Zadnji tren pri otvaranju:
+TPNG po 42,60-42,80kn
Mogao si kupiti samo eventualno cijelih 83 kom po 42,60.
Nisam ja bogat kao ti...
Zadnji tren pri otvaranju:
+TPNG po 42,60-42,80kn
Nisam ja bogat kao ti...
Nisam ja bogat kao ti...10k kuna za dokup dosta.
Nije moj komentar išao u smjeru količine koju si kupio. Malo su ti ti hvalisavi postovi o k/p obmanjujući.
Nisam ja bogat kao ti...
Nesto sam propustila u zadnje vrijeme?
Osim veceg bida jutros.
Nije moj komentar išao u smjeru količine koju si kupio. Malo su ti ti hvalisavi postovi o k/p obmanjujući.
S obzirom da me imaš na zubu duže vrijeme, s tobom ne želim komunicirati, jer mi je tvoj podcjenjivački stav prema ljudima ajme. Ionako me se banira čim ti odgovorim na ikakav post (i tako barem desetak puta do sada)! O obmanama koje plasiraš o TPNG zadnjih mjesec dana, neću ni govoriti! Pa sad nek me se banira sa razlog, već kad će me se banirati. Ionako od 10 dana 6 sam pod banom, zbog ničega.
Nisam ja bogat kao ti...
Osim veceg bida jutros.
Crna magija i uroci popuštaju.
S obzirom da me imaš na zubu duže vrijeme, s tobom ne želim komunicirati, jer mi je tvoj podcjenjivački stav prema ljudima ajme. Ionako me se banira čim ti odgovorim na ikakav post! O obmanama koje plasiraš o TPNG zadnjih mjesec dana, ne ću ni govoriti!
Nemam ja nikoga na zubu, povremeno iskomentiram neki tvoj besmislemi post, čisto iz razonode. Ovaj danas neistinit post o kupnji TPNG mi tome daje za pravo. Nisi kupio za 42,60-42,80, već za 42,60... i nisi kupio za 10k kuna, već za točno 3.535,80 kn. Sada samo čekam da napišeš kako si sve krajem dana prodao i uknjižio dobitak 6.000 kn . Ovo sve slučajno pouzdano znam. Takve u mom selu nazivamo "laznjacima".
A što se tiče tih drugih navodnih obmana... to su obmane za one koji nemaju nikakvog pojma o tematici o kojoj se razgovara. Ostani ti meni prijatelju blažen u neznanju.
Ajde, bar ovaj put nisam ja na tapeti, a i petak je, a nema rasprodaje, za sada , pa kud ćeš bolje .
Kolege, a posebno kolegice, širimo ljubav, a ne rat, pa tko što preferira pod tim
Čisto jer me se optužuje da lažem, da se hvalisam itd...ovogodišnja realizirana dobit(uglavnom trejd). I što je najbolje gotovo uvijek napiše kod k/p napomenu (samo malo), upravo zbog ovakvih ljudi.
Ja nemam nekoliko milijuna kuna, niti kupujem naveliko, već usitno i to sam desetak puta napisao.
I na ovo gore se može nadodati i nekih 51k kuna nerealizirane dobiti...
Kolega Marin, ostavi i prezime neprecrtano, pa da znamo s kim točno pričamo .
Šalim se naravno, petak je . Vjerojatno bi nas 20-tak koji ovdje piskaramo našli zajednički jezik
da se nađemo na pola puta, na nekoj janjetini
Čisto jer me se optužuje da lažem, da se hvalisam itd...ovogodišnja realizirana dobit(uglavnom trejd). I što je najbolje gotovo uvijek napiše kod k/p napomenu (samo malo), upravo zbog ovakvih ljudi.
Ja nemam nekoliko milijuna kuna, niti kupujem naveliko, već usitno i to sam desetak puta napisao.
Pokaži ti meni tu današnju kupnju TPNG po 42,80 i povući ću sve što sam rekao o tebi, duboko ti se nakloniti i ispričati. Pokaži mi da ovo što sam danas rekao o tebi nije točno. Da vidimo tko je taj koji obmanjuje. U suprotnome, ja očekujem od tebe ispriku.
Koga uopce briga dal je netko zaradio 10 000 kuna ili 100 000 ili koliko vec ?
