++ ATPL
+ VIRO
A koji Viro. Onih 211 kom u jutro? Ja čekam cijeli dan, nikako da mi netko proda.
Pa upravo taj. Ja sam stao u red odavno.
++ ATPL
+ VIRO
A koji Viro. Onih 211 kom u jutro? Ja čekam cijeli dan, nikako da mi netko proda.
Pa upravo taj. Ja sam stao u red odavno.
+ATPL
jer nemogu nego da je volim
+ATPL
+Isto tako, jednostavno je moraš voliti
+ATPL
meni je izvukla sve peneze i sad me više ne voli
meni je izvukla sve peneze i sad me više ne voli
Ista situacija i ja zadnje dao, sad čekati nagradu, bar se nadam
+SPAN
Neznam što točno rade ali dobro rade
+atpl jutros i više ni makac, ne mogu ovo više ni gledati, možel se te dijonice naručiti preko Glove, nema smisla više buljiti ko TUŠV
Jučer - SLPF i +ATPL,
a danas - SPNV (postavio nalog na Hita-OTC-u po 850 i prošlo😯🤔)
Danas mi je sijela lova od SPNV i odmah sam je potrošio na 100 kom ADPL za dividendu 2024; 100 kom ZABA za dividendu 2023; 3 kom ERNT za ovogodišnju dividendu; i 10 kom ATPL zato što je volimo😁
-ATPL, "dividenda" duplo veća, izglasana na sigurnom
+ATPL, biti će danas opet "dividende", neki izgleda uplaćuju
nadokupio -ATPL
super povoljno
Prodao Rivp i ajmo na palubu Atpl😉
Imam i ja kupljeno po 460 al ne diram.
Stara sam ja mazga s oziljcima pa mi se vise neda dobiti saku u oko😄
Imam i ja kupljeno po 460 al ne diram.
Stara sam ja mazga s oziljcima pa mi se više neda dobiti saku u oko😄
a što da radim , ljudi ponudili, ja dao
ma ima uvijek dionica, samo nekada potraje dan dva dok se ne nabaviš nove, ne nužno istoga izdavatelja, treba još uzeti na Atgr +13kn dividende
Prodao Rivp i ajmo na palubu Atpl😉
Heh...
Ja skratio 100kom ATPL i dokupio RIVP...
I jedne i druge imam poprilcno...
Sretno nam bilo kolega😀😀😀
Kupio NMM po 24.80$ i put opciju Dec22 strike 25$ po 4.5$ da se štitim.
Pojačao TGA po 3.90$
+ 10 ATPL po 508 (odmah na otvaranju) i 10 kom po 487, stvarno ne znam zašto sam se žurio na otvaranju🤔
Pošto nisam bio u mogućnosti pisati, osvrnit ću se na kupnje i prodaje toko mjeseca lipnja(barem one zanimljive) i kako sam prebrodio ovaj pad zadnjih desetak dana. Također pošto sam 90% dana mjeseca lipnja i svibnja pod banom i pošto mi se prijetilo i na mail da će me se trajno banirati( očito nekome kvarim zabavu), jedno vrijeme više neću pisati, odnosno dok mi se na pp obeća da će me se prestati šikanirati, bez ikakvog povoda.
-ATGR uspješno ga se riješio po 1660kn( 3-4 puta sma ga prodvao na peci bokune)..ovde sam se pravodbnom prodajom spasio gubitka od 3.5%
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-HPB jedan manjio dio dao po 915kn, te zadnji momenat cca 40% HPB po 900kn, pravremeno prodajom spasio se cca 8% gubitka
+HPB vratio nazad nešto malo po 855kn, te zadnja dva dana dosta po 825 i 835kn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ADPL riješio se trećine po 93kn, te ostatak po 90,80kn, sa ovom prodajom sam se spasio cca 5% potencijalnog gubitka,iako mi se kolega D_artagnan rugao tada
+kupio ADPL nazad po 87,20 i 86,60kn i pojačao poziciju za cca 50%
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ADRS riješio ga se u tri dana u rasponu 456-462kn i ovde se spasio od cca 7% potencijalog gubitka
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ARNT nakupovao se masu ARNT u rasponu 458-464kn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+SLRS kupljen po 590kn
-SLRS jedan dio odmah vraćen u opticaj po 625kn
-ATPL prodao skoro pola u rasponu po 489-492kn(pred propad do 456kn), ovom prodajom sam se spasio cca 6.5-7% potencijalnog gubitka
+ATPL nakupovao se u rasponu 459-464kn i poduplao poziciju+ dividenda kao šećer na kraju
-KODT/ KODT2 riješio ga se po pola po 2360kn, te sam si smanjio potencijalni gubitak prodajom od cca 3% (ovo mi je posebno draga zbog kolegice Ivane koja je očito zaljubljena u mene ,jer me stalno ima po ustima). Na ovoj dionici sam najlošije reagirao, jer jednostavno nisam vjerovao da će ovoliko pasti, prvenstveno zbog jake kupnje u rasponu od 2500-2540kn pred divku.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tko me je poslušao prije desetak dana mogao se je spasit lijepog dijela gubitaka, usprkos svemu opet sam zadnjih cca desetak dan izgubio cca 4% portfelja, da nisam radio ništa i čekao, kako me ZSE "stručnjaci" ubjeđuju da trebam radit i koji u posprdnom kontekstu spominju Vukove sa Walt Street-a, spušio bi 10%.
