Top 10 promjena
Skrbnički račun u Slatinskoj banci u ponedjeljak prestigao SZAIF i došao na 10. mjesto
Top 10 promjena
Skrbnički račun u Slatinskoj banci u ponedjeljak prestigao SZAIF i došao na 10. mjesto
Znači, može danas bilo koji tren. Što kažu kuloari, crveno ili zeleno?
narančasto izgledno
Više prema zelenom, ili crvenom?
narančasto izgledno
Ajmo baciti grah, što kažete
koji? ima zelenac i crveni, najbolje šareni iz Kine, on najbolje pokazuje
koji? ima zelenac i crveni, najbolje šareni iz Kine, on najbolje pokazuje
Ako ćete bacat grah može kod mene u dvorište.
Ubile me ove koronavirusne nabave.
Nek nešto dođe i samo.
Budući da je ovo jedina bulkerska tema, evo jedan brodolom..
VLOC bulk carrier STELLAR BANNER near capsize, POLARIS Statement
27.02.2020.
Cape +0.4% $ 2367
27.02.2020.
Cape +0.4% $ 2367
Kad sam bio mali htio sam imati veliki brod.
Dobro da nisam uspio.
BDI + 2,3 / 529
https://finansavisen.no/nyheter/shippi…etter-oppgangen
Freight futures am update
Capesize up ~2%
Panamax up~2%
Baltic Indices 27/02/2020
BDI 529 (+12)
BCI -300 (-10)
BPI 886 (+27)
BSI 590 (+13)
BHSI 322 (+3)
BCI 5TCavg $/day2367 (+9)
BPI82 - TCA $/day7972 (+239)
BSITCAvg $/day6490 (+142)
7TC $/day5794 (+58)
(c)BEISL-2020
Koliko su Panamaxi porasli od ovog dna kojeg smo imali?
Panamaxi 72%
Kamsarmaxi 51%
od 05.02. 👍👋😎
Panamaxi +98,38%
Kamsarmaxi +70,30%
od 25.02. 😎👋👍
i mi smo up-eli, gdje je izvješće, da ga nisu negdje zaturili dok ne nakupe dovoljno povoljno
uvijek je ista prića sa tim njihovim izvješćima......nema ga ni u "5 do 12" nego uvijek u "12 i 5"......ak se već sramote zbog toga nadam se da neće zbog izvješća.....
uvijek je ista prića sa tim njihovim izvješćima......nema ga ni u "5 do 12" nego uvijek u "12 i 5"......ak se već sramote zbog toga nadam se da neće zbog izvješća.....
Nemojmo cjepidlačiti i gubiti širu sliku iz vidokruga. Dosad su revidirani godišnji izvještaji bili objavljivani krajem travnja, ovaj je najavljen za kraj veljače. To je velika razlika i još veći napredak.
Revidirano?
Pa nisu u obvezi objaviti sada revidirano? To moraju mislim do kraja travnja.
U Kalendaru događaja piše revidirano.
China to accelerate infrastructure investment to rev up GDP
..
Central government departments are accelerating projects assessment and approval, while local governments are mapping out trillions of yuan worth of investment plans, according to media reports.
..
Provincial governments have also rushed to roll out heavy investment plans. Central China's Henan Province plans to invest a lofty 3.3 trillion yuan in 1,000 projects; Southwest China's Yunnan Province is planning 3.6 trillion yuan worth of infrastructure investments; and Beijing is looking to invest 252.3 billion yuan in 300 infrastructure, social welfare and high-tech projects.
..
Local governments have announced 11 trillion yuan projects to boost economy
Chinese local governments have recently announced a total of more than 11 trillion yuan investment, most in infrastructure projects, in an effort to boost the economy that has been hard hit by the coronavirus outbreak.
Local governments including Beijing, Fujian province, Henan province, Yunnan province and Jiangsu province have announced their lists of key projects for 2020, involving combined more than 11 trillion yuan investment, according to their public announcements.
https://www.yuantalks.com/chinese-local-…-boost-economy/
1570 milijardi dolara.
Meni se cini da ce brodovi biti jako zaposleni..a i vozarine bi mogle u nebo..moram jos kupit Atlantske...ovo zvuci kao zicer.
Panamaxi opet zeleno, a i supre.
Nema sto Atpl vise raditi na 287kn.
Ide to uskoro up up up.
Mislim da cu sutra opet kupovati.