Razumno je uvijek FI ne cekati u papiru 🙃
Jel to vrijedi i za optimu 🙃
Ne znam za optimu ali znam da se broker veseli na ovakve poteze
A da sam tako razmišljao na SAPN izgubio bih lijepe novce!
Valjda znate kakav FI otprilike ocekujete🙃
Pa se time vodite.
Da vole nas trejdere😅
Kad ono točno sljedeći tjedan izlazi FI?
Ask se povukao za skoro 2% u odnosu na jučerašnju cijenu zatvaranja. To znači da se očekuje raspaljot po asku već od 9.30 h.
Promatrajmo...
A ono realno, tko danas kupi isto je u roku od godine dana poduplao novac...
Da imam para i ja bi još kupio.
Tako sam i ja razmišljao prije mjesec daana, da je još viška slobodnog $$, pa sam onda prebacio sa valamara i još nekih jer nema šanse da valamar odradi duplo ili više ove ili sljedeće godine od brodara
Pa ako budu ovakve vozarine valjda bude neka dividenda mornarima za rum. Mislim da sam vidio da neki veliki brodari već pričaju o tome
Dok dodje do toga cijena ce vec biti u stratosferi tako da to vise nece biti ni bitno, kao takvo, jedino za dodatno potpaljivanje cijene.
Pa ako budu ovakve vozarine valjda bude neka dividenda mornarima za rum. Mislim da sam vidio da neki veliki brodari već pričaju o tome
kod nas je rum već podijeljen, sada je u tijeku proslava, a zatim ide otriježnjenje
kod nas je rum već podijeljen, sada je u tijeku proslava, a zatim ide otriježnjenje
proslava i otriježnjenje-da, u koroni, i to brazilskog soja, britanski je već zastario, brate
proslava i otriježnjenje-da, u koroni, i to brazilskog soja, britanski je već zastario, brate
sad će to prvi pendrek rastjerati dok samo vidi graf i koliki je rast
Ja neznam ali meni ne treba dividenda, ne samo tu, nego svugdje. Draže mi je da dionica odelti gore, a dobit nek ostave unutra i razvijaju poslovanje
Dok dodje do toga cijena ce vec biti u stratosferi tako da to vise nece biti ni bitno, kao takvo, jedino za dodatno potpaljivanje cijene.
Je je, evo sad ce... firma koja duguje kojih 700-800 mil kuna ce isplatiti dividendu, odlican potez...
hmmm...
u 2021 smo krenuli sa <150 od čega se sada na 230 trijezne oni koji su se prije mjesec dva poljevali rumom prodavajući na 170-190
mislim da su oni sada na infuziji,respiratoru...?
a di je tek kraj pa ovo je predigra sudeći prema svemu dostupnom,objavljenom,po srušenim rekordima vozarina na skali desetljeća ?
a koliki će im se još tek pridružiti?
p.s.
prije koji mjesec sam najavio da će kopneneni mornari trebati čavlerice i puno kreme za žule kada makina upali,kao i tada ja se i danas kladim na dečke iz strojanice,neka jači potegne
Ne ući i pozicionirati se ovdje sada je isto kao kontra, kad je ekipa ulazila na 1-2k, jer je puno pala sa +3k.. ne gledajući malo u daljinu sta se zbiva 😎
Zanimljiva kupnja danas
Netko veći lupa jer su transakcije dosta velike.
Zanimljiva kupnja danas
Ma ako su vani svi brodari napravili već prije 100% i još rastu, onda nema smisla da atpl vrijedi 250 kn. Ja ne razmišljam o prodaji prije 450. A mislim da bi i to mogla biti greška kad pogledam unatrag za 3-4 godine.
Ja ne razmišljam prije 2-3 godine, pa svejedno koliko bila.
Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
Ma nisu kolega kao ni oni na OPTE ili SAPN.
29.03. moja procjena, konzervativno kao uvijek
Meni se cini 260-280.. a poslje izvjesca preskacemo 300 bez rusenja letvice iz prvog pokusaja 🤔💪
Hm,, možda 260-280 dočekamo i prije izvješća do kojeg je još tjedna dana ?? Ni vrag da sam krivo procjenio