Tako će i biti...
Pa šta ne stavite sve na 53,4 i odete kući prije fajrunta?
Zašto bi plaćao naknadu brokerima?
A i prije će dočekati TP nego da bid dodje do njega...
Tako će i biti...
Pa šta ne stavite sve na 53,4 i odete kući prije fajrunta?
Zašto bi plaćao naknadu brokerima?
A i prije će dočekati TP nego da bid dodje do njega...
Ja neću ni okom trepnuti na 53,50, pažnju mi mogu privući tek n 70, inače ću ploviti s njima. Nažalost, puno vas je spremno prodati odmah po 53 i Ici dalje, pa se bojim da bi mogli u ponudi skupiti i 70%
Dijelimo mišljenje. Nekako mi je ovdje toplo iako osjećam da sam nevoljen. Ako sam čekao 2 g. kud sad da se istrčavam. Kao i vi kolega, negdje na 70-75 će privući moju pažnju, na 90 me totalno slomit. Vidjet ćemo kako će završiti. Štono bi rekli mudriji, "popratimo do kraja"'!
Da, samo što kraj tu može biti i delist pa čekaj ponudu na HITA-i
Da, samo što kraj tu može biti i delist pa čekaj ponudu na HITA-i
Možebit ali također mi neće biti problem potegnut do DU i glasat protiv delista ako dodje na dnevni red...
Ako prođu 50 %, nemaš šanse, a proći će.
Ja mislim da im je cilj 100 % ili jako blizu tome jer su puni keša, a to će teško dobiti van burze, tako da ne vjerujem u delist, ali pušem na hladno.
Tu se priča kako se pamti kako se Tankerska odnosi prema malima. Što su to napravili na TNPL-u?
Nažalost, nisam tada bio aktivan, ali ako može netko prenijeti što se dogodilo tada i kako je došlo do delista?
Sa TPNG i TUHO sam upoznat.
Morali bi se mali pokušati ponovno okupiti...ako se ima volje...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
Tu mi je najveća enigma jeli Bilbija dogovoria prodaju ili im viruje ko sto su im virovali u TUHO da neće preći prag.
Meni su ostali dužni divd iz TUHO koju su sebi ovo lito isplatili tako da ću im to svakako pokušati naplatiti.
cerp prodaje svoje za 53.5 1/1
za IB nisam siguran, a bome ni za troprste
Ako prođu 50 %, nemaš šanse, a proći će.
Ja mislim da im je cilj 100 % ili jako blizu tome jer su puni keša, a to će teško dobiti van burze, tako da ne vjerujem u delist, ali pušem na hladno.
Tu se priča kako se pamti kako se Tankerska odnosi prema malima. Što su to napravili na TNPL-u?
Nažalost, nisam tada bio aktivan, ali ako može netko prenijeti što se dogodilo tada i kako je došlo do delista?
Sa TPNG i TUHO sam upoznat.
Evo ukratko😀, mislim da je u članku dovoljno objavljeno,
za napredne i one koji žele znati više😀 na forumu Poslovnog ima cijela štorija oko 550strane na temi Tnpl( To naša plovidba)😀
Hvala!
A je li ponuda nakon delista bila imalo izdašnija od cijene na burzi?
Kakav delist, i skupljanje ozbiljnijih kolicina 🤣🤣🤣
Oni zakonski moraju predati ponudu i zato se cijena drzi u novom kanalu. Ovi koji bi eventualno prodali osim cerpa, mogu to i sada, za tih euro, im je sasvim svejedno kad bi i tako prodali u pol cijene.
A ako se kojim slucajem vozarine nastave razvijati, i vrijednost NAVa nastavi rasti, onda sa prodajom najbolje da se i ostave trzista kapitala 🙃
Da, sad bi bas trebalo otici na sljedecu sjednicu da ih se pita direkt u glavu cime su se vodili i koliko €€€ su sastrane dobili kad su sve ovo napravili 2023. A ne kad je bilo bas extra frka tako 2016. kad je mozda bilo i razlog da se smanji izlozenost kreditima i odrzi poslovanje.
Meni je nepojmljivo da će ovo netko tko je svojom voljom i pri punoj svijesti na TK prepustiti po 53,50. Na one velike koji su prodali svoje budzašto ne računam, ili su krajnje glupi ili će se već nekako uknjižiti na koji penthouse na Batali Pred mjesec dva bi možda i imao neku sitnu dozu razumijevanja ali sad. Ccc jbg ekipo iz Uprave niste trebali otezat i računati sa iscrpljivanjem malih. Planirali dat ponudu kad je BDI trebao bit u podrumu a on pobjego sa lanca.
Na slijedecoj Skupstini cu xatraziti ostavku Uprave zbog obezvrijedivanja vrijednosti firme i prodaju iste ispod realnih vrijednosti....
Šta nismo već imali neformalnog predstavnika. Gdje nam se usuko, nije vrag da su ga "razmazali" na kruh?
Na slijedecoj Skupstini cu xatraziti ostavku Uprave zbog obezvrijedivanja vrijednosti firme i prodaju iste ispod realnih vrijednosti....
Uprava je za giljotinu a ne ostavku. Ostavka bi bila dovoljna da je BDI u mjesec dana -50% a ne +100%.
Šta nismo već imali neformalnog predstavnika. Gdje nam se usuko, nije vrag da su ga "razmazali" na kruh?
Neformalni predstavnik je još tu. Ne znam što uopće znači ovo razmazali na kruh? Stava sam da svatko mora sam odlučiti što će napraviti s ulaganjem pa zato nisam pisao. Pratim pozorno kao i svi. Osobno sam dokapitalizirao kupnjom dionica preko burze.
Neformalni predstavnik je još tu. Ne znam što uopće znači ovo razmazali na kruh? Stava sam da svatko mora sam odlučiti što će napraviti s ulaganjem pa zato nisam pisao. Pratim pozorno kao i svi. Osobno sam dokapitalizirao kupnjom dionica preko burze.
Drago mi je da ste tu. Pratio sam napise oko TUHO a i čuo neke priče iz ono baš jako jako uskog kruga bivših vlasnika. Slijedom toga kod Pavića "razmazati" može značiti svašta. Uglavnom ružnog.
E sad meni nije jasno, kako mislite "dokapitalizirali" preko burze?
Drago mi je da ste tu. Pratio sam napise oko TUHO a i čuo neke priče iz ono baš jako jako uskog kruga bivših vlasnika. Slijedom toga kod Pavića "razmazati" može značiti svašta. Uglavnom ružnog.
Ma bez brige... dokapitalizirao tako da sam kupio još hrpu dionica po 50 preko burze.
Ma bez brige... dokapitalizirao tako da sam kupio još hrpu dionica po 50 preko burze.
TOP!
Evo čim smo se raspisali pukla brana na lijevoj obali.