Ja osobno analizirajući dionicu mislim da to neće ispod 135kn, no to nitko ne može znati.
Neov scenarij mi je ipak pretjeran -90% pad, sumnjam. No, ponavljam, sve je moguće. Kada bi sa sigurnošću znali i predviđali, bili bi multimilijarderi.
Ja osobno analizirajući dionicu mislim da to neće ispod 135kn, no to nitko ne može znati.
Neov scenarij mi je ipak pretjeran -90% pad, sumnjam. No, ponavljam, sve je moguće. Kada bi sa sigurnošću znali i predviđali, bili bi multimilijarderi.
Nemo je stara skola, misli misli da napisanom rijecju na nebitnom forumu moze srusiti dionicu. Aj da barem potkrijepi tvrdnju sa TA, ali ne moze jer ona kaze dno je 100.
Evo kad već pitate i count valova onda da udovoljim Vašoj želji kolega.
Naravno ne mora značiti da će se dogoditi i ovo nije nikakav nagovor.
Al zasad mi moj asistent kaže ne dirati niti kupovati.
I dalje je RSI mjesečni na vrlo visokih 45,24.
Po meni pretjerano visoko. Dok RSI mjesečni ne padne na 10-15 ne mislim kupovati.
Dno velikog kanala je trenutno na nekih 45kn.
Sta je sa vozarinama danas, nesto je tema utihla? Obicno je to znak da padaju dok vlada Omerta na temi
Sta je sa vozarinama danas, nesto je tema utihla? Obicno je to znak da padaju dok vlada Omerta na temi
Samo za MrKe$h
BALTIC CAPESIZE-INDEKS -6,6% TIL USD 8.925/DAG
Baltic Dry Index Falls 4.67% to 694
Capesize -6.6% to $8,925
Panamax -3.88% to $5,669
Supramax 58k tons -1.56% to $4,225
Handysize -3.39% to $2,682
http://thebalticbriefing.com/magazine/caree…ling-recession/
Ali ovo su samo prognoze a one se ne moraju ostvariti. Ali vrijedi zapamtiti prognozu globalnog rasta za 2021. jer ovakav rast bi značio preporod brodara ako barem približno pogode.
A do tada s vozarinama od par tisuca dolara treba prezivjeti
Panamaxi padaju vec nekoliko dana. Iz tog razloga pada i Atpl. Vozarine sve nize. Dokle ce padati ostaje vidjeti. Danas rast, a vozarine opet pale. Valjda ce sutra biti otrjeznjenje.
Ako si prezivjeli zadnjih 10-12..i onda ce i ovih pola godine, godinu 😎
Ako si prezivjeli zadnjih 10-12..i onda ce i ovih pola godine, godinu 😎
A koliko je dionicara prezivjelo u tih 10-12 godina i zaradilo
Ako ih nije korona, srce, auto ili neka bolestina ima ih... a zaradilo, pa ovisi, kad su usli sa kojom kolicinom i kad planiraju izaci.. ja imam par komada od preko 700 i 1k koje su pusing zasada,, ali i skoro 1k komada od 100-130 pa .. pa kad sve zbrojim nije lose sa obzirom na sve sta i kako se razvijalo u zadnjih preko 15-20 godina,
Baltic Dry Index Falls 3.17% to 672 Capesize -4.41% to $8,531
Panamax -3.05% to $5,496
Supramax 58k tons -0.4% to $4,208
Handysize -3.43% to $2,590
Freight futures am update
Capesize flat
Panamax up ~2%
Freight futures am update
Capesize flat
Panamax up ~2%
Pozdrav kolega,
molim Vas link, gdje pratite?
Hvala
Imate na:
https://twitter.com/drybulketf
Zna li netko zasto Scorpio Bulkers (SALT) toliko rastu? Cini mi se da je nedavno bio neki reverse stock split, ali i nakon toga su nastavili rasti po skoro 10-tak % dnevno.
Imate na:
https://twitter.com/drybulketf
Zna li netko zasto Scorpio Bulkers (SALT) toliko rastu? Cini mi se da je nedavno bio neki reverse stock split, ali i nakon toga su nastavili rasti po skoro 10-tak % dnevno.
Zbog ovoga kolega,
ovako to izgleda
Cini se da se ipak ide u kreditiranje brodara sa kreditima od HBOR-a. Takodjer se spominju i bespovratna sredstva. Drzavni tajnik od 0:13:20 minute. Cijeli razgovor s njim pocinje od 0:08:00 minute.
Evo i glavni direktor ATPL Marko Domijan o smjenama posade na brodovima od 0:23:30