Kolega, Iggy niti bilo sto na burzi ne raste zbog Nea.
IGH raste trenutno zbog prica o velikim poslovima koji ih cekaju i buducim zaradama. Sto je od toga cinjenica znati cemo u buducnosti.
Burza anticipira buduce dogadjaje.
A Kolega Neo je jednostavan. Kada kupi najavljuje veliki rast, a kada proda i kada je u cashu zaziva veliki pad crobexa i crnjaci na svim dionicama koje zeli kupiti.
Meni je on simpa, a od njega su mi puno cudniji ovi drugi sto se onako bas muski naljute na njega.

) da planiram prodaju. Pa i na Saponiji sam napisao da sam prodao. Dakle jasno napisem kad ulazim i izlazim jer zelim da i kolege zarade. Ovdje 99% forumasa nece dati ni tip ulaska ni izlaska. A tko daje kritiziran je. Dao sam bar 7 pickova. Tko me pratio u plusu je ovu godinu 50% kao ja. Plus bi bio 200% da sam ulazio komplet cash. Od razine 1600 ulazio sam samo do 100 keka i trecinu ukupnog casha. Iznimka je jedino Igh na 100kn gdje sam u jednom trenutku bio 57% ukupnog casha.
) da planiram prodaju. Pa i na Saponiji sam napisao da sam prodao. Dakle jasno napisem kad ulazim i izlazim jer zelim da i kolege zarade. Ovdje 99% forumasa nece dati ni tip ulaska ni izlaska. A tko daje kritiziran je. Dao sam bar 7 pickova. Tko me pratio u plusu je ovu godinu 50% kao ja. Plus bi bio 200% da sam ulazio komplet cash. Od razine 1600 ulazio sam samo do 100 keka i trecinu ukupnog casha. Iznimka je jedino Igh na 100kn gdje sam u jednom trenutku bio 57% ukupnog casha.