1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • October 22, 2020 at 10:54 PM
    • #2,061

inače predvidivi godišnji rast cijelog sektora iznosi 14,9%, na EU tržištu čak 18,9 %, izvor na linku:

https://simplywall.st/stocks/hr/tran…vidba-dd-shares

build-up je malo ćudan, iako neloš:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Rezultate izbora u USA i tako ne možete predvidjeti, to je uzaludan posao.. pokušaj tempiranja tržišta oko izbora vjerojatno nije najbolje korištenje vašeg vremena - bolje se usredotočiti na ono što možete kontrolirati, otkriti privlačna ulaganja i iskoristiti mogućnosti koje drugi propuštaju.

btw, jaka podrška na S&P 500 je na 3400 bodova...tako da trenutno jako "drži vodu", isto je danas odradila.

oligarhija

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • October 23, 2020 at 2:12 PM
    • #2,062

BDI + 1% 1415

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • October 23, 2020 at 9:36 PM
    • #2,063

Dry Bulk report week 43

https://www.balticexchange.com/en/data-servic…---week-43.html

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 23, 2020 at 10:08 PM
    • #2,064

Zanimljivo je da ne znamo tko je kupac onih 10k komada od CO. Nije iz top 10. Po meni, to je mozda i najzanimljivije pitanje ovdje trenutno. Tko je taj koji misli da ovdje treba biti u narednom periodu? I slobodan dogovoriti 10k preko OTC.

• alias
    Guest
    • October 24, 2020 at 7:50 AM
    • #2,065

Sjecam se dok sam radio kao analiticar i onda je na posao dosao jedan od prikrivenih sefova i pitao me šta mislim o IGH-u. Bio je tad oko 800kn. Ja sam rekao da to ne bih nit stapom dirnuo jer da dionica ne vrijedi. On kaze meni da mu ih kupim za 200.000kn. Da cu sad vidjeti kako se zarađuje lova. Jos mu ovi drugi brokeri tepaju i smjese mu se, a ja kao neiskusni budala. Sad ima 20.000. Poanta? Velika vecina i onih koji se time bave nemaju pojma i kupuju bez ikakve analize i veze. Istu stvar mozete vidjeti na Viru gdje je erste prodavao po 200kn pa su govorili da nemaju pojma i da netko to kupuje. Pa tako na 150, pa na 100, a sad je dionica 40. Uvijek netko kupuje i netko prodaje. To ne govori nit da je onaj koji prodaje u pravu, nit onaj koji kupuje u krivu; i obratno. Jedno vrijeme tržište pomice dionicu zbog trejdera i mišljenja u bolje sutra, ali na kraju uvijek vrijednost ispliva kao najvažnija. Evo sad je atpl prodao i onu batalu za koju su se svi držali. Bar sam tako shvatio. A ne treba zaboraviti da sljedeće godine dolazi ugradnja filtera za balastne vode. Iz cega ce oni to isfinancirati? Vani se brodarske kompanije trguju puno jeftinije od ATPL-a i ako se vec zeli izloziti sektoru tamo potražite prinose. Samo bog zna zasto bi netko bio takav mazohist i kupovao ATPL po ovim smijesnim cijenama

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • October 24, 2020 at 9:14 AM
    • #2,066

@alias - izvrstan i vrlo iskren osvrt na to kako zapravo funkcionira ne samo ovaj segment nego doslovno sve. Hvala na tom uvidu. :thumbup:

Kada se gleda šire mnoge stvari koje se danas uzimaju zdravo za gotovo kao temelji naše civilizacije su nastale posve slučajno i nekim čudom postavile temelje za gradnju na tome, a zapravo je u datom trenutku bio - običan krumpir koji je nekim slučajem pogodio ono što treba. A mnogo toga je i potpuno pogrešno, ali ipak je tu i upravlja ovim svijetom.

Trgovanje je vrlo dinamičan proces slično klimi i tu ne vrijede jednostavni zakoni fizike (to je Newton odavno iskusio na vlastitoj koži) tako da nikakve analize ni znanje ne daju nikakvu garanciju niti prednost da netko tko o svemu tome nema pojma neće možda ostvariti puno bolje rezultate - kratkoročno.

