Čini se da se stalo s prosipanjem dionica i ask miruje...još nešto sitno do 450 kn...već par dana isto.
Najbolje ponude [ ATPL ]
|
|
Čini se da se stalo s prosipanjem dionica i ask miruje...još nešto sitno do 450 kn...već par dana isto.
Najbolje ponude [ ATPL ]
|
|
|
|
Moglo bi danas očistiti do 450 kn.
'večer,
obzirom na pozitivan trend vozarina i usporedbe sa bulkerima vanka koja bi po vama mogla biti gornja cijena ove dionice.
Naravno uz uvjet da se ostvari rast kojem se svi nadamo.
'večer,
obzirom na pozitivan trend vozarina i usporedbe sa bulkerima vanka koja bi po vama mogla biti gornja cijena ove dionice.
Naravno uz uvjet da se ostvari rast kojem se svi nadamo.
Po mojem skromnom mišljenju...
Zarada 500000kn svaki dan i povećava se...ali malo je😭
Zarada 500000kn svaki dan i povećava se...ali malo je😭
Da puno premalo malo jer se gleda da je to -500k u odnosu na 1mil. 🤣
To vam je kao ona deluzija sa MR vozarinama - 5k a kad ono +20k.
znate onaj vic kada je zeko 🐰plivao preko save jer je u bosni poceo lov na lisice?
E ovo je takav slucaj
Display MoreZarada 500000kn svaki dan i povećava se...ali malo je😭
znate onaj vic kada je zeko 🐰plivao preko save jer je u bosni poceo lov na lisice?
E ovo je takav slucaj
kolegice ako opet nacrtate one rakete ja ovo prodajem
ok, sad sam već i ja za divku, čisto da malo prodrma ovo...
24.03.2022. | CT | 447,00 | 449,00 | 444,00 | 444,00 | 447,07 | -0,67 % | 16 | 277 | 123.838,00 |
23.03.2022. | CT | 441,00 | 447,00 | 441,00 | 447,00 | 444,25 | +1,36 % | 37 | 733 | 325.633,00 |
22.03.2022. | CT | 440,00 | 441,00 | 437,00 | 441,00 | 439,49 | +0,23 % | 9 | 141 | 61.968,00 |
21.03.2022. | CT | 446,00 | 448,00 | 433,00 | 440,00 | 437,55 | 0,00 % | 42 | 1.557 | 681.261,0 |
Bit će za cijeli tjedan 3000 komada...ludilo brale...vozarine ludnica, izvješća još bolja...promet bilo bi smiješno da nije žalosno....fakat da ugovore po trenutnim vozarinama za godinu dana bilo bi oko 190 do 200 mil.neto minimalno za ovu godinu.
E ovo je takav slucaj
kolegice ako opet nacrtate one rakete ja ovo prodajem
Ja sam trenutno na bidu ali nije vam mudro da prodajete cak i ako vas netko iziritira sa raketama.
Trazite da vam serviram svoju glavu na tacni ako nece biti tako😁
Moje rakete su da se malo opustimo i nasmijemo jer potvrdeno opustenost svima nosi bolje rezultate.
Ako mogu joakim mintz i ekipa sta nebi i mi mogli crtati rakete kada ima za to opravdanih razloga?
Crtaj rakete, ako će pomoći...ali koda je nestalo goriva, pa nemere letit.Putin zavrnija ventil
Display MoreTih 46% bi impliciralo ATPL na 543 ili GNK sa 23,5 nazad na 19$
GNK ima i kejpove pa je trebao rasti manje od atpl samo gnk isplacuje postenu divku
Promatrajmo
Gnk novi vrh
Vikinzi novi vrh sa ukljucenom dividendom
Black magic i uroci drze kraljicu pri dnu
Koja nema kejpove
Promatrajmo
da dobro ste rekli.......sa uključenom dividendom i to velikom, kvartalnom, koje kod kraljice nema a moglo je biti da su htjeli tako odlučiti več 15.03..........nema temeljitih info o Batali, dokovanjima, ugovorenim vozarinama i periodu trajanja......Batalu bi još i izostavio jel je jednokratni događaj čiji će prihodi dolaziti kroz relativno duže vremena a neki se več vjerovatno i došli prije obustave gradnje dok su i ti stari ugovori i cijene gradnje vjerovatno morali biti promjenjeni na više dok prema info koje su neki postali cijene kvadrata u DU nisu toliko rasle...... ali to je relativno nevitno i neke druge brodarske info bi mogli podjeliti da nam se "približe".......
shodno tome i iskustvima iz ove godine nitko nije "lud" bacati se na glavu kako bi več drugi dan ili za tjedan dana bio "ošišan" dok se istovremeno vidi da prodaja ima još toga za "zdilati".......
uz to vjerovatno se čeka i neki jači impuls bdi -a da bi odredio smjer......
mislim da te nema crne magije več samo nema kupaca pri ovakvom stanju i raspoloženje na zse kojemu je kumovalo i nepotrebno veliko "šišanje" dok su brodari vani bili stabilni.....
ukratko, nema svježe love koja se želi upustiti u rizik........
Display MoreGnk novi vrh
Koja nema kejpove
Promatrajmo
da dobro ste rekli.......sa uključenom dividendom i to velikom, kvartalnom, koje kod kraljice nema a moglo je biti da su htjeli tako odlučiti več 15.03..........nema temeljitih info o Batali, dokovanjima, ugovorenim vozarinama i periodu trajanja......Batalu bi još i izostavio jel je jednokratni događaj čiji će prihodi dolaziti kroz relativno duže vremena a neki se več vjerovatno i došli prije obustave gradnje dok su i ti stari ugovori i cijene gradnje vjerovatno morali biti promjenjeni na više dok prema info koje su neki postali cijene kvadrata u DU nisu toliko rasle...... ali to je relativno nevitno i neke druge brodarske info bi mogli podjeliti da nam se "približe".......
shodno tome i iskustvima iz ove godine nitko nije "lud" bacati se na glavu kako bi več drugi dan ili za tjedan dana bio "ošišan" dok se istovremeno vidi da prodaja ima još toga za "zdilati".......
mislim da te nema crne magije več samo nema kupaca pri ovakvom stanju i raspoloženje na zse kojemu je kumovalo i nepotrebno veliko "šišanje" dok su brodari vani bili stabilni.....
Tako je.
Ili neka daju divku bar 50 kn ili neka idu nazad na 200 kn.
Samo nek mi oni divku oplemene pametnije nego isplate 😎.
Uvijek, na svim pozicijama sam bolje prosao od rasta cijene nego od divki
Pa sa divkom od 50 kn isti dan smo na 600 kn. Kada mislite da ćemo tamo stići na ovakav način? Koliko još GFIa moramo prožvakati da bi preskočili 450 kn.
Display MoreGnk novi vrh
Koja nema kejpove
Promatrajmo
Ima love 250 mlrd kn u bankama ostvarila je -5% u 2021.
-10% ce u 2022.
Na atpl su mogli +100% u 2021. u prva 3 mjeseca 2022.+30% bez dididende, cekamo objavu.
Dali je mudar i pametan taj cash u bankama koji izbjegava ovakve "rizike" ? Ili je i to pitanje koje nije mudro i pametno
Rusi kazu da su postigli svoje ciljeve,sanse za ww3 se smanjuju, ako nece ww3 biti ce i dividendi i dobiti na rastu shipping dionica, inflacija ce istopiti stednju onima koji bi bez "rizika" i na sigurno.
Mogu kupovati stanove koji su precjenjeni i opet imaju siguran gubitak.
Shipping dionice i to one sa velikim dividendama su najbolji izbor u ovim vremenima.
Trazite da vam serviram svoju glavu na pladnju ako se to ne potvrdi. 😁
Promatrajmo
Display Moreda dobro ste rekli.......sa uključenom dividendom i to velikom, kvartalnom, koje kod kraljice nema a moglo je biti da su htjeli tako odlučiti več 15.03..........nema temeljitih info o Batali, dokovanjima, ugovorenim vozarinama i periodu trajanja......Batalu bi još i izostavio jel je jednokratni događaj čiji će prihodi dolaziti kroz relativno duže vremena a neki se več vjerovatno i došli prije obustave gradnje dok su i ti stari ugovori i cijene gradnje vjerovatno morali biti promjenjeni na više dok prema info koje su neki postali cijene kvadrata u DU nisu toliko rasle...... ali to je relativno nevitno i neke druge brodarske info bi mogli podjeliti da nam se "približe".......
Ima love 250 mlrd kn u bankama ostvarila je -5% u 2021.
-10% ce u 2022.
Na atpl su mogli +100% u 2021. u prva 3 mjeseca 2022.+30% bez dididende, cekamo objavu.
Dali je mudar i pametan taj cash u bankama koji izbjegava ovakve "rizike" ? Ili je i to pitanje koje nije mudro i pametno
Rusi kazu da su postigli svoje ciljeve,sanse za ww3 se smanjuju, ako nece ww3 biti ce i dividendi i dobiti na rastu shipping dionica, inflacija ce istopiti stednju onima koji bi bez "rizika" i na sigurno.
Shipping dionice i to one sa velikim dividendama su najbolji izbor u ovim vremenima.
Promatrajmo
odavno smo valjda skužili da ta lova neče u dionice a kamoli u atpl........
vidim da ste i jučer spominjali ruse u tom kontekstu mira i ljubavi........nevezeno za shipping, jel vi stvarno vjerujete u te bajke?......i što želite reći?.......da od npr. sljedečeg tjedna svijet nastavlja kao da se ništa nije dogodilo sve i da rat istog trena završi a neče?.........
što nam stalno nudite "glavu na pladnju"?......što če nam to?.......otvorite fond, imajte hrpu love u rezervi s kojom nam jamčite 50% prinosa na atpl u svakoj godini i vjerujem da čemo svi uložiti kod vas......
Bolje je njima lagani i sigurni gubitak, ali je vazno da nije volatilno.
Display MoreDisplay MoreIma love 250 mlrd kn u bankama ostvarila je -5% u 2021.
-10% ce u 2022.
Promatrajmo
odavno smo valjda skužili da ta lova neče u dionice a kamoli u atpl........
vidim da ste i jučer spominjali ruse u tom kontekstu mira i ljubavi........nevezeno za shipping, jel vi stvarno vjerujete u te bajke?......i što želite reći?.......da od npr. sljedečeg tjedna svijet nastavlja kao da se ništa nije dogodilo sve i da rat istog trena završi a neče?.........
što nam stalno nudite "glavu na pladnju"?......što če nam to?.......otvorite fond, imajte hrpu love u rezervi s kojom nam jamčite 50% prinosa na atpl u svakoj godini i vjerujem da čemo svi uložiti kod vas......
Ta lova jos ne zeli, postena dividenda moze puno pomoci u procesu iz GuG jer je pomogla na stranim bulkerima.
Atpl divka trebala bi pomoci kod hr profesionalaca-institucionalaca.
Dok ne dobijemo potvrdu ocito da nebu islo ili do objave FI1Q.
Rat nece stati sutra ali ako su rusi zadovoljni sa osvojenim ww3 je manje vjerojatan nego prije te njihove izjave.
Rusi daju signale da sada zele pregovore,ukrajinci to zele od prvog dana.
marketi ce nagraditi pregovore.
Povremeno nudim svoju glavu na pladnju da i druge potaknem na taj korak.
Da ima manje onog jedno mislim i radim a suprotno komentiram. 😁
Sta ce vam fondovi za atpl?
Uzimaju naknade, bonuse, prodaju kada treba kupiti, kupuju kada treba prodati, umjetnici za unistiti tudi cash.
prosle godine i bez fondova moglo se zaraditi 100%
Ove godine vec 30%
TCE je takav da ce biti veca zarada nego u 2021.
Rat moze neg utjecati,tko vjeruje da idu nuklearni projektili neka sve proda i duboko se zakopa sa tim cashom, tko ne vjeruje neka se krca shipping dionicama i neka skuplja velike dividende dok ne izadu na povrsinu puni casha ovi koji ce se odluciti za duboko kopanje.
Kolega hugh
Ja sam uz Vas. Cemu ulagati sada u ATPL kad je nesigurno. Treba pricekati, da se smiri rat, pa da budemo sigurni da je ovo stvarno superciklus, pa da vidimo sto ce biti s zelenom energijom, pa nek se smiri Kina i Tajvan pa.....
U pravu ste, uhvatit cemo mi dno, kao uvijek (do prije neki dan smo bili unutra ali sigurno je sigurno) . A inflacija? Ma nista, to se ne vidi, na racunu je uvijek ista suma.
Hvala na savjetima i Vasem misljenju
👍👍👍😁