Gdje se sakrio čovjek?
na asku ga nema
Evo ga, vratija se Šime, na ask
hhh. Nadam se da je to ješka za dalje.
danas riba
Gdje se sakrio čovjek?
na asku ga nema
Evo ga, vratija se Šime, na ask
hhh. Nadam se da je to ješka za dalje.
danas riba
Cape +28.71%..panamax +12. 81%..supramax +8.05%..handy +2.38%..krasbo🫢
Oće li brodari prepoznati jucerašnji rekordan rast brodarskih indeksa?
Nismo nešto suludo reagirali na padove, pa ne očekujem da će biti posebno drugačije niti u suprotnom smijeru. A što se tiče BDI, mislim (usprkos pričama o recesiji i "ne recesiji") da smo tek na početku novog dužeg zelenog razdoblja. 😎
Bid je mršav, al je bogme i ask pobjegao.
Samo optimizam, BDI kad naraste još 100%, biti ćemo iznad 1200...pa će se lakše disati.
Bronhi
Samo optimizam, BDI kad naraste još 100%, biti ćemo iznad 1200...pa će se lakše disati.
Bronhi
1200 eur per stock ATPL ?
02/17/2023 EST
An unknown buyer agreed to acquire a 7.7% stake in Atlantska Plovidba d.d. from Restructuring and Sale Center on February 17, 2023.
Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi, ima li koja druga poveznica o ovome ili je mozda neka greska u prenosu vijesti, a mozda to objasnjava i ovu kupnju zadnjih par dana ??
Hm, da vidimo tko će pobrati vrhnje i omastiti brk kad se već država odreka zarade i dobiti
Display MoreAn unknown buyer agreed to acquire a 7.7% stake in Atlantska Plovidba d.d. from Restructuring and Sale Center.
02/17/2023 EST
An unknown buyer agreed to acquire a 7.7% stake in Atlantska Plovidba d.d. from Restructuring and Sale Center on February 17, 2023.
https://www.marketscreener.com/quote/stock/AT…nd-Sa-43031203/
Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi ima li koja druga poveznica o ovome ili je neka greska u prenosu vijesti ??
idealno bi bilo da je kupac netko tko do sada nije bio u prvih 10 dionićara.........
Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi ima li koja druga poveznica o ovome ili je neka greska u prenosu vijesti, a mozda to objasnjava i ovu kupnju zadnjih par dana ??
Mislim da je "lost in translation". Koliko je poznato za sada prodaju samo 3.91% i niti jedan od nasih portala nije objavio a niti natuknuo da imaju poznatog kupca.
Quote“Temeljni kapital društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., Dubrovnik iznosi 418.656.000,00 kuna (55.565.200,08 EUR). Centar za restrukturiranje i prodaju (nadalje: CERP) kao zakonski zastupnik imatelja dionica Republike Hrvatske i imatelj dionica, upravlja s ukupno 107.739 dionica društva, oznake ATPL-R-A, što čini 7,71% temeljnog kapitala društva. Za prodaju je trenutno raspoloživo 54.616 dionica, imatelja Republike Hrvatske, što čini 3,91% temeljnog kapitala društva, ukupne procijenjene vrijednosti 2.729.265,29 EUR-a (20.563.634,01 kuna).
Display MoreAn unknown buyer agreed to acquire a 7.7% stake in Atlantska Plovidba d.d. from Restructuring and Sale Center.
02/17/2023 EST
Ovo je izaslo ovdi 17.2 nisam vidio nista o tome drugdi, ima li koja druga poveznica o ovome ili je mozda neka greska u prenosu vijesti, a mozda to objasnjava i ovu kupnju zadnjih par dana ??
Ovo sa kupovinom dionica Atpl od Cerp-a je Game Changer i sada više ništa ne koči daljnji rast cijene
Display More
02/17/2023 EST
Ovo sa kupovinom dionica Atpl od Cerp-a je Game Changer i sada više ništa ne koči daljnji rast cijene
Realno interes za ovaj paket bi trebao postojati po svakoj logici, a sad za ovu vijest volio bi jos neku potvrdu jer je malo klimava. Kako bilo buba je bacena dovoljno da naraste apetit za trgovanje i spekulaciju.
02/17/2023 EST
S obzirom tko hje prenio vijest, ne bi me zacudilo da se radi o placenoj obvijesti odnosno dezinformaciji .
Ali ako sam dobro shvatio jos ne prodaju cijeli udio od 7,7% nego samo cca pola od toga ili? A sto je sa drugom polovicom ako je tako?
Display MoreDisplay MoreAn unknown buyer agreed to acquire a 7.7% stake in Atlantska Plovidba d.d. from Restructuring and Sale Center.
02/17/2023 EST
S obzirom tko hje prenio vijest, ne bi me zacudilo da se radi o placenoj obvijesti odnosno dezinformaciji .
Pise S&P Capital IQ dole, mislis da se oni bave s tim ?
To je neki news feed iza kojeg vjerojatno nema ništa dublje, pa može biti nešto, ali i ne mora. IMHO, ja mislim da je patka…. Kao da je problem naći nekoga za objavu i daljnje širenje ove ili one vijesti? Da je to iole vjerodostojnija informacija valjda bi najprije bila objavljena lokalno? Ili ne bi?
Sve ide na prodaju i kupac se zna i nema potrebe to stavljat kao nekakvu prepreku.
Ta prodaja i nije bio uteg nikakav jedino za drhtave ručice koje su prodavale ispod 50 a sad im nije skupo kupovat po 54.Drzava izlazi,vozarine rastu,cijena se oporavlja,svi preduvjeti su ispunjeni da cijena dođe tamo gdje je već trebala biti,a nek svak za sebe da procjenu!
Nego nitko nije prijavio da je prodao prošli petak kad je CERP kao odlučio o prodaji , nitko ne prodaje, a netko omastio brk kupnjom
Nego nitko nije prijavio da je prodao prošli petak kad je CERP kao odlučio o prodaji , nitko ne prodaje, a netko omastio brk kupnjom
Objavio sam da sam kupio i to dva dana zaredom. Lijepo se zeleni, hvala prodavateljima.