I što je najbolje velika većina trgovine se zapravo i bazira na tome, a mi onda pokušavamo dokučiti - što je pisac htio reći i kakva mudra strategija stoji iza toga. U većini slučajeva - nikakva, odnosno nema nikakvu racionalnu logiku koja ima neku stvarnu težinu da se može logički precizno točno zaključiti - što je sljedeće. Netko ima para ili dionica i bubne po burzi pa se ti čudi. Ali na dugi rok ta priča je ipak drugačija i tu znanje i iskustvo itekako dolazi do izražaja - i onda se pojavi i stvarna vrijednost.

Međutim jedan od temeljnih problema naše burze je što ovdje ništa nema nikakvu vrijednost dok god živimo u okolnostima vrlo nestabilne i nepostojeće pravne sigurnosti, poreznog i monetarnog sustava koji su stalno na rubu raspada tako da se sve vrlo lako pretvori u propast. Ali treba razumjeti da kasnimo 50-100 godina za vodećim demokracijama i burzama i to se ne može preko noći izgraditi unatoč tehnologiji jer ljudi i mentalni sklop je ono što ovdje još uvijek vodi igru. A on se ne mijenja tako brzo. Odatle i taj čudni mazohizam kad netko to promatra s distance jer oni koji su tu IN to tako ne doživljavaju. Jer da to ljude stvarno smeta onda bi to i mjenjali, ali to se ne događa - zasada.

Što se tiče Atlanske - jasno je da imaju problema kao pas buha, ali u ovoj našoj čudnoj burzi ništa nije nemoguće pa ni da se ovdje nekim čudom sve to preokrene u uspjeh i nagradi one koji sada kupuju. Rizik je velik kao i na drugim sličnim pričama na ZSE, ali ljudi su izgleda navikli na to i žive s tim dok ide.

A strane burze su za većinu ipak još daleke i praktično nedostižne jer još uvijek ima previše prepreka (stvarnih i mentalnih) da bi prosječan trgovac koji se time usputno bavi išao tamo riskirati. Ipak je ovo naše trgovanje "jeftino i brzo" pa onda ljudi radije prihvaćaju i visoke rizike koji ovdje vrijede. I to je to dok se nekako ne promjeni.

A kako stvari stoje može to potrajati još dosta dugo jer uvijek se negdje nešto pojavi pa preokrene priču i tako u nedogled. Sve dok firma nije likvidirana - šanse postoje i mnogi na to podsvjesno računaju. A povremeno im se i posreći. Tako da će i ova priča oko Atlanske još dosta vremena potrajati sve dok bude postojala kao takva. A puno će tu još valova zapljusnuti i njihove brodove i dioničare dok sve to jednom ne ode nekud u ....:S

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 24, 2020 at 9:45 AM
    • #2,067

https://www.hellenicshippingnews.com/world-steel-as…ring-september/

Par % u minusu za ovu godinu. Iduce godine u plus nekih 4-5% u skladu s GDP.

I kad se isprazni 3.5% od sadasnjih 6.5% orderbook-a uz demolition otprilike jednak novom ugovaranju dolazi se do prelaska ravnoteze u korist vlasnika dry bulk plovila. Vec se pisalo o tome...

• alias
    Guest
    • October 24, 2020 at 9:49 AM
    • #2,068

Ja sve to mogu shvatiti, ali za trgovanje vani ti sad treba 30 minuta vremena. Da otvoris racun online, i uplatis lovu. Sve je danas vise nego jednostavno. Vise nema odlazaka brokeru i plaćanja ogromnih provizija za takvo trgovanje. Sad vani kupis dionica u vrijednosti 10.000$ i platis 1$ provizije. Smijeh. Kazem, tko zeli traziti vrijednost, tu je nece naci. Kako sam rekao, vecina ljudi ne kuzi burzu i kupuje bez veze. Najjednostavnije vam je možda usporediti Mcap ili vrijednost ukupne kompanije. Tako dodes do zakljucka da ATPL vrijedi kao neke kompanije vani, a koje imaju 3 ili 4x vecu flotu, ugrađene scrubbere i filtere, a i manji dug. Onda se pocnes cesati po glavi pa si umislis da ovi u ATPL-u pomorci kake na zlatnom wc-u ili nešto.

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 24, 2020 at 9:55 AM
    • #2,069

Sto se tice osvrta ovih dvaju kolega, ne mogu se ne sloziti da je ovo ulaganje rizicno. Da je situacija bolja cijena bi bila 400-500, a ne 150-160. Ali u tome i jest vic: moze se izgubiti znatno, ali u slucaju materijalizacije 5% prevage demand-supply balance-a u naredne 2 godine zaraditi jos znatnije.

Na svakome je da odluci sto mu je u nekom trenutku optimalno.

P.S.

Ja cekam tocku preokreta u gore navedenoj ravnotezi, to je jedini razlog zasto sam ovdje. I vjerujem da se ona zapravo vec izdogadjala u 2018-2019, ali ce se tek u 2021 dolaskom cjepiva poceti materijalizirati. Brana u Brazilu i pogotovo Covid-19 su sprijecili da se efekti vide vec i sada.

Quote from alias

Ja sve to mogu shvatiti, ali za trgovanje vani ti sad treba 30 minuta vremena. Da otvoris racun online, i uplatis lovu. Sve je danas vise nego jednostavno. Vise nema odlazaka brokeru i plaćanja ogromnih provizija za takvo trgovanje. Sad vani kupis dionica u vrijednosti 10.000$ i platis 1$ provizije. Smijeh. Kazem, tko zeli traziti vrijednost, tu je nece naci. Kako sam rekao, vecina ljudi ne kuzi burzu i kupuje bez veze. Najjednostavnije vam je možda usporediti Mcap ili vrijednost ukupne kompanije. Tako dodes do zakljucka da ATPL vrijedi kao neke kompanije vani, a koje imaju 3 ili 4x vecu flotu, ugrađene scrubbere i filtere, a i manji dug. Onda se pocnes cesati po glavi pa si umislis da ovi u ATPL-u pomorci kake na zlatnom wc-u ili nešto.

Slazem se. Ima i vani dobrih pickova, cak i boljih.

Edited once, last by kupoprodajnik: Merged a post created by kupoprodajnik into this post. (October 24, 2020 at 9:56 AM).

• alias
    Guest
    • October 24, 2020 at 10:09 AM
    • #2,070

Istina, najvise se zaradi na najrizicnijim dionicama, ali i najviše gubi. Kad analiziras prihode dva analiticara onda analiziras njihov sharpe omjer. Vrlo je jednostavan. Dakle, ide prinos kroz rizik portfelja. Znaci, ako ti puno zaradis na nekoj rizicnoj dionici, ti uopce ne moras biti bolji od mene koji sam zaradio sitno na dionici koja uopce nije bila rizicna. Stvar je jos u tome da ces se na riziku kad tad gadno opeci. Zato je buffett medu rijetkim konstantnim investitorima koji masno zaraduju. Ne riskira i ne prodaje. Svi šaraju i kad tad se opeku, a prinos naglo padne. Zato postoje i razlicite vrste investitora. Ja ne kazem da je bolje kupovati manje rizicnije, ali boze moj, svatko bira sam kako ce sloziti portfelj. Ja kad radim analize radim analizu cijelog sektora, i onda kupujem najjeftinije i najbolje. Ne kazem da sam uvijek u pravu, ali barem mirno spavam i dusa mi je na miru. Cesto gledam kako neke rizicnije kompanije onda rastu kao lude, a moje dionice idu puževim korakom. Na kraju dode sranje, moje dionice idu dalje gore, a ove propadnu. Ukratko, sa stajalista racionalnog investitora, kupovanje skupljih dionica nije racionalno :)

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • October 24, 2020 at 10:32 AM
    • #2,071

@alias - apsolutno se slažem. Što se tiče trgovanja vani - problem je u momentu gibanja stanja svijesti dok te činjenice ne dođu iz pasivnog promatranja u aktivno djelovanje tako da je zapravo jedina barijera - ona u glavi prosječnog tradera kojem se u prosjeku ne da proučavati ni sve funkcije na ručnom inteligentnom satu, a kamoli istraživati nešto složenije kao što su fundamenti dionica ili strane burze.

