislajkove. Sto smo joj se zamjerili.
+Podr
+Atgr
meni ona djeluje zbunjena više nego disleksična
mislim da je to zbog gužve u hotelčiću, a svi pričaju stranim jezicima, nije to lako
+HPB po 930/935/940 kn
i još:
-VIRO po 30,80 kn (ovde nisam baš pogodija vrh;))
- ZABA po 66kn( drugi trejd u tri dana)
- VLEN po 13,50 kn dio (malo falilo da vratim nazad po 13 kn)
brat bratu 120k kuna prometa danas.
- jdpl 67
+ ulpl 148/9
Ak neko misli da imam povlaštene informacije, nek bježi s burze
Mediku.
Po galantnih 30 tisuća kuna, i nemojte mi reći da sam trebala puštati kosicu na bidu.
Pozicija Long.
Ako se cijena spusti do gležnjeva kupiti ću još
......uspio prodati BZJK na OTC-u......nakon pišljivih cca 9 godina čekanja......
.....e, sad......posto znamo tko je kupac i kakav je on kalibar, lako moguce da sam mu dionice prepustio prerano.......
no bar nisam po 40-50 po koliko su mu drugi poklanjali zadnjih godina na OTCu......
.....sreca da mi je ulazna bila cca 65,50, pa bar nisam bacio novce......
VLEN---nekoliko tisuća dokupa
izgleda kao kupnja na vrhu što se ne preporučava.??
Nije vrh
Vrh će biti preko 16 kn
Nije vrh
Vrh će biti preko 16 kn
Znači nahebali smo:)
-atpl 1/2 ipak prije petka, nekako mi je previše nagrnulo ulagača iz drugih dionica danas na brod i to svi na istu stranu, sumnjivo, da ne bi bilo kakve isprike oko divke, eto rat je, pa ipak opreza radi, nečemo vam ništa dati dok se ne usidrimo u sigurnu luku i te fore, batalio 30kn golubinjak
je li to Vukadin kupuje?
može li se Kaba kome prodati?
-atpl 1/2 ipak prije petka, nekako mi je previše nagrnulo ulagača iz drugih dionica danas na brod i to svi na istu stranu, sumnjivo, da ne bi bilo kakve isprike oko divke, eto rat je, pa ipak opreza radi, nečemo vam ništa dati dok se ne usidrimo u sigurnu luku i te fore, batalio 30kn golubinjak
Čim zacrveni dan, dva, tri odmah se vidi gdje su špekulatni trenutno parkirali novac...jer takve dionice tada imaju velike promete i velike padove.
je li to Vukadin kupuje?
može li se Kaba kome prodati?
Pa i da ne bude dividende,u što sumnjam ...dionica debelo podcijenjena na ovoj razini.