Iduci tjedan ide izvjestaj za q4. Kakve su prognoze?
Jeste li sigurni?.....nije li izvješće zadnji tjedan (odnosno dan) u drugom mjesecu?......
Jeste li sigurni?.....nije li izvješće zadnji tjedan (odnosno dan) u drugom mjesecu?......
Prognoza je da ne ide izvješće za q4 sljedeći tjedan.
Ispricavam se krivo sam napisao tjedan umjesto mjesec...
Ispricavam se krivo sam napisao tjedan umjesto mjesec...
Ma tjedan, mjesec, godina...isti đavo kolega, irelevantno
ovo zove odlučnost kamikaze....... .......ili će bit će da je moller umjesto buy stisnio sell......
Jesu li to nasi prijatelji iz Slpf prodali svoje zadnje dionice?
Jesu li to nasi prijatelji iz Slpf prodali svoje zadnje dionice?
Prijatelji vjerovatno jesu ali sudeći po zadnjem nalogu danas, ostalo je još nešto neprijatelja......
Netko pokusava srusiti cijenu i na kraju ce vjerojatno i uspjeti. Tesko se suzdrzavam da ne kupim, kada se stalno netko slaze ispred mene na kupnju, ali docekat cu ja 350 kn ili nize. Mozda kupim 100 komada, jer nemam novaca za vise
Ma već se danima prekrcava na razini 369 do 380 kn...nekome se žuri iskrcati jeftino...vrlo slično kao na 190 kn....iz institucionalnih u privatne đepove...dobar znak.
ovo zove odlučnost kamikaze....... .......ili će bit će da je moller umjesto buy stisnio sell......
nisam učestvovao u pripetavanju i ne bih tako prodavao na vrat na nos, moj dan je sutra, do ujutro ću razmišljati da li prodati ili još kupovati
nisam učestvovao u pripetavanju i ne bih tako prodavao na vrat na nos, moj dan je sutra, do ujutro ću razmišljati da li prodati ili još kupovati
nemojte samo prodavati jel ako i ja krenem odemo na 350 za čas a nema smisla da se utrkujemo prema dole jel će od toga najviše profitirati kolega Bud Fox i uspjet kupit svojih 100 kom, a za tak malo dionica ne isplati se rušit cijenu........
nemojte samo prodavati jel ako i ja krenem odemo na 350 za čas a nema smisla da se utrkujemo prema dole jel će od toga najviše profitirati kolega Bud Fox i uspjet kupit svojih 100 kom, a za tak malo dionica ne isplati se rušit cijenu........
Evo i ja kupujem 130 uz Bad Foxa, to je 230. Neka se još tko prijavi, možda skupimo respektabilnu količinu za koju se isplati rušiti cijenu.
Evo i ja kupujem 130 uz Bad Foxa, to je 230. Neka se još tko prijavi, možda skupimo respektabilnu količinu za koju se isplati rušiti cijenu.
Našao sam novaca za još 20 dionica, pa to je uz mojih 120 sveukupno već 250 komada na 350kn .
Baš gledam danas vani neka eksplozija brodara, valjda prate BDRY futurese koji su u plusu oko 9%
Našao sam novaca za još 20 dionica, pa to je uz mojih 120 sveukupno već 250 komada na 350kn .
Baš gledam danas vani neka eksplozija brodara, valjda prate BDRY futurese koji su u plusu oko 9%
a ništa, kad več sve raste, onda ti i tento kupite sutra na 380 pa ćemo svi zajedno prodavat po 450 jel tak nam se svima bolje isplati........
Evo ako mi dozvolite gospodo, ja bih se pojačao za još 200 komada po 350,00 ako ima donatora!
Evo nas s Milijarderom već na 450 kom, idemo forumaši, bar do koju tisućicu.
Možda hugh održi obećanje, pa počne prodavati😜
Koliko vidim najbolje da mi otvorimo svoju burzu i pustimo ove "velike" da se na zse sami igraju. Za sada nam dogovor dobro ide. Dosta smo se igrali s ovom bezobraznom dječicom. Pokupimo mi svoje autiće i na drugu livadu
naslućujem li to natruhe nekog novog mladog sindikata
samo oprezno da vam Hanka ne pošalje uplatnice za članarinu
Ajmo Hugh, požuri, nemamo cijeli dan vremena čekati, da se iskrcaš na 350,00!
Ajmo Hugh, požuri, nemamo cijeli dan vremena čekati, da se iskrcaš na 350,00!
rekao sam da ću prodati ako moller to napravi.......budući da je on danas kupio ne mogu ni ja prodati, imam mollerovu zabranu......zapravo baniran sam od strane mollera......... ......lupio mi je veto na atpl.....a i Joakim kaže da su vozarine oko dna.........capovi se još malo trebaju ispucat danas a izgleda da se druge vrste brodova polako stabiliziraju.......