Medika očito traži načine da poveća sadašnje prihode.
Long.
Medika očito traži načine da poveća sadašnje prihode.
Long.
meni također stigao hehe.
prva dionica da salje postom doma.
možda nisi često doma ,
svi šalju i gotovo uvijek, nikakva iznimka, jer to je i obveza, pošto nisi dužan čitati na burzi ili nekim forumima o stvarima bitnim za društvo
ne bih se bas slozio... kako onda nikad nisam od HTa dobio ? oni ocito objave na burzi i to je to...
možda nisi često doma ,
svi šalju i gotovo uvijek, nikakva iznimka, jer to je i obveza, pošto nisi dužan čitati na burzi ili nekim forumima o stvarima bitnim za društvo
ne bih se bas slozio... kako onda nikad nisam od HTa dobio ? oni ocito objave na burzi i to je to...
nemam pojma, možda to ima veze s nekim našim podacima u Skdd
Display MoreStigao mi je poziv na izvanrednu godišnju Glavnu skupštinu.
Mijenja se Statut Medike
Piše- Društvo će obavljati sljedeće djelatnosti ----
-
-
Upala mi je u oči trgovina na malo u nespecijaliziranim trgovinama, proizvodnja hrane za kuće ljubimce, proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
pričam o tome,medika prati trendove,pasevi Shiba,Dog,Medika da svog možda nazove Medog,pa to je biznis,masa ljudi vole to,nešto novo,pa vani su ludi za psima,biti će i ovdje..
Kakvi psi, informatička oprema...hoće li prodavati lijekove ili tamagotchie?
uredno dobivam papirnate pozive na skupštinu od Medike i Zabe,,,
uredno dobivam papirnate pozive na skupštinu od Medike i Zabe,,,
do sada dobio poziv od medike jedino. Tehnika nista a dugo sam dionicar kao i Ingra... ( gledajuci period od barem godunu dana da imam barem jednu dionic da budem pozva)
takodjer VLEN nista.. optima takodjer nista....
i sto ej to bilo na skupstini? vidim samo 4 prisutna ?
iam li ko kakve prognoze za dividendu za 2022 ?
Slična ko i ove godine. Možda + 100 kn procjenjujem
je li moguća divka od 5% na ovu cijenu 29k kn ?
dakle 1450 kn =?
Pa ove godine je bila 1400, kako nebi bilo moguće 1450. Mogu isplatit i 2000kn. Već su bili isplatili jedne godine 2000 ako me pamćenje dobro služi.
2015 18,93% 2650kn
2016 12,17% 1700kn
2017 12,35% 2000 kn
2018 0 kn
2019 4.32% 700 kn
2020 1320 kn
2021 1400 kn
zaljubljen sam od 2015 godine,,,
Kolege ne znam jeste li znali ali iduće godine je 100 godina Medike.
Nadajmo se da će to proslaviti izdašnom dividendom 😀
,,, izgleda da se prodaja opet povukla u rovove, možda netko ima neke nove info, ? možda o dividendi ?
Sve što nemam raste, a što imam ne pada, a nesretna sam
Nadala sam se dokupiti Medike po povoljnijoj cijeni.
Pazi što želiš, moglo bi ti se i ostvariti......... al' nekako se ne čini tako
Ovo izgleda kao konsolidacija, ove buhe i buhice
Ova cijena je još uvijek povoljna za ulaz. Da je kojim slučajem Medika fondovska dionica, gledali bi je na P/E 13-14.
A koja je po vama realna cijena Medike trenutno ? Prosječna realna cijena
Samo mi nemojte iščitati podatak sa smply wall app jer sam onda milijunaš...
S obzirom na sektor, a uključujući i to da je nelikvidna i da je ovo zse mislim da bi realno bilo oko 40 000.
O Americi i njihovim valuacijama možemo maštat, ali takva stabilna firma u necikličnom sektoru koja uz to ima višegodišnji rastući trend poslovanja mora vrijedit na hrvatskom tržišu P/E 11 - 12 i dy 4%. Ovdje ima boljih stručnjaka od mene pa ako ima neko kakvu analizu bio bih zahvalan za drugo mišljenje.
Nešto nam MDKA u zadnje vrijeme ide samo po ask .. očito se sprema dobra vijest o dividendi ili .? Ipak je bila korona godina te sve veća potreba za medicinskom opremom..