Jel mi može netko molim vas objasnit zašto (kako) CERP može prodati 12 komada? Šta će sa tim silnim novcima?
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Ne znam. Mozda da spuste cijenu malo.
-
Jel mi može netko molim vas objasnit zašto (kako) CERP može prodati 12 komada? Šta će sa tim silnim novcima?
cijenim da je Glovo dostavio burek za sve zaposlene, pa treba platiti
evo danas baš ima i vremena pa daj ti nama objasni ako znaš koja je uopće uloga i namje(r)na Cerpa, pratim još od HFP, preko AUDIO i ne dolazim do zaključka koja je to značajna uloga, osim jedne za koju baš nisam siguran da je smijem napisati
-
cijenim da je Glovo dostavio burek za sve zaposlene, pa treba platiti
evo danas baš ima i vremena pa daj ti nama objasni ako znaš koja je uopće uloga i namje(r)na Cerpa, pratim još od HFP, preko AUDIO i ne dolazim do zaključka koja je to značajna uloga, osim jedne za koju baš nisam siguran da je smijem napisati
Očito ne znate kako jedan uhljeb u svom dnevnom izvještaju može nakitit svoja dnevna zaduženja oko pripreme, analize, izvršenja ove transakcije. Treba tu plaću zaradit.
-
er indeksen onsdag ned 4,9 prosent til 1.141 poeng, melder TDN Direkt og viser til The Baltic Exchange.
- Bdi - 4,9%.....ak ja to dobro razmem....
Uglavnom, veliki pad je zbog capova, panamaxi ipak opet pali 0,5%.....
-
er indeksen onsdag ned 4,9 prosent til 1.141 poeng, melder TDN Direkt og viser til The Baltic Exchange.
Kolega mozete si u izborniku na stranici namjestiti na engleski jezik. Ja norveski isto kuzim nula bodova.
-
BDI -4.9% to 1,141
Capesize -9.5% to 13,379$
Panamax -0.5% 9,152$
Supramax -0.6% 9,707$
Handysize +0.2% to 8,543$
Freight futures am update
Capesize down ~7%
Panamax down ~2%
-
Desnom tipkom na misu dok si preko stranice pretisnes i dole pred dnom je translate to english
-
Desnom tipkom na misu dok si preko stranice pretisnes i dole pred dnom je translate to english
Ili ako je na mobu samo klikne na pop up prozor Translate to English. Meni odmah iskoci.
-
Dry Bulk: Turnaround Turkey Day?
https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2020/…nd-thanksgiving
-
-
Hvala jasko. Ovaj dio mi je najzanimljiviji:
As the chart below shows, the period between November 15-November 22 has been a consolidation phase prior to a final rally into the end of the year, based on the Baltic Dry Index:
-
Baltic Dry Index -1.49% to 1,124
Capesize -3.92% to $12,854
Panamax +1.17% to $9,259
Supramax 58k tons +0.14% to $9,721
Handysize +0.15% to $8,556
Capesize up ~2%
Panamax flat
-
Kolega Mittko je jednom objasnjavao da u jednom trenutku bude isplativije unajmiti 2 Panamaxa, nego 1 Cape.
Zna li netko vise o tome?
-
Kolega Mittko je jednom objasnjavao da u jednom trenutku bude isplativije unajmiti 2 Panamaxa, nego 1 Cape.
Zna li netko vise o tome?
Pogledajte tonaže capova i panamaxa i stavite u kontekst cijene prijevoza i sve će vam biti jasno.......
-
Vaccine Hopes And India Facing Recession
The IMF is projecting that the economy will shrink by just over than ten percent in the twelve-month period ending in March, before returning to strong growth next year. In light of the economic challenges the country is facing, the Indian government is extending its stimulus package to fifteen percent of the gross domestic product. Soaring infection rates earlier in the year forced the country into a lockdown in the second quarter. The world’s second most populous country look set to be the worst performing emerging market this year. However, recent high-frequency data suggest that the Indian economy is recovering, with indicators such as automobile sales and manufacturing output showing strength. Although India is nowhere near as influential as China on the commodity and shipping markets, a return to healthy growth levels could see rising seaborne imports of coal, which collapsed during the second and third quarters, and provide some support for dry bulk shipping demand.
https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2020/…acing-recession
-
Coal trade on track for growth next year
https://lloydslist.maritimeintelligence.informa.com/LL1134644/Coal…rowth-next-year
-
FFA Tone: Cape weaker on some end of week profit taking coupled by quiet physical market…light volume. Panamax and Smax both supported and touch better across the curve
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The Baltic Dry index falls a new 0.8 percent to 1,115 points on Friday. The index has not been lower since mid-June. Since the end of October, the Baltic Dry has fallen steadily.
Capesize is down 2.8 percent to $ 12,498, while Panamax is up 2 percent to $ 9,444. Handysize and Supramax are up 0.2 percent to $ 8,575 and 0.1 percent to $ 9,728.
-
-
BDI -0.4% to 1,111
Capesize -1.7% to $ 12,282
Panamax +1.6% to $ 9,594
Handysize -0.1% $ 8,566
Supramax +0.0 %$ 9,728
Capesize flat
Panamax flat
-
-