+svašta nešto... pa ću možda riješavat ako se odbije.
-SUKC
+svašta nešto... pa ću možda riješavat ako se odbije.
-SUKC
+OPTE - vratio prodano na 5.36 nekidan, izgleda da ću ipak u 100% papiru dočekati ponudu...
+podr, oni izvoze dosta za Rusiju, a kada krene rat nema se vremena kuhati juhe
+zb malo, rekao sam ja da već udaraju po zgradi
+ ATPL na čašćenju ujutro. Bilo bi super sada kupiti za vrijednost dobiti od prošle i ove godine
Ovo je pametno. Kada pocne rat, treba kupovati konzerve.
Hhhh. Juhe i grah u rovovima. Kako će prodavati u Rusiju ako pukne rat? Ispaljivati iz topova?
Hhhh. Juhe i grah u rovovima. Kako će prodavati u Rusiju ako pukne rat? Ispaljivati iz topova?
Bude im atlantska dostavila
Sjeverni tok 2 prenamijeniti 😅
+VLEN po 11,40 kn
+ATPL po 395 kn
-TPNG( poklopilo me malo na 39,80kn)
-ARNT riješio ga se po 288kn,pozitivna nula, čisto da imam keša za kupovinu..
Šteta da su ATPL blokirali ujutro, mogli su nam još prodati po 360-370, sad će se na kraju dana još u plusu završiti
Šteta da su ATPL blokirali ujutro, mogli su nam još prodati po 360-370, sad će se na kraju dana još u plusu završiti
ja se čudim čemu se vi čudite, pa od tolikih "pomoraca", uvijek se nađe neki što je izgubio kompas,
a druga je varijanta da baci parsto komada i lagano skuplja ispod 400, bolje nego 450,
ja se čudim čemu se vi čudite, pa od tolikih "pomoraca", uvijek se nađe neki što je izgubio kompas,
a druga je varijanta da baci parsto komada i lagano skuplja ispod 400, bolje nego 450,
Upravo tako. Srusili su dionicu sa 200 komada 6%. Nadali su se da ce sada lavina malih prosipati.
Upravo tako. Srusili su dionicu sa 200 komada 6%. Nadali su se da ce sada lavina malih prosipati.
a treba još, ali izgleda nema više
Pazljivim citanjem ovdje i na Poslovnom vidim da su svi glavni forumasi prodali Atpl ili se nadaju kupiti ali ispod 350 kuna ako bude. Samo je pitanje tko ce prodavati🤔
Pazljivim citanjem ovdje i na Poslovnom vidim da su svi glavni forumasi prodali Atpl ili se nadaju kupiti ali ispod 350 kuna ako bude. Samo je pitanje tko ce prodavati🤔
malo je problem što između glavnih forumaša i glavnih dioničara postoji velika nepremostiva razlika
ja inače ne čitam (tek ponekada, kada je izrazito dosadan dan i već otprilike znam što ću tamo i od koga pročitati) što piše taj Polovni forum, što kažu, 350 opet ? aaaaa, je kada bi se z...............
imamo mi među našim generalima iskusne logističare, koji uvijek nađu puteve gospodnje ili gospodske, nemam pojma, samo vidim da u ratu svega ima, samo je Malo skuplje za sirotinju
+VLEN po 11,40 kn
+ATPL po 395 kn
-TPNG( poklopilo me malo na 39,80kn)
-ARNT riješio ga se po 288kn,pozitivna nula, čisto da imam keša za kupovinu..
+VLEN još malo po 11,30kn
Kupio dionice Atlantske plovidbe
Ništa, zbunjeno gledao ruske papire ali nisam imao hrabrosti pritisnuti zeleno dugme
Atpl po 391, 30 kom, čekam još 5. Kud puklo da puklo.