1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • June 8, 2022 at 10:05 AM
    • #3,181
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

nadam se da smo svi svjesni da su političari (ne nužno svi) najveće štetočine društva, ako se još udruže s takvim gospodarstvenicima iu zaleđe postave odvjetnike i suce, jao nama,

meni je još davno bilo alarmantno sumnjivo da netko odlazi s 50000kn na 18000 za ministra, kod takvih se ono Volim Hrvatsku vrlo brzo izmjeni u Volim Hrvatsko

Zamisli koliko tek Plenki, voli hrvatsko, kada je sa 10.000 eura i hrpe privilegija, otišao na 3.000 ojra i hrpu glavobolja!:/ 8o

ili je naivan on ili mu glasači

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • June 8, 2022 at 10:14 AM
    • #3,182
    Quote from Moller
    Quote from Milijarder

Zamisli koliko tek Plenki, voli hrvatsko, kada je sa 10.000 eura i hrpe privilegija, otišao na 3.000 ojra i hrpu glavobolja!:/ 8o

On sigurno nije, dakle zna se .....glupi. gluplji i, ili, pokvareni, pokvareniji.

Jadna nam majka, sa prosječnim koeficijentom inteligencije u Hrvatistanu, i ekstremno visokim koeficijentom zaglupljenosti mase pojedinaca.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • June 8, 2022 at 10:27 AM
    • #3,183
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

On sigurno nije, dakle zna se .....glupi. gluplji i, ili, pokvareni, pokvareniji.

Jadna nam majka, sa prosječnim koeficijentom inteligencije u Hrvatistanu, i ekstremno visokim koeficijentom zaglupljenosti mase pojedinaca.

imamo mi i sreće što je on malo anemični, što da je punokrvni nako ko drIvo, već bi mi bili razbucani ka "mirna" Bosna

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • June 8, 2022 at 9:33 PM
    • #3,184

Ne znam dal je zbog naslova ili zlocesti grafa, al ovo crvenilo izgleda kao da je Putin bacil po nuklearku na svakog brodara 8|

i to sirokog spektra. ima se taktickih al i strateskih

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • June 8, 2022 at 9:54 PM
    • #3,185
    Quote from emil

Kad cemo vidjet usporedbe koliko bi nase "kraljice" i "kraljevi" trebali porast odnosno past kad je ovakav potop vani?

Hocemo trazit ... na paldnju ili cemo samo promatrat dalje :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

mozda sutra kraljica ima satove ronjenja na boce jer na dah nece moc tako duboko :D

sad ce svi oni kojima je odavno doslo iz GUG bit bumerang is GUG :)

sutrasnja strategija je DOKUP i HODL :D

a neki su se pitali sto ljudi prodaju na 570 kad ce to .... samo da ....

Display More

Ee, šta si pametan. Nikada zelena trava ne raste do neba niti se skroz osuši da ne izraste.

Manje se zaradjuju, ali svaki pad ima svoj kraj isto kao i rast, a brodovi će ploviti i prevovoziti a bome i zaradjivati. LP.

SUTRA U minus i šta sada?

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • June 8, 2022 at 10:57 PM
    • #3,186
    Quote from Nevera
    Quote from emil

Kad cemo vidjet usporedbe koliko bi nase "kraljice" i "kraljevi" trebali porast odnosno past kad je ovakav potop vani?

Hocemo trazit ... na paldnju ili cemo samo promatrat dalje :D

mozda sutra kraljica ima satove ronjenja na boce jer na dah nece moc tako duboko :D

sad ce svi oni kojima je odavno doslo iz GUG bit bumerang is GUG :)

sutrasnja strategija je DOKUP i HODL :D

a neki su se pitali sto ljudi prodaju na 570 kad ce to .... samo da ....

Display More

Ee, šta si pametan. Nikada zelena trava ne raste do neba niti se skroz osuši da ne izraste.

Manje se zaradjuju, ali svaki pad ima svoj kraj isto kao i rast, a brodovi će ploviti i prevovoziti a bome i zaradjivati. LP.

