Čekam, sa 4 naloga, samo neka pune
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
ovima se pomiješale brzine, ode u rikverc i satro sve male ispred sebe, izgleda su uspjeli izbaciti, kako se bacaju papiri kada buldožder krene kontra
Treba platiti školu, nažalost
-
Ako ništa drugo počele su se plašiti one šaljivdžije koje bi svako toliko sjele na prodaju s velikim nalozima u pokušaju stopiranja cijene. I sad se pojavio jedan takav lumen iza ovog na 445 pa se brzo pokupio čim je pojelo prethodnog prodavača. To je uvijek dobar znak
-
BDI prešao 4200 bodova....Vikinzi i danas rastu....futuresi za supre i pnmx u porastu...pojačana likvidnost zadnjih dana osim u petak svaki dan preko 2000 komada protrgovano većina po asku.....moguća kupnja JDPL ....pa tko hoće neka prodaje!
-
ovima se pomiješale brzine, ode u rikverc i satro sve male ispred sebe, izgleda su uspjeli izbaciti, kako se bacaju papiri kada buldožder krene kontra
Treba platiti školu, nažalost
je, je, iako se kreće tek 06.09. školarina se mora platiti ranije, a te pomorske škole znaju biti skupe, jer nemoš ti voziti takvi veliki brod za male pare
-
Vračam se s mora sada stao na odmorištu imam što vidjeti portfelj dosta porastao zahvaljujući atpl i jdpl, ali me zanima za što toliko dislajkova kolegica Ivana7 daje.
-
Vračam se s mora sada stao na odmorištu imam što vidjeti portfelj dosta porastao zahvaljujući atpl i jdpl, ali me zanima za što toliko dislajkova kolegica Ivana7 daje.
to se i ja pitam... a nije južina jer je bura... pa sad ne znam što je razlog ovaj put ali nije važno koji vjetar puše jer u Martinšćici sve prazno.
-
Vjerovatno se zakasnila ukrcati na prvi brod, ali još stigne koliko se vidi kroz godinu, dvije si na miru ovdje
-
Vjerovatno se zakasnila ukrcati na prvi brod, ali još stigne koliko se vidi kroz godinu, dvije si na miru ovdje
moglo bi završno čišćenje u to ime
-
I ja bi davao dislike da mi brodovi stoje u navozima lenca dok ovdje valove sijeku. Ipak , nikad nije kasno za porinuti brod sa navoza i ukrcati se ovdje
-
-
iza brda sve valja, ne valja onima što su stradali u proboju, mislim da je to sada to i nema nazad
a onaj pametnjaković koji je prodao po 437 pred sat vremena je nobelovac
Bogu hvala je taj pizdek pocastio mene sa 200kom.😁
-
Forumaši dragi, ma jesu to "popi" opet kao otvorili špinu?
-
Čisto sumnjam, a bilo bi dobro da otvore da ih riješimo muka ali nisu onii ludi znaju da će vrijediti više... uskoro
-
Čisto sumnjam, a bilo bi dobro da otvore da ih riješimo muka ali nisu onii ludi znaju da će vrijediti više... uskoro
Oni ne prodaju imovinu u bescijenje.
A 450 kuna je upravo to štogod neki "stručnjaci" mislili o tome.
-
Danasnja cijena Atpl, pri vrlo slicnoj DWT tonazi, a i financijskim parametrima, je svega oko 12% nekadasnje, kad je BDI bio 11000 i kusur.
Znaci vec sad imamo prostora za rast.
A sto ako BDI ode na 20000?!?
Nije da nema mogucnosti. Ako se protegne potraznja, zagusenje i vrlo mali orderbook.
-
Slatke brige i vremena nas cekaju, tj. one koji budu strpljivi 😎
-
Biti će zanimljivo tko će na koliko prodati.
Na 400, 500,700....1000,1200,1500,2000...
Pod pretpostavkom da se stvari razviju u smjeru u kojem optimisti očekuju.
Mene malo strah oportunitetnog gubitka.
-
Krenulo je... jedina trgovana dionica i rast cijene na vidiku, bravo!
-
Biti će zanimljivo tko će na koliko prodati.
Na 400, 500,700....1000,1200,1500,2000...
Pod pretpostavkom da se stvari razviju u smjeru u kojem optimisti očekuju.
Mene malo strah oportunitetnog gubitka.
I mene muce ove dvojbe ako se zaista ostvare ruzicaste prognoze. Ali to je isti problem kao i kupovina na dnu. Znaci ako je netko kupio kasnije u odnosu na nekoga recimo po 300 umjesto 200 ima priliku prodati 100kn kasnije i anulirati kasni ulazak ako napravi dobar tajming. Bit ce to prava igra zivaca pod kraj godine ja mislim...
-
Temeljem kojih relevantnih informacija si zaključio da će tajming izlaska ili gužva prilikom izlaska biti krajem ove godine?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso