Činimi se da je odčepilo malo😁
a nitko ne zahvaljuje čašćivaču, je li još prerano za zahvalu
Činimi se da je odčepilo malo😁
a nitko ne zahvaljuje čašćivaču, je li još prerano za zahvalu
Vozarine i dalje rastu, treći kvartal će nas jako ugodno iznenadit...samo nek potraje...
Čekaš priliku burzi, ako ovo nije a što je.
Nece nitko da prospe malo ispod 400.. uzalud čekam činimi se
Pa bilo je ispod 400 kn nedavno. Gdje si tada bio?
Poklopilo me je, ali opet sam tu😀
Samo čekaj i ja čekam, kad zafali love popovima evo je na 390. 😀
Samo čekaj i ja čekam, kad zafali love popovima evo je na 390. 😀
Šteta da popovi ne prodaju.
Mozda se i Zagrebacka banka ukljuci.
Meni i kolegica Ivana obecala prodati😅
Mozda se i Zagrebacka banka ukljuci.
Meni i kolegica Ivana obecala prodati😅
Oni ne prodaju bilo kome .
Popovi ne prodaju.
Prodaje CROS koji ima otvoren racun u ZABI (br.9 u TOP 10) i to na nacin da prebacuje po 5tis kom na svoj/CROS racun koji se ne vidi u TOP10 i s njega onda prodaju..i to rade vec, barem 2 godine, do sada su izasli sa 100k komada (tu negdje mozda i vise) i trenutno imaju manje 20k komada...jos malo i vjecni kocnicar odlazi u povijest...
a daj Bože jer fali akcije bolje da sam ostao na godišnjem još. kad probije 450 ima da leti perje. što duže vozarine ostanu na ovim razinma to su veće šanse da se i neka starija ekipa vrati na burzu, mislim na teškaše iz perioda 2005.2008. jer je dionica relativno likvidna i dalo bi se tu svašta nešto, fali svježe love.
Popovi ne prodaju.
Prodaje CROS koji ima otvoren racun u ZABI (br.9 u TOP 10) i to na nacin da prebacuje po 5tis kom na svoj/CROS racun koji se ne vidi u TOP10 i s njega onda prodaju..i to rade vec, barem 2 godine, do sada su izasli sa 100k komada (tu negdje mozda i vise) i trenutno imaju manje 20k komada...jos malo i vjecni kocnicar odlazi u povijest...
A to može značiti da će ovakva situacija još potrajati tjednima.... ako namjeravaju izaći do kraja na ovim razinama. Uzimajući u obzir trenutnu likvidnost i interes.
po meni samo neka oni prodaju i izadju... vani indeksi i dalje rastu... otvorit ce se samo strpljivo...
Taman prije Božića kad krene isplata na Optima telekomu a na krilima fenomenalnih rezultata za 2021. na atlanskoj bit će vatrometa ...biti će oslobođena velika količina novaca a nemaš kud uložit neko u brodare..
Popovi ne prodaju.
A to može značiti da će ovakva situacija još potrajati tjednima.... ako namjeravaju izaći do kraja na ovim razinama. Uzimajući u obzir trenutnu likvidnost i interes.
Koliko ja pratim, a pratim dosta aktivno...oni vjecno prodaju, ali postepeno i obzirno...5-10 dana intezivno prodaju, pa ih mjesec dana nema na asku i tako u krug...od sljedeceg tjedna ocekujem njihovu smanjenu aktivnost...
Koliko ja pratim, a pratim dosta aktivno...oni vjecno prodaju, ali postepeno i obzirno...5-10 dana intezivno prodaju, pa ih mjesec dana nema na asku i tako u krug...od sljedeceg tjedna ocekujem njihovu smanjenu aktivnost...
I?
To ne mijenja činjenicu da će nas još pratiti tjednima ako ne i mjesecima. Bolje bi bilo da istresu što imaju, ali neće... nažalost nema trenutno nigdje značajniije trgovine pa tako ni na bulk brodarima. Više je razloga za to, al nećemo sad spekulirati. Generalno tu očito ima više robe nego se prvotno mislilo i očito će status-quo potrajati barem dok se nešto ne počne događati s druge strane Atlantika.
Na plaži sam pa nevidim na mobu, ovaj nalog od 400 kom jeli prodaju možda oni ili ima više prodavača?
Da, tako je...rade to polako, tih 5.000 komada je 2 mil. kn., kroz ovaj tjedan bi mogli riješiti većinu toga.
Uz pretpostavku da će oni to sad prodavati.
Pa opet mirovati mjesec-dva kao što su i radili dosad.
A vidjeti ćemo.
Uz dobre vozarine i ovakav trend dry bulk sektora nema zime...
VAŽNO je da su se VELIKI GURUI ZSE i mali gurui dry bulka ponovno poceli ukrcavati, nakon prethodno završenih ukrcaja - iskrcaja, a pri tome poštujući epidemiološke mjere
Sumnjam ja da se tu ikakvi gurui ukrcavaju a pogotovo veliki jel prometa nema a i danas čim je neko stavio 400 kom na ask odmah se cijela trgovina ukalila kao da je 400 000 kom na asku......onda je taj morao povuči nalog da ne izazove paniku jel realno za nju razloga nema ali nema ni kupnje pa je zato tako jadno kao je......bez jačeg impulsa brodara vani mislim da ništa od likvidnosti do tada nečemo vidjeti.......i da stvar bude još paradoksalnija, sve to pri jako visokim vozarinama koje i dalje rastu....jad i bijeda od trgovine......pat pozicija do daljnjega.....kupci kupuju tako da ne kupe a prodavači prodaju tako da ne prodaju......