Postoji whatsap grupa s 30ak dioničara, stupljeno je u kontakt s g.Vidanom.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Da li se netko pridružio gospodinu Hrvoju? Nikada niti jedan protuprijedlog, ako se ne varam, nije prošao.
Niste u whatsup grupi?
-
Ne. Samo me zanimaju slučajevi da se teško ostalim dioničarima želi prikloniti nekome.
-
Ne. Samo me zanimaju slučajevi da se teško ostalim dioničarima želi prikloniti nekome.
what?
-
Razlog je pokušaj razumjevanja razmišljanja i ponašanja sudionika na tržištu. ?.
-
Možete li me dodati u WhatsApp grupu?
-
možda ide i prijava HANFI ...
-
možda ide i prijava HANFI ...
nema vajda, mislim da su i vamo i tamo svi podmazani.... u ovoj državi je to nažalost tako..al može se probati.
-
Molim i mene ubacite u grupu.
-
Moze te li me takoder dodati u grupu whatsapp
-
-
Moze te li me takoder dodati u grupu whatsapp
Broj u inbox
Molim i mene ubacite u grupu.
Koji broj?
Možete li me dodati u WhatsApp grupu?
Broj?
-
Uglavnom za delist trebaju 75% na skupštini, jel?
To u biti već imaju (s satelitima i sl.)?
-
Problem je ako se glasa protiv a usvoji se delist ostaje se bez dionica po prosjeku cijene koji su izračunali, a prosjek nikakav...
-
To je sigurno da imaju 75 % sve dog. Od prije
-
Problem je ako se glasa protiv a usvoji se delist ostaje se bez dionica po prosjeku cijene koji su izračunali, a prosjek nikakav...
Ne ostaje se bez dionica! Tad imate MOGUĆNOST zatražiti isplatu po toj cijeni koju su ponudili, ali ne morate to prihvatiti. Ako ne glasate protiv, nemate ni mogućnost. Ono što je bitno jest pokazati da nismo pasivni promatrači koje će moći ošišati kako žele.
-
FRANKOVIĆ O PRIJETNJAMA I UCJENAMA 'Dilali su moje mailove s glavnim čovjekom Atlantske plovidbe i prijavljivali, možda zato što sam upozorio na slučaj Jug?!'Dnevni red sjednice Gradskog vijeća upotpunjen je točkama koje se odnose na prijenos dionica društva UTD Ragusa s četiri privatne osobe na Grad Dubrovnik, koji…dubrovackidnevnik.net.hr
Na zapadu (jugu) ništa novo
-
Ne ostaje se bez dionica! Tad imate MOGUĆNOST zatražiti isplatu po toj cijeni koju su ponudili, ali ne morate to prihvatiti. Ako ne glasate protiv, nemate ni mogućnost. Ono što je bitno jest pokazati da nismo pasivni promatrači koje će moći ošišati kako žele.
Možda bolje reći...dobro je pokazati da nismo pasivni promatrači (to je sasvim u redu)...ali realnost ispada da će nas svakako ošišati kako žele..
-
Vrijednost firme je veca od 49 eur,
-
To bi značilo da je potrebno prisustovati na Skupštini i glasati protiv? Što bi se dogodilo ukoliko se ne bi pojavilo na Skupštini?
-
Dosta njih je na brodu od dionicara
-
-