Display More

pa nista. ja necu bit pametan kao neki i pisat o tome 20 postova svaki dan. dovoljan ce bit ova jedan :D al posto se na zelenilo svaki dan pisalo 20 postova kako bi kraljica ili kralj (TPNG) trebala ovo ili ono ili ako je gogl tolko a egle onolko kraljica bi trebla na 900 itd... cudi me da se na crveno samo suti a ne komentira se 20 postova kolko bi kraljica trebala past, ne usporedjuje se egle gogle itd. npr danas se ne pise kolki je BDI-BCTI itd, al inace se svaki dan pise(kad su zeleni) pa...ne zaziva se g.. na pladnju ili da je doslo iz GuG

samo tišina.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • June 8, 2022 at 11:05 PM
    • #3,187
    Quote from emil
    Quote from Nevera

Ovo je forum tu je admin da koregira broj objava, ali mislim da promašio temu.

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • June 9, 2022 at 6:46 PM
    • #3,188
    Quote from jasko

CERP prodaje mimo burze............

Evo malo o sretnom dobitniku :) :thumbup:

Priča o pansionu Slavija u Crikvenici. Vila ranjene duše danas je prilično zapuštena - Novi list
    CRIKVENICA - Nedavna najava crikveničkog hotelskog poduzeća Jadran o mogućoj prodaji hotelskog objekta spomeničke vrijednosti – pansiona Slavija – bila je povod
    www.novilist.hr
  • 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • June 9, 2022 at 9:10 PM
    • #3,189

Silina dusebriznickih postova znaci samo jedno: ocekuje se veliki rast.

Situacija s orderbook-om sugerira nastavak visokih vozarina jos nekoliko godina. A doci cemo i mi jednom na 1 NAV, a taj je svaki kvartal sve veci...

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • June 10, 2022 at 4:36 PM
    • #3,190

Svi smo mi u duši više ili manje kockari i Rock nRolla i volimo da se vrti. Primjetio sam da ste vi blue chipirani 😉 ali znam da je i vama malo dosadno pa zato i često pišete u nedostatku akcije.Da ne budem zatvoren zbog nepisanja na temu : Ht je super.

Ja na vašem mjestu se nebi obazirao na korekcije uopće osim dokupljivao ako imam s čime. Sve je jasno, zdravo ,divka ide i ako padne će i narast s obzirom da vrijedi a s obzirom da ste dugoročni nema brige.

P.s. nemojte da vam žena vidi gornji post.Ok i nije neki kompliment :)

• alfa
    Student
    Reakcija primljeno
    225
    • June 10, 2022 at 6:19 PM
    • #3,191
    Quote from verdi

nisam baš upućen u njihova vjerska uvjerenja. u većini vjera postoji i neka rupa u zakonu tipa da se moraš braniti ako si napadnut. eee sad tko tu koga napada, a tko se brani opet ovisi iz kojeg rova gledaš. ja sam zapravo totalno pogrešan sugovornik što se tiče tih vjerskih tema. koliko znam i rusi i ukrainci su krišćani i sad ih čečeni nešto kao razvađaju. situacija je dosta konfuzna.

Konfuzno je kao što je bilo u HR, BIH i na Kosovu, jednostavno se ne zna da li su se ustaše, balije i šiptari sami ubijali i rušili gradove ili su to radili četnici, tako se ni u Ukrajini ne zna da li se banderaši sami ubijaju i ruše si gradove ili to rade četnici, pardon Rusi.

Konfuzno je jedino tko je gori ti ili moderator koji ti nakon što napišeš između ostaloga da treba ubiti 500 000 Ukrajinaca pusti post, a makne onoga tko ti odgovori.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • June 10, 2022 at 6:50 PM
    • #3,192
    Quote from alfa
    Quote from verdi

nisam baš upućen u njihova vjerska uvjerenja. u većini vjera postoji i neka rupa u zakonu tipa da se moraš braniti ako si napadnut. eee sad tko tu koga napada, a tko se brani opet ovisi iz kojeg rova gledaš. ja sam zapravo totalno pogrešan sugovornik što se tiče tih vjerskih tema. koliko znam i rusi i ukrainci su krišćani i sad ih čečeni nešto kao razvađaju. situacija je dosta konfuzna.

Konfuzno je kao što je bilo u HR, BIH i na Kosovu, jednostavno se ne zna da li su se ustaše, balije i šiptari sami ubijali i rušili gradove ili su to radili četnici, tako se ni u Ukrajini ne zna da li se banderaši sami ubijaju i ruše si gradove ili to rade četnici, pardon Rusi.

Konfuzno je jedino tko je gori ti ili moderator koji ti nakon što napišeš između ostaloga da treba ubiti 500 000 Ukrajinaca pusti post, a makne onoga tko ti odgovori.

ja rekao da treba nekog ubiti ???? glupost najveća. zamijenio si me sa nekim. to je madeleine albright rekla da je akcija u iraku vrijedila 500 000 mrtve iračke djece. ako ti ne paše moj komentar zaobiđeš ga ili me staviš na ignore. za bota je najveća kazna kad ga ne primjećujem pa ti zadnji put odgovaram.

• alfa
    Student
    Reakcija primljeno
    225
    • June 10, 2022 at 7:14 PM
    • #3,193

Verdi ovo je tvoj post

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema) - Page 153 - Kavana - Dionice.NET

"tko je ikad rekao da će se to desiti u jednom danu, mjesecu ili godini. količina nacizma u ukrajini je zaprepašćujuća. dok ih bar pola milona ne ostane bez glave pameti doći neće. u ratnoj strategiji ima pojam totalne pobjede. kad ih satereš na frontu moraš uništiti i gravitacioni centar buduće pobune. primjer čečena. u zadnjih 100 godina 3x su se bunili i sad napokon pucaju za cara. njima isto. volimo taj sport. onda bar pucaj gdje treba. ukrainci su puno mekši od čečena."

Nisi napisao ubiti 500 000, nego "bar pola miliona ne ostane bez glave".

Ima li konfuzije?

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • June 10, 2022 at 7:51 PM
    • #3,194

ja to ne prizivam već samo konstatiram. cifra je već sad preko 100 000 i ako nastave ovim tempom...

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    462
    • June 10, 2022 at 8:15 PM
    • #3,195
    Quote from verdi

ja to ne prizivam već samo konstatiram. cifra je već sad preko 100 000 i ako nastave ovim tempom...

Kakvo si ti govno od čovjeka i ljudska nula

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • June 12, 2022 at 10:03 AM
    • #3,196
    Quote from mikromakrto

Pričate kao da se svaki dan prometuje par milijuna kuna na Atlantskoj pa eto netko "štopa" da bi se "nakrcao"...

pa upravo zbog toga jer su prometi mali!! da se uhvati što se još može.

• Matan13
    Početnik
    Reakcija primljeno
    28
    • June 13, 2022 at 1:19 PM
    • #3,197

Sad ko nije uvatija i neće 😁😁

• brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • June 13, 2022 at 7:40 PM
    • #3,198
    Quote from emil
    Quote from brajakica

Gdje sa cashom pri inflaciji 10% ako bi ovo prodali?

Tko ne predlozi bilo kakvu alternativu jasno je zasto se ceska.

Od istih na ovo pitanje cekam odgovor 6 mjeseci.

pa tko je slusao vas i nekolicinu te kupio ATPL na 550-570kn odradio je kompletnu inflaciju u par dana a daleko je kraj godine. znaci da je ostao u kešu bio bi presretan da mu inflacija jede keš . barem tako izgleda iz danasnje perspektive. i pustite price da vicete od 370kn kupujte. vikali ste i na 550 kupujte kao i danas. burza je oduvjek bila "ulet i izlet u pravo vrijeme" ako vicete desetljece kupujte ili prodajte prije ili kasnije ce vas poklopit pa cete moc rec "jesam vam rekla".

Ovi potezi uprave su samo dolili ulja na crvenilo izvana i sad smo tu gdje jesmo. nadam se samo da necemo utonut do kraja tjedna par godisnjih inflacija.

i da nebi bilo zabune imam ATPL dionice i bio bi sretniji da sam to prodal na 550-570 kad ste vikali ide to na**** i veselo bi skakutao kako mi inflacija jede keš

Display More

Kolega E preskocili ste najvazniji dio, uvjerena sam slucajno.

Da sam na 350 kupovala(javno objavila) i pozivala sve ostale da kupuju, da sam pozivala da se ne podlijeze histeriji i dobronamjernom pozivanju na veliki oprez jer da atpl zaraduje iznad 300 po dionici u 2021.

Vas se iskreno oupce ne sjecam,ako zelite mozete nas podsjetiti koji su bili vasi tadasnji u padu do 350 stavovi i razmisljanja.

Inflacija i visoke dividende na strancima su mi bile motiv za dokup atpl na 350.

