čemu takva panika oko komunalne naknade, opet će netko jeftino pokupiti dioniceU
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
O čemu se radi? Nisu platili odvoz otpada na vrijeme?
Joj, joj...
-
Ovo je na žalost jako loša vijest...znači da im je keš pozicija jako slaba...bilo mi je sumnjivo odmah čim sam vidio da se izlazi s večim količinama ispod 200 kn...a i Bilbija je sigurno vidio kud plovi ovaj brod.... e sad što će biti ostaje za vidjeti...nadam se da nećemo i ovdje gledati blokadu kao kod VIRO...ZSE je vrlo čudna biljka s jedne strane imamo TPNG koja godinama radi profit puni su keša ali nitko ne će dionice...s druge strane ATPL koja je godinama u problemima a svi se trpaju unutra...zlatno pravilo ulaganja je da takve priče na žalost ne završe dobro.
-
Mislim da im je ovo prvs blokada u povijesti
-
čemu takva panika oko komunalne naknade, opet će netko jeftino pokupiti dioniceU
ako bolje razmislimo(š) to ne može biti veliki iznos za komunalnu naknadu i to je dobro, ali je loše da očito nema ni toliko novca na računu i to je vrlo indikativno da te tvoj grad čiji si ponos ipak mora blokirati za svaki slučaj prije ostalih
-
21.10.2020. 11:30 - u modalitetu predotvaranja od 11:30 do 11:45 sati, a nakon čega se nastavlja kontinuirana trgovina.
-
Pozdrav. Losa vijest da ali nadam se da cecse brzo rijesiti.
Zanimljivo je da ako pogledate na forumu poslovnog komentat palindroma od prije par dana kad on kaze bad news coming.... Onda slijedi prodaja skrbnickog croatia osiguranja kao i u proslosti poslije komentara palindroma.
Da, ovdje se nastoji izgurati Bilbiju jer on ima zalozeno jos oko 5 posto dionica koje nisu njegove. Tko ulazi? Moje misljenje igra se odvija unutar Grada, Uskokovic i ekipa a mozda i poznati igrac Vican.... Vidjet cemo...
-
Ekipa, jer svi ste s vremenom postali dragi, pamet u glavu
Mada, gledajući odavno sa strane, tko god trejda Atlantsku nije bez pameti i nije od jučer
-
vjerojatno proteklih mjeseci zamrznuli plaćanja, i sad sa aktivacijom istih ih možda automatski ovršilo
ako nisu platili
-
vjerojatno proteklih mjeseci zamrznuli plaćanja, i sad sa aktivacijom istih ih možda automatski ovršilo
ako nisu platili
Kad dođe ovrha onda automatski sjeda na račun....a blokada znači da na računu nema dovoljno novca da se ovrha plati....da je bilo dovljno novca na računu ne bi se desila blokada.
-
-
ako nemaju dovoljno sredstava da plate komunalnu onda ključ u bravu, moje mišljenje je da će to
riješiti u najkraćem mogućem vremenu
Osim ako nije riječ o nekim igricama a la balkan
-
Pitanje je koliko su zapravo dužni gradu. Ne vjerujem da se radi o par tisuća ili par desetina tisuća kuna. Vjerojatno je milijunski iznos posrijedi.
Zaista ne znam, pa nagađam, al cinjenica da nisu naveli o kojem se iznosu radi. K tome, iz njihova priopćenja ispada kao da je to neka tamo naknada..... dug je dug i ako je dospio, a nije podmiren zna se sto slijedi. Moguće da to ima neke veze sa projektom Batala.
Obzirom da je sezona podbacila proracun grada se očito raspao i cini se da grad pokusava utjerati sve sto može.
-
Čudno, jer vozarine koje se mogu pronaći za njihove brodove su iznad prosjeka. Prije mjesec dana AP Sveti Vlaho 14 500, sad AP Revelin 14 000. S druge strane odnosi s vjerovnicima i visoke kamate koje otplaćuju i prije su bili nejasni i ne baš previše transparentni.
-
Jucer je istekao moratorij na ovrhe i ovrseno je 300000 gradjana. Da je drzavni i gradski proracuni u bankrotu, nam je jasno. Samo je pitanje da li sada ovrsuju sve po redu i bez pitanja. Kada je u pitanju nasa drzava, sve ocekujem.
Sto se tice uprave, ovo je jako neozbiljno i neodgovorno. Kao i redovito kasnjenje FI i sl. Nadam se da ovo samo nisu neke igrice gdje ce se netko jeftino potrpati dionicama, male uplasene potjerati a onda se ide gore. To smo ljetos gledali na Opte i na Djuri pa na Viro itd.
-
Možda im netko želi “izbaciti” Batalu iz portfelja
-
I priopćenje je šturo napisano. Osim što je sve objavljeno tek nakon intervencije zse, ne navodi se ni datum blokade ni iznos. Sličan primjer bio je sa ULPL i njihovom objavom blokade kad su dobili kaznu.
-
Nastavak čudnih Dubrovačkih igara. Lako bi se mogao u kratkom roku ponoviti već viđeni burzovni ĐĐ scenarij s obzirom da je to na ZSE već tradicionalna igra, naravno priilagođen Atlanskoj. Barem je takav moj osjećaj. Vjerojatno ovo ima veze s onim moratorijem i možda neselektivnim lupanjem po svemu od strane grada - tipa ubacili neki kriterij u program, a nije nitko kontrolirao što i kako izlazi kao rezultat prije nego se aktiviralo. Ne bi me ni to čudilo. Dok se ne saznaju detalji sve je moguće.
Pretpostavljam da je nešto zaista ozbiljno onda bi se već odavno to osjetilo na cijeni i vlasništvu. Jest da situacija već dugo nije dobra, ali sumnjam da bi gospari dozvolili da im ovo samo tako utekne, a da nisu poduzeli sve što mogu da to izbjegnu. Možda i njih osvijesti da se ne igraju s neplaćanjima tamo gdje ne treba jer eto problema dok kažeš keks.
-
Pa problema u firmi ima odavno nije to tajna.
A kako se sada cini Bilbija za ozbiljno izlazi. Tko ulazi se ne zna.
A vozarine za njihove brodove su trenutno sasvim solidne. Sigurno nisu za stecaj!
Tako da bi i ovo mogla biti muljaza vec vidjena na ZSE 🙈
-
Počelo je bacanje pijeska u oci....
A tko koga tu konkretno mulja ili je smuljao?
-
Počelo je bacanje pijeska u oci....
A tko koga tu konkretno mulja ili je smuljao?
Na Djuri je dionica srusena na 1.50 vijestima da bi moglo biti nulovanja pa je kasnije pustena vijest o preuzimanju da bi narasla do 5.
Opte je rusena sa 6 na 4.5 sa vijesti, koja je ocito krivo protumacena, objavljenom u petak u 15.00 sati.
Na ovom trzistu gdje obicno nema nikakve likvidnosti pravi prometi se jedino rade ovakvim vijestima.
Sto se tice Atlantske ovo se moze tumaciti kao to nije nista to je samo komunalna naknada ili oni su gotovi, nemaju niti za komunalnu naknadu.
Ja se samo nadam da necemo i ovdje gledati scenarij opisan u primjerima gore.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun