Tko zna zarađuje puno, lagano i uvijek iznova i sve više. Bravo.
Najbitnije: nikad ništa radit, samo muda ladit
Tko zna zarađuje puno, lagano i uvijek iznova i sve više. Bravo.
Najbitnije: nikad ništa radit, samo muda ladit
Plakat ces za Lencom. Vjeruj mi.
On ga svaki dan kupi/proda. Kao i Atpl.
mora netko radit promet… vidim vecina prebacuje izsupljeg u prazno svakodnevno, brokeri trljaju ruke 😀.
Svi pisu koliko su i prebacivanju zaradili… a di su ovi sto su pogubili novcice u tom prebacivanju 😀
mora netko radit promet… vidim vecina prebacuje izsupljeg u prazno svakodnevno, brokeri trljaju ruke 😀.
Svi pisu koliko su i prebacivanju zaradili… a di su ovi sto su pogubili novcice u tom prebacivanju 😀
Evo ja sam bio prošli mjesec prodao do 1000 dionica TPNG, nekih trećinu portfelja te dionice, dao ih između 38,20 do 39kn....pogubio nekih 4k kn, zašto sam bio to napravio, jer je bio izašao katastrofa FI za 4Q, BCTI je bio opet opao ispod profitabilnosti tankera, ZABA skrbnički sa svojim prodajama mi je unio nemir, razmislio preko vikenda i prodao,dio( dakle,risk menagment).. U međuvremenu jedan brod sa SPOT-a je otišao na ugovor, bcti otišao na preko 1000, brzo sam vratio tih cca 1000 dionica nazad po 38,80kn.
Ukratko što sam htio reći, treba reagirati kad vidiš da se nešto sprema potencijalno što ti nije u korist, bilo je lako moguće da cijena TPNG ode i na 30-tak kn. Eto nije, jer su se okolnosti doslovno preko noći promijenile i opet sam vratio nazad dionice, skoro po istoj cijeni...
Primjer iz ove godine gdje sam pogodio i izletio djelomično ili potpuno na vrijeme...JDRN pola ga prodao zadnji momenat po 14-14.30kn, eno se sada prodaje po 12,80kn...ARNT kupio ga bio po 284kn, izletio zadnji tren na dan napada na Ukrajinu na 286 kn, eno ga sada na 250kn, ADRS2 prodao ga po 427kn(jer vidim da se muči), kupio bio pola nazad po 412kn( reko neće više dole, brzo sezona, divka,ovo,ono), izletim na 396kn na dan napada na Ukrajinu, loš FI bum, eno ga danas na 380kn.
Kupio bio LKPC po 590 kn, kažem si super dobit odličan FI, reko sebi odlična prilika za okrenit 5-10%, vidim ne mrda par dana, sve se nešto muči, oće, neće, stavim na 610 kn i prodam, eno ga danas na 480kn.
Da je kolega po vašu da ne hranim brokera i da ne vrtim stalno, pogubio bi masu novaca.
Marine83, evo jedne anegdote vezano uz način trgovanja; pred cca 2 godine bio sam s nekom ekipom električara na jednom putovanju i na kavi sjedimo i dva mlada električara objašanjavaju jednom starijem i da tako kažem "elementarnom, zdravoseljačkom" kako su druga vremena, kako oni stalno prate trendove i da nude inteligentna rješenja (mobiteli, aplikacije itd...) i "struja" nije više samo montaža i da sad tako zarade 10 000 kn u tjedan dana. Ovaj drugi, sluša, sluša, gleda, ne prekida ih i kad su ovi završili kaže on "ja ništa od toga ne nudim što vi nudite, isto zaradim 10 000 kn" . Svatko ima svoj način.
same zvijezde
+podr
+atpl
+atgr
+7cro
rat se bliži kraju svakoga dana
danas odmah na otvaranju znatnu količinu ADPL i onda van... ipak nisam uspio sve prodati na vrhu. Atpl na otvaranju i ERNT na otvaranju... za drugo platforma ne bi dala... iako danas nije nešto štekala.
e da, i +PODR na otvaranju i INGR
Danas na Ernt kao da samo maći trguju.
Danas na Ernt kao da samo maći trguju.
Možda se vraćaju ovi što su izletili na 1500, pa im jučer na dan žena supruge objasnile kakvu su glupost napravili i rekle vraćaj se unutra sad će dividenda, treba na more ić
Minus atpl 401 kn . Nije pametno al jbg, nisam ja gosp. Marin da znam. Ma mlad sam n nnaučit ću..
Minus atpl 401 kn . Nije pametno al jbg, nisam ja gosp. Marin da znam. Ma mlad sam n nnaučit ću..
Lijepo je kad se čovjek osjeća mlad. Isto ti stavi naočale pa još jednom ćirni u transkaciju. Gledaj u cijenu i datum.
Lijepo je kad se čovjek osjeća mlad. Isto ti stavi naočale pa još jednom ćirni u transkaciju. Gledaj u cijenu i datum.
Upravu ste, tipfeler po 441kn.
-HPB po 875 kn samo malo
+SLRS po 555 kn
-hpb
-atpl
-viro malo
-adpl
-jdpl sitno
-hpb
-atpl
-viro malo
-adpl
-jdpl sitno
Je li se skupilo za burek?
Display More-hpb
-atpl
-viro malo
-adpl
-jdpl sitno
kasko za kupljeni pasted-from-clipboard.jpg
Ode zarada u potrošnju, u mecu, tj. u rupu bez dna!
Ode zarada u potrošnju, u mecu, tj. u rupu bez dna!
obzirom na stanje na tržištu moglo bi se to smatrati i dobrom investicijom,
ali bez brige nijanci kuna nije od burzovnog portfelja,
jedini mi problem može biti, kako sada držati volan masnim rukama
-atpl malo
p.s. +viro
Display MoreOde zarada u potrošnju, u mecu, tj. u rupu bez dna!
obzirom na stanje na tržištu moglo bi se to smatrati i dobrom investicijom,
https://www.index.hr/auto/clanak/me…su/2340567.aspx
ali bez brige nijanci kuna nije od burzovnog portfelja,
-atpl malo
Ima se, pa neka se nađe i tajnica na suvozačevom mjestu (uz ženinu dozvolu), da se volan ne prlja!
Onda riskiraš da, ako volan isklizne, ostane samo masna mrlja i iza volana - (AAAHH! - ŠLEPER!!!)
Naravoučenije - ako jedeš burek - ne vozi!
Btw. - Još ništa kupio ništa prodao - još je mlad dan. Vjerojatno nešto alata za proljetne radove kasnije.
[…]kasko za kupljeni pasted-from-clipboard.jpg
I ja nešto tražim oko 10-12 g:
Ford Ka
Toyota Aygo ili
Fiat punto
Bit će definitivno bez kaska.