Ne znam tko tu falsificira. Kazem ti opet, pogledaj BPI i BSI pa se sam uvjeri, nemoj meni vjerovati.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Pa sto ih ne postaviš ovdje. Kratkoročne, srednje i dugoročne grafove?
https://www.bimco.org/news/market_an…s_2020_forecast
Koji maritime Report neke uglednije inozemne kuće, nego bla, bla i crtanje izmišljenih patterna. -
Netko je napisao na RIVP, a pošto ta vijest ima utjecaj i na ovu dionicu prenosim (u navodnicima su komentari kolega):
"Koliko pratim knjigu dioničara zadnjih mjesec dana očigledno mali prodaju a veliki kupuju.
Zapelo mi je za oko da je Bilbija prodao 270000 kom RIVP"
"Meni se cini da je Biblibija odlucio sa svime braniti atlantsku. Na isti dan kad je prosao onaj veliki nalog na 800k+ je nestalo sve Bibliji ali i sa skrbnickih koji su u isitim bankama koje koristi i na atlantskoj.
Mozda su ga i stisli margin callom, tko ce ga znat.
Ali cini se da je Bilbija izasao iz RIVP."
"Sažem se. Pogledao sam. Mislim da je tako."
Dakle, prodaje se RIVP i mudro akumulira ATPL bez dizanja cijene, ako dobro čitam knjigu dioničara.
Jel se to samo meni čini ili se priprema deja vu 2016 godine i streljovit rast, jer gotovo svi analitičari
najavljuju oporavak vozarina i BDI-a od preko 100% do kraja godine
-
Dobro za znati, jos kad bi znali tko mu prodaje po tim cjenama nakon ovog saznanja. Nisu valjda svi usli na dnu pa izlaze hm. Super bi bilo ako netko ima uvid u taj podatak
-
Dobro za znati, jos kad bi znali tko mu prodaje po tim cjenama nakon ovog saznanja. Nisu valjda svi usli na dnu pa izlaze hm. Super bi bilo ako netko ima uvid u taj podatak
ja sam prodao dio, ne zato što mislim da će ovdje biti loše, nego sam se prebacio više u Tpng, jer mislim da će tamo biti još bolje, kada krene potražnja za naftom, morati će i trezor malo pojačati potražnju, naravno da će i Bilbija stisnuti, ali ne znam točno kakvi su ukupni odnosi trenutno u Atpl, a ovo zaustavljanje projekta izgradnje i smjena čelnog čovjeka nije mi baš sjelo
-
ja sam prodao dio, ne zato što mislim da će ovdje biti loše, nego sam se prebacio više u Tpng, jer mislim da će tamo biti još bolje, kada krene potražnja za naftom, morati će i trezor malo pojačati potražnju, naravno da će i Bilbija stisnuti, ali ne znam točno kakvi su ukupni odnosi trenutno u Atpl, a ovo zaustavljanje projekta izgradnje i smjena čelnog čovjeka nije mi baš sjelo
Posteno, radovi su stali radi corone, ne rade to domaci ljudi na gradilistu, dovoz odvoz materijala specificno je to u "grodu" nije ni zurba sto se mene tice za stanogradnju. Pa ja da sam toliko investirao vjerovatno bi isto postupio ako netko ne radi kako treba svoj posao. Da ih makar vise smjeni bilo bi jos bolje. Lp
-
Panamax + 0,6 % na 5.869 $
-
Malo zelenila i vani danas
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…ue&guccounter=1
P.S. Znam, sada ce netko replicirati da je sve unazad 5 godina palo 90% i da ce cijeli sektor propasti, ili bar dio sektora koji nije dovoljno kapitaliziran, te da ce se zitarice ubuduce prevoziti podmornicama
-
Malo zelenila i vani danas
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…ue&guccounter=1
P.S. Znam, sada ce netko replicirati da je sve unazad 5 godina palo 90% i da ce cijeli sektor propasti, ili bar dio sektora koji nije dovoljno kapitaliziran, te da ce se zitarice ubuduce prevoziti podmornicama
Ispravak netocnog navoda, zitarice se uopce nece prevoziti, jer uz ovaj virus nemamo buducnosti
Ajmo promatrat, kako bi rekli: ...rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when it hits the ground
-
Brodari traže žurno donošenje mjera za zaštitu i pomoć pomorcima po uzoru na mjere koje su već donijele druge članice EU u pomorskom sektoru, te mjera koje je Vlada RH donijela za zaštitu statusa zaposlenika ostalih industrija. Od Vlade će se tražiti porezne olakšice zbog financijskih gubitaka izazvanih epidemijom i pada vozarina, osiguravanje financijske potpore i likvidnosti brodara i moratorij na otplatu kredita na period od barem 12 mjeseci.
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantun…nkovica-1013711
-
-
Puno oni toga traže, al da će im netko zamrznuti kredite na 12 mjeseci, tesko. S druge strane, ako Je TNPL u tolikim problemima, onda je u brodarima koji su već godinama u problemima tipa ATPL i JDPL situacija vjerojatno jednako teska, ako ne i teža. Tu treba biti pažljiv s dugoročnim procjenama jer se radi o izrazito volatilnom sektoru koji ni u dobrim vremenima nije polučio očekivane rezultate. -
Pozitivna blokada na otvaranju
-
Treba vjerovat i imat goriva za pratit. Gospari se nece odreci svoga zastitnog znaka nikada!
-
Spekulacija, spekulacija... spekulacija.
-
Spekulacija, spekulacija... spekulacija.
Samo ti živi u tom uvjerenju . Sve je u životu špekulacija
-
Špekulativno je i palo toliko...
-
Dionica pala 70% i ima puuno mesa za porast, tek je krenula!! Promatrajmo i dalje
-
Korona je beba, kamilica za ono šta su brodari prolazili zadnjih 12 godina, jedino im države nisu extra pomagali
-
Avionski i cestovni promet je na udaru potreba za brodarima je nikad veca za dostavu hrane, energenata i svega ostaloga. Zemlje su u karanteni, dobra je prilika s obzirom da nece svi izici iz karantena u isto vrijwme, opcenito mislim da je ova kriza velika prilika za brodare. Vrijwmw ce pokazati.
-
Avionski i cestovni promet je na udaru potreba za brodarima je nikad veca za dostavu hrane, energenata i svega ostaloga. Zemlje su u karanteni, dobra je prilika s obzirom da nece svi izici iz karantena u isto vrijwme, opcenito mislim da je ova kriza velika prilika za brodare. Vrijwmw ce pokazati.
Pa da, zato je indeks na skoro pa povijesno najnižim vrijednostima. I zato se menadžment pokusava spasiti ulaganjem u građevinu za koju trenutno nemaju novaca, a cini se ni projekt menadžera. Sto ne kupe još koji brod kad je ciklus dugoročnog rasta pred nama?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IPO Studenac 19
- Avx