Toliko od mene, uživajte.
+ATPL, kad je još na akciji
Display MorePošto nisam bio u mogućnosti pisati, osvrnit ću se na kupnje i prodaje toko mjeseca lipnja(barem one zanimljive) i kako sam prebrodio ovaj pad zadnjih desetak dana. Također pošto sam 90% dana mjeseca lipnja i svibnja pod banom i pošto mi se prijetilo i na mail da će me se trajno banirati( očito nekome kvarim zabavu), jedno vrijeme više neću pisati, odnosno dok mi se na pp obeća da će me se prestati šikanirati, bez ikakvog povoda.
-ATGR uspješno ga se riješio po 1660kn( 3-4 puta sma ga prodvao na peci bokune)..ovde sam se pravodbnom prodajom spasio gubitka od 3.5%
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-HPB jedan manjio dio dao po 915kn, te zadnji momenat cca 40% HPB po 900kn, pravremeno prodajom spasio se cca 8% gubitka
+HPB vratio nazad nešto malo po 855kn, te zadnja dva dana dosta po 825 i 835kn
-ADPL riješio se trećine po 93kn, te ostatak po 90,80kn, sa ovom prodajom sam se spasio cca 5% potencijalnog gubitka,iako mi se kolega D_artagnan rugao tada
+kupio ADPL nazad po 87,20 i 86,60kn i pojačao poziciju za cca 50%
-ADRS riješio ga se u tri dana u rasponu 456-462kn i ovde se spasio od cca 7% potencijalog gubitka
+ARNT nakupovao se masu ARNT u rasponu 458-464kn
+SLRS kupljen po 590kn
-SLRS jedan dio odmah vraćen u opticaj po 625kn
-ATPL prodao skoro pola u rasponu po 489-492kn(pred propad do 456kn), ovom prodajom sam se spasio cca 6.5-7% potencijalnog gubitka
+ATPL nakupovao se u rasponu 459-464kn i poduplao poziciju+ dividenda kao šećer na kraju
-KODT/ KODT2 riješio ga se po pola po 2360kn, te sam si smanjio potencijalni gubitak prodajom od cca 3% (ovo mi je posebno draga zbog kolegice Ivane koja je očito zaljubljena u mene ,jer me stalno ima po ustima). Na ovoj dionici sam najlošije reagirao, jer jednostavno nisam vjerovao da će ovoliko pasti, prvenstveno zbog jake kupnje u rasponu od 2500-2540kn pred divku.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tko me je poslušao prije desetak dana mogao se je spasit lijepog dijela gubitaka, usprkos svemu opet sam zadnjih cca desetak dan izgubio cca 4% portfelja, da nisam radio ništa i čekao, kako me ZSE "stručnjaci" ubjeđuju da trebam radit i koji u posprdnom kontekstu spominju Vukove sa Walt Street-a, spušio bi 10%.
Toliko od mene, uživajte.
Ja se slazem da ste vi zaradili jer ste prodali.
Samo me zanima da ste ove dionice kupili kada su bile na pravom dnu i cekali pravi vrh da li bi na kraju vise zaradili?
Vidim da ste sve te dionice na kraju ipak opet kupili. Znaci da ne vjerujete u smak svijeta.
Ako netko svaki dan zaradi 1000 kn lijepa je to godisnja dobit. Nikako se ja tome ne bih smijala. Pitanje je samo koliko je netko to spretan. I mislim da za ozbiljno se tu pogadja u oko 50-50% slucajeva.