Cape, okrenuli futuresi oko + 2000
vidim da nema baš puno spremnih ispod 500 za izuvanje
Da nije ina stara što je izuveno izuveno je, idemo dalje
A da nije + 4250
A sad su vam dobri capeovi, a? Do nekidan ste piskili po njima. Samo supre ovo ono
Cape, okrenuli futuresi oko + 2000
vidim da nema baš puno spremnih ispod 500 za izuvanje
Da nije ina stara što je izuveno izuveno je, idemo dalje
A da nije + 4250
A sad su vam dobri capeovi, a? Do nekidan ste piskili po njima. Samo supre ovo ono
Do kraja dana čini se i PNMX futuresi u plusu....
jasko
Promjenilo se brzo
Izuveni sada mogu trčati za dionicom dok nije otišla brzo nazad gdje je i bila
Jučer smo na atpl trčali za kontenjerašima, danas za capovima, sutra je na redu, što?.....tankeri?......
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d5b5e317bcb.pdfAtlantska plovidba d.d. obavještava kako je 26. listopada 2021. godine održana sjednica Upravnog odbora na
kojoj su razmatrani i utvrđeni nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski rezultati za treće
tromjesečje 2021. godine, a koji će biti objavljeni sukladno zakonskom roku.
Ask šupalj sve do 550 kn.....
Sutra ćemo vidjeti jesu vozili badava😁 il ipak ima nešto na računu, što odavna nije bilo...
https://m.braemarscreen.com/ Danas dan pun preokreta....na kraju capovi i panamaxi u plusu a supre znatno smanjile minus u odnosu na početak dana...vidjet će mo sutra...čini se da bi do kraja tjedna mogli vidjeti stabilizaciju.
https://m.braemarscreen.com/ Danas dan pun preokreta....na kraju capovi i panamaxi u plusu a supre znatno smanjile minus u odnosu na početak dana...vidjet će mo sutra...čini se da bi do kraja tjedna mogli vidjeti stabilizaciju.
Mi napredni u Africi sa strujom to vidimo ali oni afrikanci bez struje ne vide, pardon, mislim, amerikanci........
Kolegice i Kolege, što možemo danas očekivati?
bistrije more sigurno, da li će biti valovito, to ovisi koliko će tko u toj bistrini vidjeti duboko i sukladno tome posegnuti za novcem ili dionicama
ali ploviti će se dalje sigurno, jer ploviti se mora
Je li izvještaj danas?
45 mil.kn dobiti ovo tromjesječe.
Je li izvještaj danas?
I mene zanima?!
Ako završe tete iz računovodstva.
Je li izvještaj danas?
Trebao bi biti danas poslije 16:00 sati.
45 mil.kn dobiti ovo tromjesječe.
To bi bilo jako dobro.
Iskreno, nadam se par miliona više.
iskreno se nadam još par miliona iznad Tizianove želje,,,,
Po starom obicaju iza 16:00 je izvjestaj, dobit od 45 do 65 miliona, buni me brod koji je usao u zadnju godinu dugorocnog ugovora, a ne izasao iz njega, valjda.
samo vi frizirajte i na 200 milijuna, samo se onda nemojte čuditi ako podbaci pa i cijena ode niže. Ajde se skulirajte s tim procjenama. Nek nas iznenadi.
Budite realni, preko 60mk