+podr
+atpl, kako ne mogu zaviriti u izvješće, oslanjam se na njuh, a index petex mi je dosta nisko, valjda nije greška
+rivp, ali nam je Putin zacrnio izvješće pred sam početak sezone, kraja corone i uzleta dione
Svaka vam cast i za jucer i danas.
+podr
+atpl, kako ne mogu zaviriti u izvješće, oslanjam se na njuh, a index petex mi je dosta nisko, valjda nije greška
+rivp, ali nam je Putin zacrnio izvješće pred sam početak sezone, kraja corone i uzleta dione
+podr
nekako mi se učinilo da nismo baš mi zaslužili u ovoj krizi -7%
ako sve završi brzo oporaviti će se i burze, ako se oduži, naviknuti ćemo se kao i na coronu i lagano oporavljati, dok medo ne zapleše i na našim vratima, ne očekujem ga ovoga proljeća, ali do jeseni nije ni to isključeno
+ atpl--391,393.
nek se nađe...
Ja sam ipak nešto trgovao, prodao sam sav ADRS2 sa nekih -4.5% gubitka na njemu i sa trećinom tog novca kupio :
+VLEN po 10,50kn
Još od prodaje ADRS2 kupio:
+HPB po 745kn
+VLEN 10 kn
Jučerašnji gubitak od gotovo -50000 kuna danas mi se smanjio na samo -5000kn...jučerašnjih par kupnja je sigurno dosta pomoglo da se ovaj minus čim prije istopi.
Nadam se kolege da se i vama jučerašnji minus istopio i da niste radili greške u koracima.
Još od prodaje ADRS2 kupio:
+HPB po 745kn
+VLEN 10 kn
Jučerašnji gubitak od gotovo -50000 kuna danas mi se smanjio na samo -5000kn...jučerašnjih par kupnja je sigurno dosta pomoglo da se ovaj minus čim prije istopi.
Nadam se kolege da se i vama jučerašnji minus istopio i da niste radili greške u koracima.
meni se istopio gotovo sav cash i ne znam da je to baš dobro, ali je zato + kao za jedan solidan auto neradničkE klase, sada samo moram pripaziti idući tjedan da mi ga ne ukradu ili razbiju, da uzmem kasko , ma neću, nisam ja nikada kaskao, pa neću ni idući tjedan, samo u prvi ešalon pa kako bude
p.s.
-HPB, prodalo se malo
-VLEN po 11.60kn
morao sam malo prodat, jer sam jučer masu nakupova po 10 i 10.50kn...
Danas prodao INGR i HPB
Jučer i danas dokupio ATPL, ULPL i CHF
+7SLO po 136kn samo malo
+7SLO po 136kn samo malo
uvijek kod susjeda trava zelenija
-Atpl
-Podr
-Atgr
samo malo brzopoteznih za konzerve
Display More+7SLO po 136kn samo malo
uvijek kod susjeda trava zelenija
-Atpl
-Podr
-Atgr
Eh kolega, takve bluechipove mijenjati za konzerve.
Display Moreuvijek kod susjeda trava zelenija
-Atpl
-Podr
-Atgr
Eh kolega, takve bluechipove mijenjati za konzerve.
a što da radim, više se pošten ulagač ni bureka ovdje ne može domoći, valja stoga posegnuti u zlatne konzerve
+ADPL na 110-115 kn, nisam ni sanjao da će biti ovako jeftino.
+atlp 390
nije za podcijeniti...
Svaka čast kolega na hrabrosti, nije lako ostati hladne glave na ovakve reakcije na forumu i ovakve reakcije cijene. Ljudi su izgleda totalno izgubili kompas, ADPL je u problemu ali ne ni blizu ovakvom kakvog cijena sugerira.
Cijena je stvarno smiješna, nisam pri cashu ali gledam šta bih prodao pa da kupim adpl.
Ti stvarno misliš da je netko izgubio kompas???? Nakon što je Putin najavio moguću nacionalizaciju imovine onih koji su uveli sankcije Rusiji, si ozbiljan???
ne znam što je sve moguće, ali hrvatska lisnica u hrvatskom džepu mi je nekako najsigurnija
možda bi vama izašli u susret da danas trebate 100000 za kupnju npr. dionica ili konzervi, ovisno gledate li na pregovore optimistično ili pesimistično
Ti stvarno misliš da je netko izgubio kompas???? Nakon što je Putin najavio moguću nacionalizaciju imovine onih koji su uveli sankcije Rusiji, si ozbiljan???
ne znam što je sve moguće, ali hrvatska lisnica u hrvatskom džepu mi je nekako najsigurnija
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…o-foto-20220228
možda bi vama izašli u susret da danas trebate 100000 za kupnju npr. dionica ili konzervi, ovisno gledate li na pregovore optimistično ili pesimistično
Uvik samo zaobilazio Sberbank i Kentbank...jedna ruska, druga turska, baš iz ovih razloga...
Dokupio ATPL po 393, INGR po 11,45 i vrlo malo ULPL 100-101
Sve od 9:30-9:35, ostali nalozi od jučer
-ATPL dobre mjere
+opte umjereno
+ATPL kad je se već na silu hoćete riješit. A i da zaokružim brojku.
- ATPL na 449
vratio natrag znatnu količinu znatno ispod 440... čekam niže ako bude samoubojica.
+ATPL dok svi nisu još apsolvirali FI nadam se da nisam pogriješio!