Čekamo poštu a u njoj poziv.
Tako je bilo do sada.Popuniti prijavu za sudjelovanje.
I onda poštom opet vratiti?
zbog korone glasanje postom
Jel imaju oni takvo dopisno glasanje regulirano statutom?
Zaba ima sličnu glupost kojom dionicari unaprijed glasuju. Ja mislim ako se netko zainati da su tako donesene odluke pobojne ukoliko nisu detaljno regulirane statutom i drugim pravnim aktima društva.
Ma nikakvo glasovanje poštom, bit će održana skupština. Samo je to sve aljkavo napravljeno. Dobit ćete formulare poštom, bez jasne upute što s njima. Uz napomenu "prijava mora biti predana voditeljici odjela riznice... najkasnije 20.8.2020.". A koliko ja znam oni svi rade od doma...
http://www.medika.hr/investitori/glavne-skup%C5%A1tine/
Našao uputu na internetu pod "važne obavijesti", to naravno nisu poslali...
Uskoro skupština...ima li naznaka za dobre rezultate s obzirom da se radilo puno i dobro u ovoj korona fazi
Divka 1320, da bi reč rekel
A jesam budala...pa svake godine isto i svake godine si kazem da cu uci 5 dana prije GS...
Majke mi, dogodine cu stvarno uc prije GS...
Bravo za MDKA...
Ajde barem nesto hvala bogu bilo je i vrijeme👍👍
Ivana ce kupit autic , bravo Ivana
Gdje se mogu provjeriti i pogledati zaključci sa skupštine...Dali je netko bio...istina o dividendi ili patka ???
- a gdje to piše da kupim još par komada ???
I da je istina za dividendu, sada vise ne mozes kupiti.
Prije prodati jer "Pravo na isplatu dividende imaju svi dioničari koji su taj status imali na dan donošenja odluke o isplati dividende". Oni koji danas kupe nemaju pravo na dividendu.
- stvarno ste mi uljepšali današnji dan.
Ova dionica je divota. Inkasiraš preko 8% na cijenu i još ti ne padne za iznos dividende.
Ova dionica je divota. Inkasiraš preko 8% na cijenu i još ti ne padne za iznos dividende.
Nećemo je gledati još dugo na ovim razinama;!
Baš se jučer na skupštini otvorila tema slabog prometa dionicom i politike dividende (prije nego se pojavio protuprijedlog) obzirom da je ova dionica cjenovno i volumenima za dugotrajne ulagače koji računaju na dobre dividendne prinose. Nije bilo konkretnog odgovora, ali je Herceg dao između redaka odgovor kako uprava želi da dividenda bude redovita.
koliko je oko bila ponuda od Uskokovica 6000 ili 7000 kn. Stvarno su ponudili fer cijenu čak 5 puta vecu od dividende. 😡