Da. Čini se da je sazrilo vrijeme da idemo na nešto višu razinu. Vidjet ćemo koliki će bit peak ovog vala. Vjerojatno malo ispod 500 kn...
Previše je dobrih vijesti da se to ne bi bar malko tržišno vrednovalo.
Da. Čini se da je sazrilo vrijeme da idemo na nešto višu razinu. Vidjet ćemo koliki će bit peak ovog vala. Vjerojatno malo ispod 500 kn...
Meni je i ova cijena sasvim prihvatljiva za prepoloviti poziciju, a to što vi prognozirate bi mi bilo supeeerrrr!
Prognoza je jos 2-3 godine pazarenja, za mene nema jos zurbe.
Meni je i ova cijena sasvim prihvatljiva za prepoloviti poziciju, a to što vi prognozirate bi mi bilo supeeerrrr!
Prepolavljaj ti, ja sljedecu godinu, dvije sigurno necu, jer ne vidim puno drugih koje bi vise mogle narasti
Kupi li ATPL Jadroplov....prema tekstu u novinama od neki dan a u kojem piše da će Jadroplov zaraditi u sljedećih godinu dana oko 130 mil.kn...to bi značilo da sa 55% vlasništva....Atlanskoj u konsolidiranom izvješću na konto ide u tom slučaju oko 70 mil.kn.
to bi bio okidač za nove razine... iznad dosadašnjih 450... ali i vozarine su rekordne tako da su nove razine pitanje trenutka.
to bi bio okidač za nove razine... iznad dosadašnjih 450... ali i vozarine su rekordne tako da su nove razine pitanje trenutka.
čim Crobi malo živne i preskoči 2000, idemo do 480min. a možda i proboj 500, iduća dva tjedna su ključna
čim Crobi malo živne i preskoči 2000, idemo do 480min. a možda i proboj 500, iduća dva tjedna su ključna
A tu je i revizija CROBEX indexa u 9.mjesecu.....ATPL bi trebala ući.
tek kad probijemo 450... već smo tu bili puno puta... ovaj put djeluje obečavajuće... ali ajmo vidjet.
tek kad probijemo 450... već smo tu bili puno puta... ovaj put djeluje obečavajuće... ali ajmo vidjet.
za sada se prosjek drži, a čini mi se i da ih mnogo drži upaljene buldozere, samo se čeka "gorivo" sa svjetskih tržišta
sačekajmo, možda bude još kakvog popusta
Obzirom na momentum, mogli bi danas i do pozitivne blokade koju već dugo nismo vidjeli
Čisti se ask lijepo...da se nešto ne valja iza brda!?
iza brda sve valja, ne valja onima što su stradali u proboju, mislim da je to sada to i nema nazad
meni su jedino oni blokovi na ATGR i ADRS sumnjivi, taj negdje smjera, da mu je znati kurs
Meni se samo cini klasicno zse kasnjenje . Vec tjedima indeksi rastu a mi se telimo oko 400, 420. Doduse ovaj put je i preko bare iz drugih razloga bilo isto. Nemoze bdi biti 3000 i 4000 a cijena dionice ista. Tj moze ali nebi trebalo. Whatever, ajmo mi na 500 lagano
iza brda sve valja, ne valja onima što su stradali u proboju, mislim da je to sada to i nema nazad
a onaj pametnjaković koji je prodao po 437 pred sat vremena je nobelovac
a onaj pametnjaković koji je prodao po 437 pred sat vremena je nobelovac
svakome se može dogoditi, ako je nužda ipak je IV val na pragu, treba popuniti zalihe, eeee bar će imati za onaj važni papir
Meni se samo cini klasicno zse kasnjenje . Vec tjedima indeksi rastu a mi se telimo oko 400, 420. Doduse ovaj put je i preko bare iz drugih razloga bilo isto. Nemoze bdi biti 3000 i 4000 a cijena dionice ista. Tj moze ali nebi trebalo. Whatever, ajmo mi na 500 lagano
Jbga, ja sam to očekivao početkom 8. mjeseca nakon izvješća, ali klasika na ZSE koja kasno pali , a i sad se ekipa vratila sa mora. Tako da pomalo, ne treba žuriti što se mene tiče.
Nego su mi bili čudni ovi koji su prodavali po cca 400-420, a mogu to komotno prodavati po puno više, samo da se povuku više. Ali očito ekipa kupuje, pa mora stiskati da ne ide brzo gore.
Stizu ulagaci. 😁
Reklamiranje bulkera na najvaznijem mjestu.
ovima se pomiješale brzine, ode u rikverc i satro sve male ispred sebe, izgleda su uspjeli izbaciti, kako se bacaju papiri kada buldožder krene kontra