Ja sam napisao i poslao HANFI i medijima. Napišite, pošaljite i vi. Ako nećete nitko se neće zauzeti za vas. Nepravdi treba stati na kraj.
a to ste vi poslali na Lider ili ?
Ja sam napisao i poslao HANFI i medijima. Napišite, pošaljite i vi. Ako nećete nitko se neće zauzeti za vas. Nepravdi treba stati na kraj.
a to ste vi poslali na Lider ili ?
Četitke kolega, BRAVO!!!!!
Goni bagru...sad svi vi formuaši/dioničari šaljite dopis medijima, HANFI, ZSE...nije to tako teško, pola sata posla...nek se digne prašina...
Ovo sad nije šala kad je Lider objavio...e sad je prilika da svi skupa "zakucate"...
neznam je li prava adresa ali sam poslao upit.
Bravo gosp.Turk u borbi za zaštitu malih dioničara odnosno malih građana, individualaca ili nas malih "hrvata", želimo učestvovati u farmaceutskoj kompaniji, kao i želju da budemo dioničari u energetskim kompanijama, pozivam vlast da omogući učestvovanje DMF i građanima u izgradnji solarnih i vjetro parkova da osiguramo sigurnu starost, a ne da to dozvolite kriminalnim organizacijama iz BiH slučaj KRŠ-PAĐANE.
Ovo bi bilo sjajno..
Ovo naravno ne valja.
Najdraze mi je bogatiti se u tisini.
Zbog kodt- a nitko nikada nije pisao hanfi.
Nije bilo potrebe.
Kako je Auctor uopce postao vecinski ?
Osnivac ?
Sakupljac ?
neznam je li prava adresa ali sam poslao upit.
Da, to je ta adresa. Svaka čast Lideru, brzo su objavili
da se pridruzim cestitkama. Samo tako. Ovo i nije nista drugo nego nekakve muljaze (zamisli samo bezobrazluk, ovako to napraviti na ocigled svih), jer kao sto je kolega iznad napisao, mi, mali dionicari bih ih financirali po povoljnijim uvjetima.
P.s. a i ovo da im ´´trebaju novci´´, pa sto nisu govorili da financiraju drzavu sa 2 milijarde kuna, a sad im je prijeko potrebno imati 27 milijuna? Tko je tu lud....
Meni se čini da žele da uzmemo krpu i metlu pa da čistimo kenjare,praznimo i smeće, postavljamo WC papir.
Kao dioničari po statutu imamo pravo na punu informaciju.
Hoće li institucije raditi svoj posao ali pravično, ostaje sa vidimo.
MEDIKA, d.d. - Prijava transakcija rukovoditelja
Može to netko prevesti na hrvatski ?
Prodao dionice po 11 tisuća kn ???
Ili ih je stekao nazad nakon što je otplatio pozajmnicu ?
Pa oni su kuhani i pečeni sa tim Auctorom
Nije mi do smijeha.
Činjenica je da Auctor sakuplja dionice. Po smiješnoj cijeni
Polažu li oni zdrave temelje za bolestan elaborat, po kojem će nas jednog dana istisnuti ?
Ajde viriti u vlasničku strukturu .
Nije mi do smijeha.
Činjenica je da Auctor sakuplja dionice. Po smiješnoj cijeni
Polažu li oni zdrave temelje za bolestan elaborat, po kojem će nas jednog dana istisnuti ?
Ajde viriti u vlasničku strukturu .
Pa napravili su "elaborat" 2019. koji je pokazao da MDKA vrijedi 7,7k kn...
Iako, hvala Bogu, ne mogu ništa dok su PLIVA i KRKA unutra...ali čisto da se zna koliko oni vrednuju MDKA dok kupuju...
Mene više brine koliko Uprava vrednuje dionicu dok prodaje.
Da nije Plive i Krke unutra, i mi bi nafuckali.
Ma jesam li ja mamac za Black Swan na papiru ?
Bez mene vam je posve dobro išlo
Tu je jedino bitno da li je nastala šteta društvu. Ako je nastala šteta društvu postoji mogućnost sankcija i pravosudno-regulatornog epiloga price. Ako nije, onda to nažalost nema previše veze sa činjenicom sto o cijeloj stvari misle manjinski dionicari.
Usudio bih se “na prvu loptu” reći da je nastala (ili da je barem imala elemente nastanka), al treba je znati i moći dokazati.
Ima li tu elemenata kaznenog dijela? Zašto nebi predsjednika uprave strpali u zatvor? Da im više ne padne tako nešto na pamet. Baš čitam: https://hrcak.srce.hr/196304
Are there any comment?
Are there any comment?
Jedino sto je meni jasno je da ekipa vrti svoje i tudje/trezorske dionice medju sobom po smijesnim cijenama...
Za one koji žele znati više o "ekipi" preporucam da posjete
Are there any comment?
Jedino sto je meni jasno je da ekipa vrti svoje i tudje/trezorske dionice medju sobom po smijesnim cijenama...
Za one koji žele znati više o "ekipi" preporucam da posjete
Pa da, al ako to rade, zašto to rade?
Postoji li neki javno objavljeni program otkupa i način nagrađivanja?
Sigurno se ne vrti iz zabave i “kaleidoskop” feelinga?!
Cijena pala na 20 000, potražnja nikakva, na ponudi za kupnju 3 ili 4 dionice po prihvatljivoj cijeni, sve skupa 5 kom... Uprava je to i zaslužila, žao mi je samo vas malih (do jučer i mene) , sretno!
Evo vam na bidu slobodan put sve do 18k kuna, a to je ujedno i BVPS.