Osim toga malo nas je ovdje i nisu svi jednako predani tome da to stvarno dobro savladaju. I to je onda slika i prilika i naše trgovine i modaliteta koji ovdje prevladavaju. Ali izuzetno je bitno imati ovdje (u svijetu informatike iz zovu - Evangelisti) ljude koji imaju ta iskustva i znanja i koji istinito ukazuju na puno veće mogućnosti koji nam stoje na raspolaganju na vanjskim burzama. Tako da polako doći će i to do pameti samo treba ustrajati i davati dobre motivirajuće informacije o tome. :thumbup:

Što se tiče rizika - postoji vidljiv obrazac koji je povezan s iskustvom i veličinom portfelja tradera i on polako gradira od vrlo rizičnih ka manje rizičnim trgovinama kako vrijeme prolazi i portfelj raste. WB je pak genijalac koji je rano skužio što se može na njihovoj burzi i to dobro postavio, a i tamo ih nema puno koji su taj uspjeh tako dobro replicirali. Na ZSE je takvo nešto nemoguće napraviti jer ovdje ne postoji ni horizont od 5 godina sigurnog ulaganja, a kamoli više decenija koje je WB imao i još uvijek ima na rapolaganju. Tako da sve ima svoje razloge zašto je baš takvo kakvo je. Ali pozitivno je da se stvari kreću na bolje i ovaj forum je indikator toga.

kupoprodajnik - u RH je SVE rizično. burza included :). Mislim svuda se na planeti može svašta dogoditi, ali je problem u odgovoru na event - pokušajmo zamisliti 9,1 potres u RH i spoznaju kako su na njega odgovorili u Japanu, a što bi mi u tom slučaju napravili - nebo i zemlja. I tu se onda jasno vidi gdje se točno nalazimo na skali razvoja i rizika općenito. To je po meni definicija stvarnog rizika koji je ovdje u tom smislu znatno veći nego u razvijenim sustavima.

Ali slažem se da su i ovi elementi koji navodiš kao argumente nešto što može bitno utjecati na cijenu ATPL ako se tako poslože prilike. Zato i imam određenu količinu ATPL jer neće znatno štetiti ako krene :S, a opet može ga znatno podići ako krene :). U međuvremenu su ove stvari na koje @alias izvrsno ukazuje - u fazi aktivnog promatranja.

Fantastična je činjenica što o tome možemo uopće razgovarati jer to do pojave ovog foruma realno nije bilo moguće tako da dozvolimo da stvari imaju svoju krivulju rasta i razvoja.

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 24, 2020 at 10:36 AM
    • #2,072

Pa super, to je bas dobro, Buffet je moj idol, i da imam 3 miliona dolara i uvjerenje da cu zivjeti dugo kao on i ja bih investirao tocno na taj nacin. :)

Medjutim, kako nemam onda se igram s onim sto je rizicno, a smatram da ce napraviti kvalitetan posao u narednom periodu, poput Atpl (nadolazeca konjunktura), odraditi iz nekih drugih razloga (Optima), zaradjivati dobro jer ima jaku poziciju (Pevex), odskociti jer je dosao takav trenutak (Sapn) itd.

Ima i gubitaka poput Vira, Tehnike i sl. Srecom su se odigrali dok nisam imao preveliku paru. :D;):)

Na koncu, dry bulk shipping izgledno ulazi u naredni 10y cycle i to smatram vrijednim popratiti. A ova dionica ima svoju publiku i zato su joj valuacije relativno vise nego onima vani. Na ovim i na nekim drugim razinama.

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 24, 2020 at 6:17 PM
    • #2,073

Apropos ovih razmatranja gore, i ocekivanog upcycle-a u dry bulk shipping, mnogi si postavljaju pitanje: koja je dobra cijena za ulaz, a koja za izlaz? I to je sustina cijele rasprave.

Iskreno, ne znam odgovor niti na jedno od tih pitanja, u smislu apsolutnih cijena dionice.

Ali ono sto znam je da je definitivno bolje kupiti negdje na pocetku ciklusa nego kasnije, i da je definitivno najbolje prodati kad se utvrdi da je ciklus na okretu prema dolje, kad demand vs. supply vise ne raste, a hrpa novih brodova cuci na orderbook-u.

Znaci target cijena tipa 300, 500 ili koliko god sama po sebi ne znaci nista. Jer ciklus je jedini bitan. Ciklus koji moze biti jako intenzivan ili manje intenzivan, a onda s tim i cijene koje ce se ostvariti. Meni je jedini semafor faza ciklusa. Kad dodje prava faza prodajes. Jer to je ta cijena. Neces dobiti vise.

To je u osnovi zakonitost za sve firme i sve biznise, ne samo za ovaj.

• Shogun
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    983
    • October 24, 2020 at 8:48 PM
    • #2,074

Zanimljiva rasprava. Po mom misljenju, pojam sigurnog ulaganja u dionice je nepostojeci. Na primjer pojam snaznih kompanija npr. GE, FORD, itd se u posljednjih godina potpuno promijenio pa danas pojam sigurnih kompanija obuhvaca one koje do par godina nisu ni postojale. Npr. U shippingu je Carnival Corp. bio pojam s zaradom od preko 3 mlrd. dolara godisnje a sada u par mjeseci su triplicirali dug na 21 mlrd. i pitanje je hoce li opstati. Ako pozitivni ciklus u bulku se materijalizira nije nezamislivo da neke kompanije postanu "sigurno" ulaganje...

P. S. Waren Buffet je u 8 mjesecu nastavio s prodajom portfelja (nakon "riskantnih" avio kompanija), pa js prodao velike udjele u bankama, i u karticnim kompanijama a ulozio u tvrtku koja se bavi iskopom zlata, i u japanske keiretsu divove tj. Shoshe, Marubeni i ostale...

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • October 24, 2020 at 9:39 PM
    • #2,075

kupoprodajnik - po meni sažeto rečeno ono bitno :thumbup:. Barem sam kao netko kome to nije primarna stvar u životu o tome stekao taj dojam prateći rasprave na ovom forumu.

No ono što brine kolege oko ATPL je njena trenutna dosta nesigurna sposobnost da kroz te faze ciklusa u sadašnjoj formi preživi do dolaska "proljeća" iliti dobrih vozarina, pa eventualne situacije slične onoj prošlog tjedna neminovno utječu na percepciju rizičnosti kao i općenite slike te firme u očima onih koji bi rado ovdje ulovili uzlazne trendove kad se konačno manifestiraju.

A tko se sjeća 2004 - 2008 , to su bila fantastična vremena na ATPL - bio sam prisutan u tome 2006 - 2008 i nisam požalio. No kažu i da se povijest često ponavlja - vidjeti ćemo hoće li i ovdje biti taj slučaj. Nadam se makar i djelomično. Btw mene ATPL pomalo podsjeća na staru damu koja možda i nije baš u najboljoj formi, ali i dalje ponosno nosi svoje terete i još nije rekla ni pokazala što sve zna i može tako da vjerujem da će pronaći rješenja da se ponovno vrati "u sedlo".

I kao što kaže kolega Shogun - (parafraziram) Sigurno je samo da ništa nije sigurno. Ali dodati ću i da - Sreća prati hrabre (uglavnom). No prema teoriji ulaganja u dionice se ionako ulaže samo onaj novac koji nam nije žao izgubiti stoga čega se trebamo bojati.... :S Osim toga u toj neizvjesnosti je i dio čari bavljenja trgovinom i investiranjem. Nije fora kad nešto dobijemo bez borbe onda to ne znamo niti cijeniti. Zar ne? :thumbup:

• snupy
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    225
    • October 24, 2020 at 11:59 PM
    • #2,076

kolega Alias je iznio jednu cinjenicu koja je vrlo bita u ovo recesijsko doba a to je da brodare ceka ugradnja u sljedece 2 godine BWT-sa a to nije nimalo jeftino u Hrvatskoj samo jedno remontno brodogradiliste ima reference za ugradnju istog

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • October 26, 2020 at 7:54 AM
    • #2,077

https://www.hellenicshippingnews.com/chinas-import-…hipping-demand/

Dugorocno pozitivno, ali i kratkorocno.

https://www.hellenicshippingnews.com/china-likely-t…-crops-sources/

I ovo za manje klase brodova.

Edited once, last by kupoprodajnik: Merged a post created by kupoprodajnik into this post. (October 26, 2020 at 7:56 AM).

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • October 26, 2020 at 11:08 AM
    • #2,078

Vidim da je forum totalno zaspao, kao i burza. pa idemo staviti neku vijest.

Prodan AP Dubrava za $ 13m

Prodan AP Revelin za $ 13m

• abbadon
    Student
    Reakcija primljeno
    144
    • October 26, 2020 at 11:16 AM
    • #2,079
    Quote from jasko

Vidim da je forum totalno zaspao, kao i burza. pa idemo staviti neku vijest.

Prodan AP Dubrava za $ 13m

Prodan AP Revelin za $ 13m

može link kolega?

• jasko
    Majstor
    Reakcija primljeno
    7,279
    • October 26, 2020 at 11:33 AM
    • #2,080

Evo kolega link

https://www.hellenicshippingnews.com/wp-content/upl…-compressed.pdf

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago