-atpl
+vlen
Boljim poznavateljima brodara želim puno uspjeha i zarade s dionicom, meni je od 190 do ovdje sasvim dovoljno za krumpirušu
-atpl
+vlen
Boljim poznavateljima brodara želim puno uspjeha i zarade s dionicom, meni je od 190 do ovdje sasvim dovoljno za krumpirušu
+ vis po 7.95
-ATPL sve.
Sretno imateljima. Vrlo vjerojatno im neće trebati sreće.
Meni dosta.
dragi kolega ,pa zašto ste tako skromni...
To je strah od rasta. A puni potencijal rasta nisu 3 nego 4 znamenke. Time je to nerazumljivije...
To je strah od rasta. A puni potencijal rasta nisu 3 nego 4 znamenke. Time je to nerazumljivije...
Prestanite muljat ovaj napaćeni narod.
Prestanite muljat ovaj napaćeni narod.
mene baš ispati bome, nemam pojma više ni kud ću ni što ću, kupujem, prodajem, zadajem, izdajem, samo ne dajem,
rkljuš je za ovo kao pravi melem
Dokupio HPB po 515 kn
- dio ATPL ( onih po 165) - do 38x,xx meni sasvim dovoljno. Ostalo još par desetaka komada za "neka se nađe".
+ATPL uz isprike svima koji su ostali iza mene, jer sam kupio u prvoj transakciji među prvima, ovo je uz grose špile postalo i schnele špile
Prihvaćam ispriku, nedovoljno odlučan bio i e to ga ode gore ko strijela 😀
+ADA
+VET
+XLM
a pošto mi fali još koja riječ, a pozz svima i laku noć😎
+ADA
+VET
+XLM
Zar nije to visokorizićno?
+ADA
+VET
+XLM
Ultra mega visoko straobalno rizično ii nepatriotski. Nemojte, radije kupite ddjh i uljanik. Patriotski
Ultra mega visoko straobalno rizično ii nepatriotski. Nemojte, radije kupite ddjh i uljanik. Patriotski
Planirao sam kupiti PUNT-R......10 000 000 komada ali nema na prodaju...
Ispod banka...
Ispod banka...
nemogu...nisam u stranci
Ispod banka...
nemogu...nisam u stranci
A što se nisi upisa...e
jutros rano...
+BNB
+ETH
+XRP
+VET
uhvatio na povoljnim korekcijama. Danas će biti sasvim ok dan. I feel it. 💵
-atpl, prodao dio bez razmišljanja i sada dalje razmišljam