Netko je mozda zaradio milion kuna ali mu je na ukupni portfelj losa godina, pa je zaradio recimo samo 6 posto .
Netko je zaradio 1000 kuna i prica kako je u plusu 100 posto .
Pokaži ti meni tu današnju kupnju TPNG po 42,80 i povući ću sve što sam rekao o tebi, duboko ti se nakloniti i ispričati. Pokaži mi da ovo što sam danas rekao o tebi nije točno. U suprotnome, ja očekujem od tebe ispriku.
Ufff ufff hm hm ne bi htio ispasti bahat ali prosječno 4.400 kn dobiti/mjesečno za svakodnevno ćoravljenje uz gledalicu .
Pokaži ti meni tu današnju kupnju TPNG po 42,80 i povući ću sve što sam rekao o tebi, duboko ti se nakloniti i ispričati. Pokaži mi da ovo što sam danas rekao o tebi nije točno. Da vidimo tko je taj koji obmanjuje. U suprotnome, ja očekujem od tebe ispriku.
1. Jučer sam bio napisao da sam kupio VLEN po 10,30kn, naknadno samo skontano da mi je nalog bio na 10.20kn i da moj nalog nije prošao, pa sam kupio po 10,40kn samo da ne bi fejk sebi.
2. Jutros sam se probudio u 9.25h, stavio nalog od 250 dionica i na vrijeme naloga 9.30h o TPNG-u pričam, ja sam bio uvjeren da mi je cijeli nalog prošao, nisam ni vidio da nije cijeli prošao, samo iz toga razloga sam napisao 42,60-42.80kn, svoju zabludu sam vidio tek kad si spomenio.
3. Konstanto mi se obraćaš pun prezira i podcjenjivački, a vidim tako se ophodiš prema nekim drugim forumašima/forumašicama koje ne lajkaš. tako da svaka daljnja komunikacija nema smisla, pogotovo jer ti napišete što god hoćeš, a ja ode u ban čim ti repliciram.- Deset puta si mi se obratio, deset puta sam otišao u ban. Imaš me na piku već duže vrijeme, samo zato jer sam prokomentirao da ti TA prognoze nisu u masi slučaja točne.
Ufff ufff hm hm ne bi htio ispasti bahat ali prosječno 4.400 kn dobiti/mjesečno za svakodnevno ćoravljenje uz gledalicu .
????
????
Fali bitna informacija. Koliko si vrtio?
????
Ne razumim odakle vam to 4400kn /mjesec, kako ste do toga izračuna došli??? Čisto me to zanima prije ,nego li posivim.
Ne razumim odakle vam to 4400kn /mjesec, kako ste do toga izračuna došli??? Čisto me to zanima prije ,nego li posivim.
sorry nisam gledao pažljivo, svaka čast onda
A i meni portfelj porasta za 84.000 kn a još sam usput nešto i vadio lovu sa račun, cca 20K. Tako da ni kod mene nije neka tugica.
Osim veceg bida jutros.
Samo pitam da nisam propustila slucajno neku javno objavljenu info.
Inace moze biti svasta. Netko dobio neku lovu pa odlucio kupiti Tpng. Netko je malo prvo kupio pa ce onda prodati. Netko ima inside info. Tko zna.
Samo mi je jutros bid bio jak za Tpng prosjek.
P.S. vidim lijepi fight dok me nije bilo
Pokaži ti meni tu današnju kupnju TPNG po 42,80 i povući ću sve što sam rekao o tebi, duboko ti se nakloniti i ispričati. Pokaži mi da ovo što sam danas rekao o tebi nije točno. U suprotnome, ja očekujem od tebe ispriku.
To je skoro placa majke odgajateljice
Display MoreNije moj komentar išao u smjeru količine koju si kupio. Malo su ti ti hvalisavi postovi o k/p obmanjujući.
Samo pitam da nisam propustila slucajno neku javno objavljenu info.
Inace moze biti svasta. Netko dobio neku lovu pa odlucio kupiti Tpng. Netko je malo prvo kupio pa ce onda prodati. Netko ima inside info. Tko zna.
Vozarine su podivljale... pogledaj temu Tankeraši...
Display MoreSamo pitam da nisam propustila slucajno neku javno objavljenu info.
Vozarine su podivljale... pogledaj temu Tankeraši...
Hvala. Jesam. Sada kuzim ovo o urocima i magiji