vidim svi se nešto oštre na kupnju radi narudžbe novih brodova, a nitko nema pojma kako će se ti brodovi zvati, eeeee
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Nisam jos odlucio, ali trebam nesto pod hitno prodati, a svega mi zao! Sve za kes skupiti da se atlanskom mogu poglisirati jos na vrijeme!
Kolega...ja sam "zrtvovao" Rivp i Adrs2 pa pokupovao puno Atpl od 430-470kn a ostalo je jos i kesa 35% za nesto za sto za sad ne vidim priliku osim brodara....
Istina, ako netko vidi još kakvu priliku za brzu i konkretnu zaradu, osim brodara, neka nas prosvijetli!
-
kaj pak je sad ovo!!?? 2min do otvaranja, a i bid i ask mršavi kao one oglodane manekenke!
-
Trejderi, maknite više te glupe naloge sa prodaje, i poklonite se našoj Kraljici, i zaradite više!
-
Nakon svih ovih činjenica ogromne vozarine superciklus nakon dugo godina, velike potražnje za brodovima kojih nedostaje, narudžbe novih brodova.
Ova cijena je uskoro prošlost
Lp
-
Kad bi se moga priključit koji fond?
-
Kad bi se moga priključit koji fond?
dok sračunaju tečaj i vide da je milijarda u pitanju,
Atlantska plovidba u gradnju novih brodova ulaže 137 milijuna dolaraDUBROVNIK - Sukladno strateškom opredjeljenju Atlantske plovidbe d.d. u cilju modernizacije, ekologizacije i obnove flote, na sjednici Upravnog odbora održanoj…seebiz.eu -
stvarno ne znam što će trebati za probijanje 500-510 možda divka 100 kn.
-
Recept je jednostavan:
maknuti naloge sa prodaje i lupati po asku!
-
I meni se čini...
Možda sam ja amater ali od danas prodavati ispod 500 kn...
No comment, da ne budem prost.
-
-
Kolega...ja sam "zrtvovao" Rivp i Adrs2 pa pokupovao puno Atpl od 430-470kn a ostalo je jos i kesa 35% za nesto za sto za sad ne vidim priliku osim brodara....
Istina, ako netko vidi još kakvu priliku za brzu i konkretnu zaradu, osim brodara, neka nas prosvijetli!
Joj neka, od koga bi kupovali inace😂
Btw, i ja sam trejder, ali sam maknula sve s aska ovdje. Po ovim cijenama vise nedam.
-
Strpljivo, kad objave treći kvartal, bit će trke, meni bureci ne trebaju...
-
I meni se čini...
Možda sam ja amater ali od danas prodavati ispod 500 kn...
No comment, da ne budem prost.
Ovdje čak možemo govoriti o (ne)kulturi trgovanja, koja ide svima na štetu, a najviše onima koji je krše!
-
to prodaju ovi koji ne koriste žmigavce na kružnim tokovima, kakav na cesti takav na burzi!
-
to prodaju ovi koji ne koriste žmigavce na kružnim tokovima, kakav na cesti takav na burzi!
Pogodak "u sridu", ti mi idu najviše na živce!
-
Bespredmetno je trošiti riječi....vuk dlaku mjenja al ćud nikada.
-
Da, trebalo se ujutro probuditi i maknuti naloge😂
-
Mozda nitko ne prodaje😉
Nego neki strase kad nema kupaca😁
Kada se ukrcaju idemo na moon kao i vozarine.
Rmr 20.50 done c5💪💰
-
ne vidim zašto vam je problem kupovati još dobrih dionica po ovim cijenama, nismo li se već velika većina deklarirali kao dugoročni
nisu ti ugovori jučer dogovarani i potpisani, a situacija se u svijetu opet mijenja, ne vjerujem da su samo naši brodari naručili brodove
-
ne vidim zašto vam je problem kupovati još dobrih dionica po ovim cijenama, nismo li se već velika većina deklarirali kao dugoročni
nisu ti ugovori jučer dogovarani i potpisani, a situacija se u svijetu opet mijenja, ne vjerujem da su samo naši brodari naručili brodove
Osobno očekujem da će nakon ili uoči preuzimanja novih brodova prodati barem 4 najstarija broda....mislim da im je cilj pomladiti i osuvremeniti flotu...a između ostaloga čini se da očekuju i rekordnu zaradu u ovoj i sljedećoj godini....nakon Q3 će mo biti puno pametniji....po meni kumulativno za 2021 i 2022 cca 450 do 550 mil.kn neto odnosno EBITDA oko 550 do 650 mil.kn.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun