Upravo sam naišao na prezentaciju želja i snova iz 2018. godine. Čini se da je optimizam vlado na sve strane...
VART (Varteks d.d.)
-
-
-
Američki veleposlanik, W. Robert Kohorst danas je posjetio proizvodne pogone Varteksa i zainteresirano obišao cijelu liniju kako bi konačno vidio mjesto na kojem se stvaraju odijela koja nosi. Uz jedan modni pogled u budućnost kroz Varteksove nove kolekcije, interes je izazvala i specijalna odjeća koja se proizvodi u Varteks PRO, kao i nova V:TEX linija heavy duty outdoor odjeće koja je u pripremi. Zaista smo uživali u posjetu, ali i u pozitivnom poticaju jer prema riječima veleposlanika: "Varteks is a great example of how, under the right leadership, companies that once struggled can be turned around."
-
Neno sretno i tebi
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/786
s 1mil.kn na računu, najbolje da pripojiš PUNT, a štap ćeš već negdje naći
-
Ako malo bolje pogledaš nije 1mil na računu, već 13 milijuna.
Zalihe su povećali za 15 milijuna kuna.
Definitivno ih je korona unazadila dosta.
-
Što se događa sa preseljenjem proizvodnje u Marof?
-
I dok se gazda bori sa vjetrenjačama strogih namjera na fb polako mu se ruši brana na 7,50 metara i otvara put u totalni potop!
Uf, uf, ...
U trenutku ove objave brana je ojačana sa dodatnih 8.000 komada.
Smatram nedovoljnim da se obrane katastrofalni rezultati prošle godine.
-
I dok se gazda bori sa vjetrenjačama strogih namjera na fb polako mu se ruši brana na 7,50 metara i otvara put u totalni potop!
Uf, uf, ...
U trenutku ove objave brana je ojačana sa dodatnih 8.000 komada.
Smatram nedovoljnim da se obrane katastrofalni rezultati prošle godine.
Gledam istu stvar i ne vjerujem... zar je bitnije "ispadat" pametan na fb od spasavanja kompanije gdje imas prakticno vise od 50%...
-
Pojavio se novi igrač u Top 10 - ČAJIĆ STJEPAN (67690289031).
Kupio je skoro 30.000 komada dionica od 20.01.
Vidjet ćemo jel i današnjih 25k isto njegovih.
-
Reagirala je čak i uprava sa uobičajenom copy-paste floskulom tako da sada imamo 8721 cigli u brani na visini od 7,5
Uf, uf ...
Sjećam se preporuke od nekoga ovdje da prošle godine udjem kada sam ispod 2 branio Djuku. Sjećam se i odgovora i ujedno najavio ovaj potop!
Uf, uf
Shećam se i profesora Kirscha koji nam je govorio da se protiv ovakvih potopa moramo boriti na način da se na vrijeme prilagodimo onome što dolazi a ono što dolazi obično se nazire kroz “slabe signale”.
Ovdje naravno ti signali nisu slabi nego se očituju u više od 700 mio koje je ulupala i ostala živa i na slobodi bivša uprava.
Naravno ovi danas ništa ne znaju niti se sjećaju što je bilo prošle godine a i da ne pričamo u zadnjih 13 godina.
(Vidi današnju objavu!)
-
Proxy od NB koji ludo brani neobranjivo. Firma ide u stečaj do ljeta.
-
-
bome ako je suditi prema stanju na tržištu kapitala, oni više nemaju kapitala, izgleda će i autobus uskoro na NJuškalo zajedno s neprodanim zalihama
-
bome ako je suditi prema stanju na tržištu kapitala, oni više nemaju kapitala, izgleda će i autobus uskoro na NJuškalo zajedno s neprodanim zalihama
Baš mi ga žao.
-
Baš mi ga žao.
ma nije on loš, samo je na krivom tržištu s puno (previše) love,
imam samo jednu dionicu gdje se poklapam s njim, ali neće valjda i tamo krenuti rusvaj
-
Brzo će ljeto kolega. Držim vas za riječ
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…rojekt-15066191
Svjetlo na kraju tunela...je li ovo napokon riješenje zaVarteks!?
-
O prodaji nekretnina se pričalo već par puta. Ostaje nam vidjeti što će ovaj put biti sa time.
Mene zanima kako i zašto su tako brzinski riješili trezor...
-
Ovo sigurno nije rješenje nego KRAJ - FINITO - ENDE za Varteks!
Ako sam dobro razumio, a mislim da jesam, poslije više od 25 godina HUGO BOSS odolazi sa proizvodnjom iz Varaždina jer je većinski vlasnik traźio povećanje cijene šivanja i hvalio se prije godinu dana kada mu je to i uspjelo jer je BOSS bio primoran kratkoročno da pristane na te cijene i onda prvom prilikom otkazao ugovor. Tko će nadomjestiti te količine i te cijene, ma kakve one bile? Upravo ta proizvodnja održala je Varteks sve ove godine.
.
-
Ovo sigurno nije rješenje nego KRAJ - FINITO - ENDE za Varteks!
Ako sam dobro razumio, a mislim da jesam, poslije više od 25 godina HUGO BOSS odolazi sa proizvodnjom iz Varaždina jer je većinski vlasnik traźio povećanje cijene šivanja i hvalio se prije godinu dana kada mu je to i uspjelo jer je BOSS bio primoran kratkoročno da pristane na te cijene i onda prvom prilikom otkazao ugovor. Tko će nadomjestiti te količine i te cijene, ma kakve one bile? Upravo ta proizvodnja održala je Varteks sve ove godine.
.
Zanimljivo. Ja istu stvar gledam i imam pozitivno mišljenje. Ili ću naučit veliku lekciju ili će mi bit žao što nisam ubacio više
-
Biti će mi drago ako se ispostavi da ste Vi u pravu.
Ne znam točnu brojku ali sam davno čitao da BOSS ostavi u VŽ 10Mio€ godišnje za usluge proizvodnje iliti 50% ukunog godišnjeg prihoda Varteksa.
Čime će se taj prihod nadomjestiti?
Tko još kupuje odijelo, kravatu i košulju za rad od kuće?
Da li ste nekada kupili trenerku u Varteksu i ako niste zašto niste?
Odijela im se svode na crno, plavo i dvije nijanse sive i prije nego stignu u prodavnicu počinje sniženje od 15%!
Zašto?
Mi smo debela nacija a više od 70 % svih odjevnih predmeta je slim fit pa ti kupi sako ili košulju!
Da li znate naziv modela koji Vam odgovara? Ja ne znam ali se tješim jer ne znaju ni oni što prodaju!
.
-
Aha, sada mi je jasno zasto je Bakic postao glavni korona guru u RH?😅
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k