-adpl za lignje danas
Što smo danas tržili
-
-
-
Vidim da je počeo petak
-
Vidim da je počeo petak
svi znamo da će i proći, samo neki ne vide kako,
inače je dobro malo zdrave korekcije za one koji još imaju keša za utrošiti
ali moram priznati da se solidno navlačilo zadnjih dana za iskrcavanje,
pogotovo neka izdanja
-
Vidim da je počeo petak
bojim se ja da će danas petak u americi biti gori nego četrvtak
-
Vidim da je počeo petak
pogotovo neka izdanja
Naravno. Treba prodati da bi se opet kupovalo😂
-
Ne mora biti. Jucerasnja rasprodaja je krenula radi kripta i povlacenja likvidnosti Silvergate Capitala i likvidacije Silvergate banke. Danas imamo brojanje placa i nezaposlenost ciji broj uvijek ima direktan utjecaj na alkose i sentiment na trzistu.
SPY skoro sigurno mora poljubiti 384$/385$, a ukoliko nastavi i dalje ispod 380$ onda se i ja bojim da se vracamo u velikog medjeda.
-
pogotovo neka izdanja
Naravno. Treba prodati da bi se opet kupovalo😂
-atgr, +adpl. Koliko isplativo mijenjati dionicu s manjim padom, a kupiti s većim.
-
+ulpl
+span
možda još tko šta ugura na silu do 16 h
-
Možda je moj span, prodao i atpl, arnt, jdpl, jučer ulpl, vlen. Ostvario odličan plus. Zadovoljan, malo da vidim kako je u cashu biti 75%. Ostalo mi je još ige, obe luke malo ktjv i jdos.
-
Jel racunate i propustenu zaradu kad ode dalje gore, kad ovako udes/izades, pokupis koji %, nakon provizije, ili se to ne ubacuje u kalkulacije 🤔
Sjecam se da sam pred 15-20 god. gledao koliko sam propustio na nekim pozcijama zbog sitnog trejda, sretan jer sam zaradio, ali onda kad sam vidio koliko sam propustio 🫣🫣🫣 🫣
-
-
Jel racunate i propustenu zaradu kad ode dalje gore, kad ovako udes/izades, pokupis koji %, nakon provizije, ili se to ne ubacuje u kalkulacije 🤔
Sjecam se da sam pred 15-20 god. gledao koliko sam propustio na nekim pozcijama zbog sitnog trejda, sretan jer sam zaradio, ali onda kad sam vidio koliko sam propustio 🫣🫣🫣 🫣
Kolega biću skroz iskren, ne radi se o par postotaka zarade, na nekim dionicama 50 i više npr ulpl neke 20 npr jdpl span 12 atpl 18 itd. Nakupilo se tu za 2,5 mjeseca lijepe zarade, da sam prodao prije par dana, kada sam mislio, bilo bi još puno bolje. Ali da pređemo na stvar, ne razmišljam o oportunitetnom trošku, zašto? Jer sam nekoliko puta, od lijepog plusa svojom tvrdoglavošću i ne prodajući na vrijeme došao do topljenja plusa ili čak ušao u minus. Ovo je sada kraj priće za ovaj ciklus, dobit i zarada je tu plan, koji sam imao je ostvaren. Sada opet tražim i čekam priliku za ulaze. Još nešto kolega, ako sam što naučio na burzi je, da se sve u jednom danu okrene i samo gledaš kako se zarada topi, i pitaš se odkud to sada. Znači, postavi cilj dođi do njega prodaji i ne osvrči se.
-
Kolega biću skroz iskren, ne radi se o par postotaka zarade, na nekim dionicama 50 i više npr ulpl neke 20 npr jdpl span 12 atpl 18 itd. Nakupilo se tu za 2,5 mjeseca lijepe zarade, da sam prodao prije par dana, kada sam mislio, bilo bi još puno bolje. Ali da pređemo na stvar, ne razmišljam o oportunitetnom trošku, zašto? Jer sam nekoliko puta, od lijepog plusa svojom tvrdoglavošću i ne prodajući na vrijeme došao do topljenja plusa ili čak ušao u minus. Ovo je sada kraj priće za ovaj ciklus, dobit i zarada je tu plan, koji sam imao je ostvaren. Sada opet tražim i čekam priliku za ulaze. Još nešto kolega, ako sam što naučio na burzi je, da se sve u jednom danu okrene i samo gledaš kako se zarada topi, i pitaš se odkud to sada. Znači, postavi cilj dođi do njega prodaji i ne osvrči se.
ne vrijedi tipkovnicu izlizati, napiši samo,
uhvatio sam vrapca i gotovo
lov na krupnije ptice je uvijek zahtjevniji i riskantan
-
+ janjetina
+ pola litre domaćeg crnjaka
+ kolač
+ šampanjac
+ kava
- nema ga, bilo je dobro društvo i uživo i na forumu 🥂
-
Ne mora biti. Jucerasnja rasprodaja je krenula radi kripta i povlacenja likvidnosti Silvergate Capitala i likvidacije Silvergate banke. Danas imamo brojanje placa i nezaposlenost ciji broj uvijek ima direktan utjecaj na alkose i sentiment na trzistu.
SPY skoro sigurno mora poljubiti 384$/385$, a ukoliko nastavi i dalje ispod 380$ onda se i ja bojim da se vracamo u velikog medjeda.
Kolega LodeRunner,
širite dezinformacije, obmanjujete korisnike foruma paušalnim izjavama.
Rasprodaja nije bila vezana uz kripto. Ovo je krenulo iz realnog sektora u bankama koje su imale depozite kripto entiteta i koje su osiguravale peg USDC i $. Problemi iz banaka su se prelili u kripto.
Da je to tako, pokazuje pad BTC u četvrtak 8,3%, u petak 4%.. Da nema likvidnosti kako tvrdite, 80% u četvrtak i još 40% u petak bi palo..
Možda da zadržite svoje mišljenje temeljeno na neznanju za sebe i pitate iskusnije kolege.. kol. ST-brajo vam može bolje objasniti, a i već je na temi HPB
-
Hvala na komplimentu, drago mi je da sam dobio oskara za glavnog obmanjivatora na forumu.
No molim te samo primjeti kada sam napisao to sto sam napisao i sto je u tom trenutku bila javno dostupna informacija. Eto casno obecajem da cu ubuduce prije svakog slijedeceg posta obvezno traziti konzultacije sa tobom kao i st-brajom.
-
+ulpl
+span
možda još tko šta ugura na silu do 16 h
+ ULPL po 23,00
+ ADPL po 13,80
ufff što volim ove drhtave dane
-
-HPB po 118-119€ , te nekidan po 124 € (nije mi trenutno biti ugodno u bankama)
+KTJV po 6,40€
-
+KTJV po 6,40€
+rivp,
čisto turistički
ja bio u jednoj poslovnici, baš je ugodno, lijepo griju, šteta da nisu više na burzi
-
+KTJV po 6,40€
+rivp,
čisto turistički
ja bio u jednoj poslovnici, baš je ugodno, lijepo griju, šteta da nisu više na burzi
PBZ
-
Hvala na komplimentu, drago mi je da sam dobio oskara za glavnog obmanjivatora na forumu.
No molim te samo primjeti kada sam napisao to sto sam napisao i sto je u tom trenutku bila javno dostupna informacija. Eto casno obecajem da cu ubuduce prije svakog slijedeceg posta obvezno traziti konzultacije sa tobom kao i st-brajom.
Upravo po vremenu pisanja i javno dostupnim informacijama i je interesantan vaš post.
Nemojte tražiti ničiju pomoć, ali upoznajte se s materijom, DYORajte. (više izvora prije izjave, znate kako to ide, budite sigurni u to što pišete)
Znate vi da niste kompliment primili, upravo suprotno traži od vas, da budete na visini svojih godina.
Ispeci pa reci nismo klinci kraj toliko love u igri.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner