ovo ide pod full kasko
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
već sama informacija da se to dogodilo u luci znači da to nije bila neka brzina, ali ako je nastalo oštećenje ne može tako na daljnju plovidbu, a brod nije kao auto da se zakrpa kod prvog limara do kraja dana, osim toga, ovi iz uprave možda malo i drame, jer su se uplašili da će morati dati 60kn dividende,
ove rekreativce i amatere s gliserima ne bih niuspoređivao s ozbiljnim kapetanima, čak imaju i dobre rezultate kako se ponašaju na moru
Pa kaj nisu u partizanskim filmovima stavljali prste u rupe od metaka da sprijece prodiranje vode u brodove i nastavili plovidbu ?
Bit ce da su nas muljali
-
već sama informacija da se to dogodilo u luci znači da to nije bila neka brzina, ali ako je nastalo oštećenje ne može tako na daljnju plovidbu, a brod nije kao auto da se zakrpa kod prvog limara do kraja dana, osim toga, ovi iz uprave možda malo i drame, jer su se uplašili da će morati dati 60kn dividende,
ove rekreativce i amatere s gliserima ne bih niuspoređivao s ozbiljnim kapetanima, čak imaju i dobre rezultate kako se ponašaju na moru
Pa kaj nisu u partizanskim filmovima stavljali prste u rupe od metaka da spriječe prodiranje vode u brodove i nastavili plovidbu ?
Bit će da su nas muljali
to samo kapetan Mikula može i drugarica Slavica
-
Drugi brod ga je udario, znači krv je drugi?
OK onda njegovo osiguranje pokriva trošak popravka i gubitak zarade ? Kako je to regulirano osiguranjem?
Mislim da vam ovo "gubitka zarade" ne drži vodu . .
Ja idem na poslovni sastanak autom , netko me udari i ne stignem na sastanku dogovoriti posao od 1 mil EUR hoće li obvezno osiguranje druge strane meni isplatiti 1 mil EUR ?
Sjetite se kada padne mreža telekoma,.banalni primjer.. ako vi ne možete poslovati 2 sata npr. I firma u ta 2 sata izgubi iznimno da je jako mala firma 100 EUR, hoće li vam biti umanjen račun za ta 2 sata i još isplaćeno 100 EUR zbog nemogućnosti poslovanja ?
-
A cuj da nastradas u autu, tuzis osobu za to sto ne mozes radit dok si u bolnici i na rehabilitaciji. Jest da traje i zajebancija ali znam ekipu koja je dobila ali nakon poprilicno godina suda.
Ne tako izgubio sam posao od xy miliona jer ga nisam dogovorio, nego vec dogovoreno sto nisi mogao odraditi.
-
Ma osiguranja sve to pokrivaju, ne bi to uspoređivao s nečijim autom...
-
Drugi brod ga je udario, znači krv je drugi?
OK onda njegovo osiguranje pokriva trošak popravka i gubitak zarade ? Kako je to regulirano osiguranjem?
Mislim da vam ovo "gubitka zarade" ne drži vodu . .
Ja idem na poslovni sastanak autom , netko me udari i ne stignem na sastanku dogovoriti posao od 1 mil EUR hoće li obvezno osiguranje druge strane meni isplatiti 1 mil EUR ?
Sjetite se kada padne mreža telekoma,.banalni primjer.. ako vi ne možete poslovati 2 sata npr. I firma u ta 2 sata izgubi iznimno da je jako mala firma 100 EUR, hoće li vam biti umanjen račun za ta 2 sata i još isplaćeno 100 EUR zbog nemogućnosti poslovanja ?
DA - ukoliko platiš osiguranje koje pokriva štetu nastalu u poslovanju do koje je došlo uslijed nesreće. Za sve postoje police osiguranja.
-
Kaj cemo sa seljacima koji ruse sume i prodaju drva na crno ?
Odojci, janjci?
Mehanicari, majstori ?
I stotine raznih muljanja?
Trebalo bi od toga krenut, za pocetak..
A najjaca stvar bi bila porjeklo imovine unazad , dokle dozvoljava zakon tj zastara pa onda oduzimanje iste.
Onda smanjit drzavni aparat, podjelit kojih xx xxx otkaza u drzavnim firmama.
Smanjit liste cekanja u bolnicama, povecat broj djecjih vrtica, skola, iste modernizirat.
I onda nek udare porez na ukupnu imovinu, nebitno dal su to nekretnine, vozila, satovi ili nesto drugo.
Dok se drzava ne dovede u red protiv poreza sam.
Van teme, Albanija navodno ima vise navodnjavanih povrsina nego mi.
-
Meni je ovo nejasno
Sa jedne strane imamo Klub obožavatelja koji su izloženi subverzivnoj djelatnosti vjerojatno jednog igrača
A dokle god ima ikoga tko je spreman istresti veliku količinu , ne ide to nikuda
Kako ovo sad izgleda?
meni izgleda kao tvrdi bombon, traje, traje i traje
-
Evo ga
Cijena pada, volumen pada, tržište odbija ovu cijenu
Veliki volumeni bili su oko 380 kn
Za rast je potreban volumen, zapad i nije.
Ne znam kuda će cijena
zahvaljujem što ste ipak uspjeli nacrtati, jer meni dok se ne nacrta opisno tumačenje slabo vrijedi
ako će cijena tamo gdje ja čekam, onda je i ovaj puta na dobrom putu, moja crta je ipak nešto niža nego vaša i ako se ponovi 3 puta da na njoj kupujem onda stavrno imam nos
-
-
Evo ga
Cijena pada, volumen pada, tržište odbija ovu cijenu
Veliki volumeni bili su oko 380 kn
Za rast je potreban volumen, zapad i nije.
Ne znam kuda će cijena
zahvaljujem što ste ipak uspjeli nacrtati, jer meni dok se ne nacrta opisno tumačenje slabo vrijedi
ako će cijena tamo gdje ja čekam, onda je i ovaj puta na dobrom putu, moja crta je ipak nešto niža nego vaša i ako se ponovi 3 puta da na njoj kupujem onda stavrno imam nos
Na 350 ja vaša crta?
-
Dok par trejdera ovdje ne krene u šoping možete crtati grafove Atpl kako vam volja.
-
ako će cijena tamo gdje ja čekam, onda je i ovaj put na dobrom putu, moja crta je ipak nešto niža nego vaša i ako se ponovi 3 puta da na njoj kupujem onda stavrno imam nos
Na 350 ja vaša crta?
ovaj puta povukao sam isprekidanu _ _ _ _ _ _ _ tako da ako što proleti niže kratkotrajno isto će dobro doći
-
Nikakve vozarine i nista tu nije bitno.
Naprosto je veliki strah zbog Ukrajine, inflacije, dizanja kamata, sve burze vani su pod pritiskom, i rjesenje je samo jedno, odnosno preduvjet da se uopce pocne rjesavati: da netko Putinovog kruga sprasi njemu metak. Tek tada se mozda steknu uvjeti da oligarsi mozda nadju nekog drugog, razumnijeg, i da se onda krene s pregovorima itd. A mozda zavrsi i jos gore. Ne znamo..
-
Naprosto je veliki strah zbog Ukrajine, inflacije, dizanja kamata, sve burze vani su pod pritiskom, i rjesenje je samo jedno, odnosno preduvjet da se uopce pocne rjesavati: da netko Putinovog kruga sprasi njemu metak. Tek tada se mozda steknu uvjeti da oligarsi mozda nadju nekog drugog, razumnijeg, i da se onda krene s pregovorima itd. A mozda zavrsi i jos gore. Ne znamo..
Ubacite jos malo ljudi gmazova i to je to
-
Jedino rješenje je zapravo da se ukloni trenutna ukrajinska politička elita koja je čak na očigled financirana i savjetovana od strane SAD-a i da se postave razumni ljudi koji su skloni pregovorima i mirnom rješenju. A taj proces treba voditi Europska unija odnosno lideri EU jer je upravo Uniji takvo rješenje u interesu.
-
Jedino rješenje je zapravo da se ukloni trenutna ukrajinska politička elita koja je čak na očigled financirana i savjetovana od strane SAD-a i da se postave razumni ljudi koji su skloni pregovorima i mirnom rješenju. A taj proces treba voditi Europska unija odnosno lideri EU jer je upravo Uniji takvo rješenje u interesu.
Moras biti kratkovidan, slijep na jedno oko I imati progresivno pogorsanje vida da ovo napises 😀 nemoj....
Nego svaka cast vama koji dokupljujete... Ja ju cekam na puno nizim razinama jer je vrlo ocekiva no da ce jos padat. Em ciklusno Em po stanju u svijetu... Ne vidim niti jedan signal da bi moglo doci do promjena
-
Očito je da demokracija u Ukrajini nije dala rezultat koji bi odgovarao njihovim dobrohotnim susjedima Rusima i zbog bi bilo najbolje da se demokracija povuče radi zadržavanja dobrosusjedskim odnosa a Ukrajinci će da se izvinu Rusima što su ih tukli.
-
Očito je da demokracija u Ukrajini nije dala rezultat koji bi odgovarao njihovim dobrohotnim susjedima Rusima i zbog bi bilo najbolje da se demokracija povuče radi zadržavanja dobrosusjedskim odnosa a Ukrajinci će da se izvinu Rusima što su ih tukli.
Oce, jedva cekaju. Ko i mi za oluju. Dajte nam ispricnice da potpisujemo. Wtf
I ako moze ikakvo suvislo objasnjenje kakve veze ovo ima sa temom?
Admine...regariaj pas mu je.. m..er
-
Zato sutite i iskoristite pametno ovo vrijeme. Meni je zao da uprava isto ne iskoristimpriliku i viskom na racunu ne pokupi dionice kad ima priliku po ovim cijenama, hebes divku, apsolutno mi nista ne znaci 😅
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner