Danas je bila neka sjednica koja nema veze s nicim. O divki ce se odlucivati kad za to dodje vrijeme. I vjerujem da ce biti na zadovoljstvo svih dionicara, i velikih i malih.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Danas je bila neka sjednica koja nema veze s nicim. O divki ce se odlucivati kad za to dodje vrijeme. I vjerujem da ce biti na zadovoljstvo svih dionicara, i velikih i malih.
pa gdje ste bili do sad s tom informacijom?...... .......izgleda da smo onda bezveze držali bid tako visoko danas jel rekli su nam da nakon današnje sjednice više ništa neče biti kao prije....... i da kreču nagrade dioničarima i počinje teći med i mlijeko...........ja sam si več istetovirao današnji datum a ono izgleda čorak..........
-
Mislim da se na takvim sjednicama niti ne odlucuje o divki.
-
pa gdje ste bili do sad s tom informacijom?...... .......izgleda da smo onda bezveze držali bid tako visoko danas jel rekli su nam da nakon današnje sjednice više ništa neče biti kao prije....... i da kreču nagrade dioničarima i počinje teći med i mlijeko...........ja sam si več istetovirao današnji datum a ono izgleda čorak..........
Uuu kolega, ako niste jako mladi morate bit lijepo istetovirani datumima obzirom na to što smo sve čekali kod ove naše ljepotice
-
Kolega možda najbolje da prodate,pošto vidim da ste ne zadovoljni s jutrošnjim rastom....i preokretom na futuresima. .
-
Kolega možda najbolje da prodate,pošto vidim da ste ne zadovoljni s jutrošnjim rastom....i preokretom na futuresima. .
futuresi nisu vozarine a Šangaj danas sugerira pad vozarina panamaxa i supri tako da taj preokret futuresa znači isto kao i forumska najava dividende.........
-
futuresi nisu vozarine a Šangaj danas sugerira pad vozarina panamaxa i supri tako da taj preokret futuresa znači isto kao i forumska najava dividende.........
Zato vam i kažem slobodno je prodati ako niste zadovoljni....ja sam na primjer izrazito zadovoljan s trenutnim vozarinama za brodove ATPL ...pogotovo sa suprama koje trenutno najviše doprinose odličnim rezultatima ATPL jer nisu vezane dugoročnim ugovorima...e sad to što se rast štopa nije neka novost na ATPL tako je bilo i prošle godine u ovo vrijeme ,zar ne!?
-
Futuresi nastoje unaprijed predvidjeti vozarine, a ako futuresi rastu ocekuje se porast vozarina u buducim danima i tjednima. Ovdje se kupuje buducnost, a i sadasnjost je podcijenjena. Povecana volatilnost je uvijek moguca.
-
Ne znam što su odlučivali na toj sjednici ali vidi se da prošle godine u ovo vrijeme takve sjednice nije bilo, ako i nisu odlučivali o dividendi na ovoj odlučivat će na sljedećoj. Malo me ćudi da još nisu poslali objavu ako je bila tek neka formalnost.
-
Ne znam što su odlučivali na toj sjednici ali vidi se da prošle godine u ovo vrijeme takve sjednice nije bilo, ako i nisu odlučivali o dividendi na ovoj odlučivat će na sljedećoj. Malo me ćudi da još nisu poslali objavu ako je bila tek neka formalnost.
Ne odlučuje se na izvanrednoj sjednici o divki već na redovnoj na kojoj se usvajaju rezultati za prethodnu godinu.
-
-
Mislim da tu nece biti veceg rasta dok CO ne izadje. Oni svaku volatilnost koriste za slaganje stotki na ask. A vidim da su zadovoljni sa 420 kuna. Ima tu i burek trejda, ali mislim da to ne koci dionicu.
Mozda bi bolje bilo da se jedan dan iskrcaju i nize pa da ih se rijesimo. Ovako bas siluju dionicu.
-
Ne odlučuje se na izvanrednoj sjednici o divki već na redovnoj na kojoj se usvajaju rezultati za prethodnu godinu.
Sjednica nije izvanredna nego redovna sjednica upravnog odbora, vidljivo iz kalendara događanja...pretpostavljam da mogu donjeti prijedlog o visini dividende koji zatim mora potvrditi glavna skupština.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/COI-ATPL-6000abbfb6dbd9f15cb774f59aa84e6c.pdf
Isto tako vidim da su na sličnoj sjednici objavu o održavanju sjednice dali drugi dan pred zatvaranje burze.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/COI-ATPL-8d935e94d00e907497906d5b5e317bcb.pdf
Naslov ATLANTSKA PLOVIDBA d.d. - Obavijest o održanoj sjednici Upravnog odbora Na jeziku Hrvatski Vezani dokument Pregledaj dokument Preuzimanje dokumenta Preuzmi dokument Vrijeme objave 27.10.2021. 15:46 -
Mislim da tu nece biti veceg rasta dok CO ne izadje. Oni svaku volatilnost koriste za slaganje stotki na ask. A vidim da su zadovoljni sa 420 kuna. Ima tu i burek trejda, ali mislim da to ne koci dionicu.
Mozda bi bolje bilo da se jedan dan iskrcaju i nize pa da ih se rijesimo. Ovako bas siluju dionicu.
Šta nisu oni već izašli kako se već prije pisalo ili su negdje pri kraju?
Lijepo sam dobronamjerno pisao na 350kn da treba kupiti i da je dno,
pa koliko vidim sada je već na 430 kn, što je lijepa zarada, koju neki koriste
za izlazak, te koče možebitni daljnji porast. Promatrajmo i dalje!
-
Sjednica nije izvanredna nego redovna sjednica upravnog odbora, vidljivo iz kalendara događanja...pretpostavljam da mogu donjeti prijedlog o visini dividende koji zatim mora potvrditi glavna skupština.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…4f59aa84e6c.pdf
Isto tako vidim da su na sličnoj sjednici objavu o održavanju sjednice dali drugi dan pred zatvaranje burze.
ipak se kreće samo da ne izgorimo
-
Sve se cini da nista od divke sa skupštine, iako to ocito i nije neki faktor za cijenu dione, stabilno se drzi u kanalu 420-430 kuna , prateci Dijanu ponovo u cencu .
-
Sve se cini da nista od divke sa skupštine, iako to ocito i nije neki faktor za cijenu dione, stabilno se drzi u kanalu 420-430 kuna , prateci Dijanu ponovo u cencu .
Opet krivo pišete nije bila skupština nego sjednica upravnog odbora!
15.03.2022. Sjednica Upravnog odbora Društva;
15.06.2022. Glavna skupština Društva;
Evo primjera kako je ADPL donio odluku o predujmu dividende:
-
Da, znači mogli su izglasati odluku o isplati predujma dividende, a onda bi to glavna skupština potvrdila. Ipak mi se čini da ove godine ništa još od dividende
-
Da, znači mogli su izglasati odluku o isplati predujma dividende, a onda bi to glavna skupština potvrdila. Ipak mi se čini da ove godine ništa još od dividende
Na temelju čega ste to zaključili ...ne mora biti predujam dividende ...a G.S. u 6.mj. može donjeti odluku o dividendi.
-
Predsjednik upravnog odbora je I.B. mislim da je njemu najviše u interesu isplata dividende, a onda bi valjda razmatrali tu temu na sjednici...
Možda je i bila ta tema, samo žalosno da nemamo tu informaciju...
-
do 6 mjeseca ko živ ko mrtav.... svi smo se nadali toj vjesti jučer
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-