A tupoljevi počeli padati po Zagrebu i to izgleda slučajno pa tako slučajno mogu i na more a kad se slučajno pogodi neki brod to bu još slučajnije.
Sretno nam svima.
A tupoljevi počeli padati po Zagrebu i to izgleda slučajno pa tako slučajno mogu i na more a kad se slučajno pogodi neki brod to bu još slučajnije.
Sretno nam svima.
A i ja. Evo prije par tjedana neki su postali raznorazne grafove kako eto dry bulk u stvarnosti nije rastao nego je to samo nas dejavu pa opet od prije par dana, puna usta hvale i pozitive....
Ovisi valjda sve od osobnih pogleda...
.....na brokerski račun i raspoloživost gotovine
Svi ćemo reinvestirati ionako
Dobit vise manje kad dodje od batale, jako je bitan cash flow koji ce dolazit da pokrije investiciju, tj koliko s tuanova ce prodat u pocetnoj fazi koji bi radi placanja po fazama gradnje ako bude interesa mogao financirati sam sebe, onda se i sama investicija sa strane angaziranog kapitala drugacije gleda i planovi oko dividende itd.
Da iz depresije u euforiju u roku pola godine i onda netko prica o realnosti i sta bi bilo realno, btw za dobit i poslovanje Q4 vecina je imala krive procijene, ali ne i dalje sve se zna sta i kako ce se razvijat 6-8 mjeseci poslje, a to je valjda tako kad si u papiru onda sve gledas ruzicasto, a rizici vise ne postoje.
Bas citam i ne vjerujem vec smo ubrojili i stotine milijuna dobiti i u dalekoj 2024.
Jos jucer depresija, a danas je vec visegodisnja euforija gotova stvar. Masala!
Molim bez generaliziranja, nismo svi sirili "oprez"
Vi ste bili depresevni na 340-350.
Bolje za vas da vas je popustilo👍
Niste se pohvalili na koliko ste usli nazad moguce da bi to bi bilo i drugima zanimljivo, moze i sa tehnickim osvrtom, da svi nesto naucimo?
Nebitno sve, ovdje će po meni biti skok na 550 u dva dana....da se malo ravnoteža uspostavi.
Nebitno sve, ovdje će po meni biti skok na 550 u dva dana....da se malo ravnoteža uspostavi.
I meni se čini da će biti tako,još ako se pokaže istinita ova vijest da je rus rekao kako vidi pozitivne pomake u Ukrajini moglo bi biti svega...ask mi baš ne djeluje natrpan....naravno treba imati na umu da to nije sve,uvijek se tu nađe prodavača koji će uskočiti.
Najbolje ponude [ ATPL ]
|
|
Na asku nema puno komada. Ali prodavaca po bidu ima uvijek.
Na asku nema puno komada. Ali prodavaca po bidu ima uvijek.
u ovom su trenutku i one prevelike za ikakav ozbiljan pomak cijene.......kupuje se na malo dok se prodaje na veliko......
možda, samo ta dva dana neće biti ni četvrtak ni petak
osim toga kada bude na 520 onda će nam šanse porasti nekoliko puta više nego danas da se to dogodi
osim toga kada bude na 520 onda će nam šanse porasti nekoliko puta više nego danas da se to dogodi
Bilo je vlakica i u petak
Bilo je vlakica i u petak
Sava express come back...
Upravo sam priča s jednim radnikom, i kaže da ludnica tek počinje....što se tiče potražnje brodova....
Kad će više svanuti sunce na našoj plovidbi atlantikom.....
Sutra bi moglo biti veselo...
bit će, ali lako moguće u južnom smjeru......propušten je rast brodara vani,bdi-a, futuresa a sad svi oni okreču na jugo.........burekstitori pokušavaju malom kupnjom po aksu prodati stotice ali nitko ne da lovu......jel svi su taj film gledali več nekoliko puta ove godine.........
bit će, ali lako moguće u južnom smjeru......propušten je rast brodara vani,bdi-a, futuresa a sad svi oni okreču na jugo.........burekstitori pokušavaju malom kupnjom po aksu prodati stotice ali nitko ne da lovu......jel svi su taj film gledali več nekoliko puta ove godine.........
Sve je "propušteno" osim realnog stanja i fundamenata...tako to ide kod nas al svemu dođe kraj pa i burek investicijama...nadamo se nekoj objavi o divki sutra nakon 16 sati....to bi moglo pokrenuti kupnju...za ozbiljniji rast tu se treba desiti kupnja od barem 20 000 komada u tri do četiri dana.
Kolege, predlažem da se ovaj pojam burekstitori, uvrsti u službenu komunikaciju na forumu!
Bravo Kolega!
Samo bi još trebalo malo bolje definirati ovaj pojam, a pomoć očekujem od Vas, Kolege!
Nije rasla kada su rasla značajno vozarine, BDI i futuresi, pa da bude pala kada se dogodi mala korekcija? Ne znam, čini mi se kao jednaka šansa da bude ostala na mjestu.
Atpl obicno pocne rasti 2 mjeseca nakon rasta brodara vani, a naraste za 2-3 dana.
Ovo je dionica za burek gladuse i strpljive.
Za svakoga ima ponesto.
Kad će više svanuti sunce na našoj plovidbi atlantikom.....
ja plovim atlanticom i sasvim sam zadovoljan, malo je skrenuo s kursa 2000 na 1500 ali se dalo dokupiti tko nema dovoljno