Zbog čega im odjednom treba novac, pa prodaju dionice ispod cijene, a nedavno su isplatili dividendu, a i RH rebalansira proračun da bi podmirivala uredno dugove u zdravstvu? Fer bi bilo da su oglasila prodaju po 24000 do 27000 po dionici
MDKA (Medika d.d.)
-
-
-
ufff, mislio sam uci vamo kao u sigurnu luku, ali ovo je katastrofa. Dobro da nisam napravio tu pogresku. Sve im najbolje, prestajem ove i pratiti...
-
Tocno, nema sigurne luke za drzati novac na buffetovski nacin, da udjes i drzis jako dugo vremena. Ovdje se ulaze na nacin da na vrijeme prepoznas neku igru, promjenu trenda, cujes neku pricu, glasinu, nesto, i onda udjes, odvozis dok ta prica traje i onda dumpas bez milosti.
Nazalost, svako dulje drzanje od toga je izlaganje svog uloga materijalizaciji raznih rizika. Sto se u dovoljno dugom vremenu i desi.
-
Ja sam napisao i poslao HANFI i medijima. Napišite, pošaljite i vi. Ako nećete nitko se neće zauzeti za vas. Nepravdi treba stati na kraj.
-
Vreća suza, šaka smija...ova "naša" ZSE.
A kao da nas netko drži ovdje
A osim toga premalo se educiramo i premalo koristimo institucije ma kakve one bile.
Tek kada dobijemo po kostima se malo ritnemo u mjestu pa vozi Miško dalje.
-
Zbog čega im odjednom treba novac, pa prodaju dionice ispod cijene, a nedavno su isplatili dividendu, a i RH rebalansira proračun da bi podmirivala uredno dugove u zdravstvu? Fer bi bilo da su oglasila prodaju po 24000 do 27000 po dionici
Lažu, ne treba im novac uopće.
-
Medika i ja smo raskrstili. Upravo prodao svoju jednu jedinu dionicu a vidim da nisam jedini. Kad uračunam dividendu i poreze ispadne da sam prodao sa 15% plusa, nije loše al htio sam u ovom dočekat mirovinu. Žao mi je ali ipak preferiram miran san. Ekipa sretno!
Da budem precizniji, 19,44% plusa...
Edit: smiješan sam, 22,1% plusa...ja i moja matematika...
-
Šteta, svi bi mi dio kolača farmaceutske industrije al ne ide, tjeraju te od sebe. Nisam bio na čisto sam sa sobom, uopće ne znam kakve su im nakane, može bit da će ostati sve po starom ali jednostavno sam se počeo osjećat neugodno a potencijalan izlaz mi je bio sa solidnom dobiti a vjerojatno bi izašao i sa pozitivnom nulom da je osjetnije palo. Eto, frustrirajuće je, jebemti ovu drža...tj. hoću reći močvaru, žao mi je al ne ide. (admine nemoj me cenzurirati, shvati frustraciju, kolege shvaćaju).
-
na zse treba imati jake živce i stabilan probavni trakt uz detaljno poznavanje čudi zse ( što se stiče dugogodišnjim pračnjem iste uz bezpanično sagledavanje realne situacije u datom vremenu promatranja svog glavnov cilja ) za bilo kakav dugoročni uspjeh i da se sačuva miran san, ,,, prva veča količina papira je na 24000 kn za komad i ne pomiče se što je ok, prodaja na razini 21000 kn do 21400 kn ,,, 3 % minusa je ok, svaka dionica kao i svi mi imamo loše i dobre strane,,,
-
Hvala Vam.
Kakvu reputaciju ima Auctor ?
Katastrofalnu
-
-
Mali dioničar Medike traži očitovanje Hanfe zbog prodaje dionica Auctoru
-
Ja sam napisao i poslao HANFI i medijima. Napišite, pošaljite i vi. Ako nećete nitko se neće zauzeti za vas. Nepravdi treba stati na kraj.
Bravo Turk
-
Mali dioničar Medike traži očitovanje Hanfe zbog prodaje dionica Auctoru
Nisam dioničar Medike, ali kapu skidam ovom dioničaru, protiv korupcije i pogodovanja se moramo boriti ili će nas pojesti na svim dionicama.
-
Mislim isto.
To je borba Golijata i Davida, al' makar neka pišu obrazloženja. Tražilo se od nas i za manje.
A ako bude pravde, jer pravo i pravda ne idu ruku pod ruku, transakcija će biti poništena.
Mi bi ih vjerojatno financirali pod povoljnijim uvjetima
-
Mislim isto.
To je borba Golijata i Davida, al' makar neka pišu obrazloženja. Tražilo se od nas i za manje.
A ako bude pravde, jer pravo i pravda ne idu ruku pod ruku, transakcija će biti poništena.
Hahaha... Ako transakcija bude poništena onda stvarno ima nade za ovu burzu i državu. Baš sam radoznao.
-
Mislim isto.
David je bio pastir,nizak rastom.
Glavno oružje mu je bila praćka i bio vješt sa njom.
Pogodio je Golijata ravno u glavu.
Hoću reći važno se suprostaviti
Veličina ne igra ulogu.
-
Bravo gosp.Turk u borbi za zaštitu malih dioničara odnosno malih građana, individualaca ili nas malih "hrvata", želimo učestvovati u farmaceutskoj kompaniji, kao i želju da budemo dioničari u energetskim kompanijama, pozivam vlast da omogući učestvovanje DMF i građanima u izgradnji solarnih i vjetro parkova da osiguramo sigurnu starost, a ne da to dozvolite kriminalnim organizacijama iz BiH slučaj KRŠ-PAĐANE.
-
Mislim isto.
bilo kakav pisani trag je bolji od rekla-kazala, bez obzira što će Hanka odgovoriti ili (ne)učiniti, možda jednoga dana bude i njih netko pitao za zdravlje junačko
-
Bravo gosp.Turk u borbi za zaštitu malih dioničara odnosno malih građana, individualaca ili nas malih "hrvata", želimo učestvovati u farmaceutskoj kompaniji, kao i želju da budemo dioničari u energetskim kompanijama, pozivam vlast da omogući učestvovanje DMF i građanima u izgradnji solarnih i vjetro parkova da osiguramo sigurnu starost, a ne da to dozvolite kriminalnim organizacijama iz BiH slučaj KRŠ-PAĐANE.
-
A bravo i za Lider jer su ovo objavili
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-