Upravo pojačao poziciju u DAC s 300 na 400 komada. Ovih 300 osigurano dugoročnim put opcijom.
Najveća mi je pozicija nakon keša i nekretnina.
Hrabro, svaka cast!
Upravo pojačao poziciju u DAC s 300 na 400 komada. Ovih 300 osigurano dugoročnim put opcijom.
Najveća mi je pozicija nakon keša i nekretnina.
Hrabro, svaka cast!
naravno sve je moguće... iako do 340 jaka potpora.. paše mi sve.
Ja lovim to bliže 340 kn...
Slijedećih dana će trebati koncentracije, za bocnuti još niže!
Pročitao sam samo naslov i sumato krenuo tražiti dugorepe tako da nisam ništa tržio,gadno pada,gadno za gledati,mislim da pratimo tradicionalno burze s jačim padalinama,moje sanjke su spremne na kupnju -15/-20% na P/e 2-4,ipak smo mi investitorima crno ospod nokta.
+atpl
+PODR sa srcem
- PODR sve. Prinos 50%.
Probati ću danas i sutra još koju poziciju očistiti.
Nemam dobar osjećaj, ne osjećam se ugodno više.
Previše mi je negativnih informacija ovih dana i nemam dobar osjećaj za sutrašnji dan,
- PODR sve. Prinos 50%.
Previše mi je negativnih informacija ovih dana i nemam dobar osjećaj za sutrašnji dan,
u ovakvim situacijama nitko se ne osjeća ugodno,
Display More- PODR sve. Prinos 50%.
Kad zamislim kako se vojnici osjećaju, ja se osjećam ugodno bez obzira na papire
Display More- PODR sve. Prinos 50%.
neki nikako i nikada da nauče! isto kao i na burzi!
dio
-podr
+atpl
prelazak u bržu ali riskantniju klasu
+atpl klasa optimist,
a sada lijepo na doček
+atpl nudio 380 prošao s popustom 379
+ATPL, ganjam je nekoliko dana na bidu, i dozlogrdilo, pa sam se bacio na ask i progutao 200 komada. Nadam se da mi neće biti slabo.
+ATPL, ganjam je nekoliko dana na bidu, i dozlogrdilo, pa sam se bacio na ask i progutao 200 komada. Nadam se da mi neće biti slabo.
Vidim da se opet BDI ignorira (ne mislim na vas konkretno), ista situacija kao i pred FI za 3Q pa onda zaron nakon objave istoga.
Vidim da se opet BDI ignorira (ne mislim na vas konkretno), ista situacija kao i pred FI za 3Q pa onda zaron nakon objave istoga.
Pogledaj futurese, krenulo je prije vremena. BDI je na dnu. Što i koga čekati?
možda da je ipak bilo sačekati ponedjeljak, petak nekada zna biti malo klimav, iako je ovo ključna točka, ako proključa onda se i otključa, a vrije kao nikad prije
Kolega Marin nakon zarona dolazi izron ili tako nekako? BDI samo što nije
Još samo malo treba držati zrak ili bar posuditi dihalicu
Evo dolazi i kineska Nova godina, već sam nabavio papirnatog zmaja
Za par godina više nećemo ni slaviti našu NG, već samo ovu brodsku okretnu
P.S. Planiram još kupovati ATPL, ali shodno prilici i trenutnom raspoloženju
možda da je ipak bilo sačekati ponedjeljak, petak nekada zna biti malo klimav, iako je ovo ključna točka, ako proključa onda se i otključa, a vrije kao nikad prije
Možda, ali ganjao sam je na bidu počevši od ispod 350, pa ne ide.
Sad mi je samo krivo, što se nisam prije par dana bacio na ask, kao što sam sada to učinio, jer bih imao povoljniji ulaz za cca 20-tak kuna.
Sve u svemu, tko misli ući nema više što čekati!
Sve u svemu, tko misli ući nema više što čekati!
Kolega koliko sam ovo puta čuo za ATPL zadnja 2 mjeseca...imam i sam ATPL po 350kn kupljen...
nije to ignoriranje, nego tko želi zaraditi mora ići protiv trenda
nije to ignoriranje, nego tko želi zaraditi mora ići protiv trenda
Istina, samo ako ne pogodiš dno za ulaz, taj trend dok ne okrene može te doslovno unakazit....recimo ovi što su kupovali po 400 do 440kn, zadnjih dva miseca. A kad si unakažen radiš greške u koracima.