Izgleda cijepljen od socijalne osjetljivosti. Igra svoju igru.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Pozdrav kolege
Da vas informiram, zvao ATPL, Odnos s Investitorima u svezi jucerasnje objave. Javila se Putica, kaze da ona nema pojma o tome, svatko je odgovoran za svoj potpis🙄, sto to znaci ne znam.
Kaze mi trebali ste pricati s Direktorom, ja joj kazem pa ona je odgovorna za odnos s investitorima. Kaze da ce im reci kad se vide.....
Ono, blagi uzas...
-
Moze li se Hanfa obavijestit telefonski?
nemoj telefonski. ja sam davno prijavio neku turističku (ne mogu se sjetiti koju) lik mi se grohotom nasmijao i rekao: znaš i sam da je sve to legalni lopovluk. ovako bar ostane pisani trag.
-
Mislim da ih (Upravu atpl i tnpl) treba razapeti kroz medije....hanfa, dorh i bakrači su ionako njihove marionete....pogotovo sad pred izbore kad im to ne odgovara....i pogotovo u Dubrovniku.
Tako da tko god zna nekakve novinare neka pokuša nešto zatalasati....i da se novinari pozabave time tko stvarno stoji iza te famozne zaklade.....
-
Ovdje bi se moglo napucati promet za bolju proviziju kod brokera ako ništa..
-
Bome dobra likvidnost...... Očito se ima i može
-
Molim info na koji način kontaktirati kolegu Vergilija?
Hvala
-
jel tankerska na bidu na 52,80 i na 53,00, ili samo na 52,80 a netko im skuplja pred nosom?
ne vjerujem da je druga solucija, a opet, čemu dva naloga...
-
jel tankerska na bidu na 52,80 i na 53,00, ili samo na 52,80 a netko im skuplja pred nosom?
ne vjerujem da je druga solucija, a opet, čemu dva naloga...
Dragi kolega pogledajte broj naloga. Znači na 52,80 i 53,00 je ukupno 19 naloga.
😎
-
bbMolim info na koji način kontaktirati kolegu Vergilija?
Hvala
Slobodno se javite na mail:
-
-
jedno laicko pitanje.
ako ja danas-sutra-za 6mj kupim ATPL po 53,0-53,2€ na ZSE tankerska to mora kupit od mene po 53,6(slijedecih 12mj) ako joj punudim?
jesam ja to dobro polovio ili mi je nesto promaklo tipa "mozes TP prodat samo ono sto si imao do datuma tog i tog "
-
Nema više po 53.00 lili 53.20
-
nije bilo pitanje dal ima ili nema.
al malo cu prekrojit pitanje
ako ja klupim ATPL po bilo kojoj cijeni dal TP to mora kupit od mene po 53,6 i dal to vrijedi do kraja 2024 ?
-
nije bilo pitanje dal ima ili nema.
al malo cu prekrojit pitanje
ako ja klupim ATPL po bilo kojoj cijeni dal TP to mora kupit od mene po 53,6 i dal to vrijedi do kraja 2024 ?
Ne mora nakon isteka ponude al mislim da bi drage volje
-
Stigla ponuda jučer - da li se mora nešto uraditi ako ne želiš prodat
-
Pozdrav
Mali update o atpl. Nastavljajuci na moj prethodni izracun, racunajuci broj protrgovanih dionica i ako uzmemo da su sve otisle tnpl, a znam da nisu i u slucaju da IB ostane unutra kao i 2 velika dionicara iz top 10, tnpl ce uspjeti skupiti malo vise od 52%. U slucaju da in CERP ne proda, niti 50%...
-
jedno laicko pitanje.
ako ja danas-sutra-za 6mj kupim ATPL po 53,0-53,2€ na ZSE tankerska to mora kupit od mene po 53,6(slijedecih 12mj) ako joj punudim?
jesam ja to dobro polovio ili mi je nesto promaklo tipa "mozes TP prodat samo ono sto si imao do datuma tog i tog "
Ne moraju platiti 53.60EUR nakon isteka ponude... Al ako im dodjes i ponudis, 99% ce prihvatiti po toj cijeni...
Problem im je ako trazis vise od 53.60EUR, tu ce te otkantat jer ako kupe samo jednu dionicu po cijeni vecoj iz javne ponude (53.60EUR), moraju SVIMA nadoknaditi razliku izmedju cijene iz javne ponude i cijene po kojoj su kupili tu dionicu po visoj cijeni... To vrijedi godinu dana od isteka javne ponude...
-
Pa zar netko stvarno misli da neće platiti i puno više ukoliko ozbiljno misle preuzeti kompaniju? Ovo je kao cjenkanje na tržnici, a prva ponuda mušterije je po "ako prođe - prođe" principu, bezobrazno niska. Sad ide odjeb, odi šetaj malo pa vidi kakve su cijene slične robe, pa dođi s puno poštenijom ponudom.
-
Jo jedna zanimljivost s prodajne strane. Tnpl po mojem misljenju ima dogovor o preuzimanju necijih dionica jer dnevne transakcoje po 52.8 su izrsene do max 3500 dionica. Ako je jos netko upao u mrezu super ali malo ih je. Cim se kvota od 3000-3500 dionica spali, trgovanje zamre ili cijena poraste....
-
Prati li se knjiga?
Je skupljaju interkapital ili tankerska?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner