uf,uf.....prvo ce trebat riješiti ovaj okršaj na 210 očito.....
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
malo mi za sriću tribaaaaaaa....
to je bilo sve, sve sve.... sve od nje...
-
-
Brodari krenuli
BULLISH in short-term and BULLISH in mid-long term.
http://www.stoxline.com/quote.php?symbol=egle
-
Netko se ne šali, preko 400 000 kuna na otvaranju .
E sad da li je morski pas ili pirana (više njih) vidjet ćemo
Evo zasto mislim da ce Panamaxi nastaviti rast zbog uvoza zitarica u Kinu nakon nezapamcenih poplava.
https://vietnamtimes.org.vn/serious-flood-…nomy-23326.html
Naravno proizvodnja i uvoz zeljezne rude iz Brazila i Australije u Kinu je uvijek pogonsko gorivo za Capeove:
https://www.tradewindsnews.com/bulkers/brazil…high/2-1-855219
Evo i novog izvjesca, pa tko zeli nek procita, tko ne zeli ne mora, jer ja nisam analiticar i ne preporucujem nista
https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2020/…t-rates-in-asia
P.S. Koliko vidim jucer je Rusija odobrila prvo cjepivo protiv Korone, pa ce biti zanimljiv period pred nama
(Napomena: nisam medicinar, pa ne znam sto sve treba da se cjepivo odobri).
-
Imamo prvo u nizu cjepivo protiv Corone. Kakvo god bilo, ipak je veliki pomak u pitanju. U idućih nekoliko mjeseci bit će i novih cjepiva.
Imamo naznaku pada BDI-a puno manje nego što se očekivalo jer nam turistička sezona na kraju krajeva i nije tako loša.
Ako sve to ne digne Crobex za 15-20% onda je najbolje da zatvorimo burzu.
-
Imamo prvo u nizu cjepivo protiv Corone. Kakvo god bilo, ipak je veliki pomak u pitanju. U idućih nekoliko mjeseci bit će i novih cjepiva.
Imamo naznaku pada BDI-a puno manje nego što se očekivalo jer nam turistička sezona na kraju krajeva i nije tako loša.
Za nas bi bio napredak da za početak Crobex prođe i stabilizira se iznad 1600 bodova.
I moj potpis (brat) također slično kaže
-
BDI-a ili BDP-a ? 😁
-
BDI-a ili BDP-a ? 😁
Da, lapsus....BDP-a naravno.
BDI će ionako rasti...😁
-
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra - 2.63 / + 3.17 / + 0.95%
-
-
Baltic Capesize-indeks + 0,7 prosent til 19.339 dollar pr dag
Perfect Storm To Keep Blowing Into Next Year For Iron Ore Miners
-
Nekako me strah svih tih pozitivnih vijesti koje će uslijediti u postcorona vremenu. Predmnijevam da će mnogi bit opet, ponovo, nanovo iznenađeni brutalnim rastom brodara kojeg ruku na srce već čekamo od 2007. godine.
Vrijeme je...!
It's time...!
-
Nekako me strah svih tih pozitivnih vijesti koje će uslijediti u postcorona vremenu. Predmnijevam da će mnogi bit opet, ponovo, nanovo iznenađeni brutalnim rastom brodara kojeg ruku na srce već čekamo od 2007. godine.
Vrijeme je...!
It's time...!
Je, samo je pitanje kolega kada nastupa postkorona vrijeme.
-
Vrijeme je...!
It's time...!
Kolega, meni je od rasta brodara koji slijedi još draže da ste se vi nama vratili i da ste preživjeli ovu neviđenu Korona krizu sa dovoljnim zalihama pive u bunkeru . Evo ja trenutno u bunkeru s pivom, ali ne zbog Korone, već zato jer mi je sunce prejako, pa ne mogu cijeli dan biti na plaži i kupati se dok sunce tuče. Turisti navalili u velikom broju, pa više nije lako naći ni mjesto za ručnik na plaži, pa odem malo ranije ujutro dok nije jako sunce i gužva i odradim plivanje.
Eto toliko od mene o post Korona, pre Korona i for ever Korona krizi
-
BDI + 2% 1540
panamax + 5%
-
Mali podsjetnik za BWTS
Between 8,000 and 9,000 installations of ballast water treatment systems are expected this year, with over 11,000 anticipated in 2021.
https://lloydslist.maritimeintelligence.informa.com/LL1131056/Ship…linkId=83469488
Many owners rushed to have their IOPP renewals before the original implementation date of 8 September 2017 so they would effectively have a five-year grace period to install a system,’ he explains. ‘As a result, we should expect a demand peak in 2022.’ DNV GL believes as many as 15,000 BWTS will have to be installed at that time, he adds. ‘That is a lot of work. Even if we put our estimate at the lower end, assuming just 10,000 installations, this would still be equivalent to 192 system installations per week!
https://www.hellenicshippingnews.com/type-approved-…dely-available/
-
Baltic Dry index +2.0% to 1,540 points
Panamax +5.0%
Supramax +1.5%
Handysize +1.2%
Capesize +0.7%
Freight futures am update
Capesize up ~3%
Panamax flat -
Ajde udari sa 1,1 mil. kn po asku da vidimo dokud ide cijena...😁
-
netko je lijepo složio cifru zelenila na zatvaranju! nice!
-
Al taj netko nije maknuo nalog od 1,1 milja kuna. Netko je u zadnjoj sekundi mogao prodati laganih 5280 komada, ali čini se da baš i nema prodavača više na ovim razinama.
NeXT level...its time...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k