Ja se sa svojim dokupom u bear trapu na 350 komotno osjecam i cekam dividendu,o prodaji ne razmisljam jer pravi bull pocinje u 2023. sa primjenom EEXI I CII.

Ovaj dip me ne brine, vidim ga kao dobru priliku za one koji nisu da sada,mozda i zadnja prije glavne sezone koja je pred vratima.

👀Promatrajmo :saint:

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • June 13, 2022 at 8:38 PM
    • #3,199
    Quote from brajakica
    Quote from emil

pa tko je slusao vas i nekolicinu te kupio ATPL na 550-570kn odradio je kompletnu inflaciju u par dana a daleko je kraj godine. znaci da je ostao u kešu bio bi presretan da mu inflacija jede keš . barem tako izgleda iz danasnje perspektive. i pustite price da vicete od 370kn kupujte. vikali ste i na 550 kupujte kao i danas. burza je oduvjek bila "ulet i izlet u pravo vrijeme" ako vicete desetljece kupujte ili prodajte prije ili kasnije ce vas poklopit pa cete moc rec "jesam vam rekla".

Ovi potezi uprave su samo dolili ulja na crvenilo izvana i sad smo tu gdje jesmo. nadam se samo da necemo utonut do kraja tjedna par godisnjih inflacija.

i da nebi bilo zabune imam ATPL dionice i bio bi sretniji da sam to prodal na 550-570 kad ste vikali ide to na**** i veselo bi skakutao kako mi inflacija jede keš

Kolega E preskocili ste najvazniji dio, uvjerena sam slucajno.

Da sam na 350 kupovala(javno objavila) i pozivala sve ostale da kupuju, da sam pozivala da se ne podlijeze histeriji i dobronamjernom pozivanju na veliki oprez jer da atpl zaraduje iznad 300 po dionici u 2021.

Vas se iskreno oupce ne sjecam,ako zelite mozete nas podsjetiti koji su bili vasi tadasnji u padu do 350 stavovi i razmisljanja.

Inflacija i visoke dividende na strancima su mi bile motiv za dokup atpl na 350.

Ja se sa svojim dokupom u bear trapu na 350 komotno osjecam i cekam dividendu,o prodaji ne razmisljam jer pravi bull pocinje u 2023. sa primjenom EEXI I CII.

Ovaj dip me ne brine, vidim ga kao dobru priliku za one koji nisu da sada,mozda i zadnja prije glavne sezone koja je pred vratima.

👀Promatrajmo :saint:

Display More

Trazil iste odgovor na svoje pitanje staro 6 mjeseci i dobili ste ga. Nisam se doticao nicijih uvjerenja nego sam samo dao odgovor jer se jako dobro sjecam perioda kad ste na ovoj temi pisali po 20 postova o dividendi koje jos uvjek nema na vidiku i o rastu preko 600 a neki su spominjali i 900. pa da se ne zaboravi. KAd je zacrvenilo muk i tisina i vase pitanje staro 6 mj. eto ja sam dao svoj pogled na keš ili ulet u atpl na 570kn. nadam se da vidite obrazac. da je keš uvjek keš a da je zarada na brodaru golub na grani sve dok dionicu ne prodate.

i da ne bi bilo da ja tu nesto navijam da pada. ja sam u dionici s par ulaza i nisam u gubitku jer cekam 600 ako ne i 900 :D

da sam slusao svoj instinkt prodao bi na 550 al moram rec da me vukla ta dividenda koja nikako da dodje.

da sam to napravio, sutra prekosutra sam mogao opet uc natrag na 450 470kn. 100kn po dionici u tjedan dva. i opet cekat dividendu s smjeskom i parama u djepu. al kao sto rekoh. pohlepa za dividendom ti pojede zaradu na trejdu. a garancije da ce 2023 bit super nema. ne kazem da nece bit al i sad je super a atpl uci ronjenje s bocama umjesto da uci letjeti. ZSE je mala bara puna velikih krokodila pa se nebi bas ugodno osjecao ni u jednoj dionici jer svakim danom ti veliki krokodili pronalaze nacina da nas male progutaju na neke nove fore (dalekovod-agrokor)

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • June 13, 2022 at 8:39 PM
    • #3,200

Brajo, ma ako netko kupuje na osnovu pisanja po forumu, ahh nije ni zaslužio drugo nego da gubi.

Svaka čast na trudu ali ali...

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice