Može i mene u grupu
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
I ja bih molio upis u Whatsup grupu Atlantske plovidbe.
-
Može i mene u grupu
Pošaljite broj na privat
-
molio bi upis u Whatsup grupu Atlantske plovidbe.
-
imate inbox
-
Ako nije problem molio bih da se netko tu i tamo ovdje osvrne na situaciju. Bio sam solidan dioničar prije nego prešao u tankersku pa van i ostavio sam Atpl nešto sitno, da bih pred nekoliko mjeseci skroz odustao od pozicije i zato više to ne pratim al bih rado čuo iz prve ruke kako će se odvijati situacija za male diničare kojima stvarno želim sreću jer znam kako im je. Hvala
-
Ako nije problem molio bih da se netko tu i tamo ovdje osvrne na situaciju. Bio sam solidan dioničar prije nego prešao u tankersku pa van i ostavio sam Atpl nešto sitno, da bih pred nekoliko mjeseci skroz odustao od pozicije i zato više to ne pratim al bih rado čuo iz prve ruke kako će se odvijati situacija za male diničare kojima stvarno želim sreću jer znam kako im je. Hvala
Ide delist i borba malih, srednjih i malo većih da se okupe i pruže junački otpor.
-
Ide delist i borba malih, srednjih i malo većih da se okupe i pruže junački otpor.
dal se zna datum delista?
-
imate inbox
Laudator, možete li i meni, molim, poslati privatnu poruku da Vam povratno javim broj telefona zbog uključivanja u What's up grupu?
-
Može i mene u grupu
Pošaljite broj na privat
Poslao na wall, može privatna poruka?
-
-
-
ode kraljica u povijest.
Dobro joj bilo more
od ditinstva ca te ´tilo
ca si ga, ka´ dragu, jubi´
dobro joj more biloDobro joj bilo more
ca je tvoju dusu pilo
za njega si se i rodi´
dobro joj more bilo -
Eto, kako smo i predviđali pred cca godinu i pol dvije. Klasična Hr pacersko-lopovska priča pogubno za male dioničare. Ni prvi ni zadnji puta. I onda ce netko reci dobra i sigurna Hrvatska tvrtka ?!? To sa ovakvom politikom, regulatorima i institucijama ne postoji .... .
-
istina sve što je napisano... i istina je da je sve napravljeno " legalno, pošteno i transparentno "... ehhh... sada je pitanje da li je i moralno? a odgovor svi znamo.
-
istina sve što je napisano... i istina je da je sve napravljeno " legalno, pošteno i transparentno "... ehhh... sada je pitanje da li je i moralno? a odgovor svi znamo.
Znas mogao bih ja tu mnogo reći i o našoj pravnoj državi i o regulatorima i institucijama a isto tako i o "legalnom i poštenom" kao i na još mnogo primjera, ali neću, ugristi ću se za jezik
-
Nešto bih napisao ali kad vidim da se zbog "nećeš razbojniče"završi u ćorki, možda bolje ostati bez para nego leđa.
-
puno piskaranja na ovoj temi nizašto...
-
i dalje vidim dionice na brokeru. nemogu nista s njima al su i dalje prisutne. dal moram nesto poduzet .odjavit ih ? sto nisu dionice na SKDD? sto ako se odlucim dionice prodat na HITA? zna netko proceduru ?
-
Dakle, odjavite dionice kod brokera kod kojeg su trenutno registrirane. Ako već niste klijent Hite, javite se njima, otvorite račun i oni daju zahtjev da se dionice registriraju s njima. Par klikova u SKDD sustavu i dionice su preregistrirane preko Hite. Onda im pošaljete nalog ili mailom ili telefonski po kojoj cijeni želite prodati, oni ih izlože na ask preko Hita OTC sustava. Pis of kejk.
-
Dakle, odjavite dionice kod brokera kod kojeg su trenutno registrirane. Ako već niste klijent Hite, javite se njima, otvorite račun i oni daju zahtjev da se dionice registriraju s njima. Par klikova u SKDD sustavu i dionice su preregistrirane preko Hite. Onda im pošaljete nalog ili mailom ili telefonski po kojoj cijeni želite prodati, oni ih izlože na ask preko Hita OTC sustava. Pis of kejk.
Lepo zgledi taj hita otc, bacio malo oko i ima i kupnje i prodaje, lajkam .
Kada malo bolje razmislim čemu nam ono uopće služi ZSE, valjda zbog povjerenja ili čega?! Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3.1k
- Admin