Obzirom na poslovne rezultate i cijenu dionice, po mom skromom misljenu premalo😔😔
MDKA (Medika d.d.)
-
-
-
Malo je, ali bitno da se isplaćuje. Ovo je dionica za duge staze i za strpljive.
-
Ovo uplaćuje skdd ili oni Direkt ?
Kada očekujem PBZ da će sjesti ? Treba mi hitno lova ujutro.
-
Sjela divka oko 10
-
Ovo uplaćuje skdd ili oni Direkt ?
Kada očekujem PBZ da će sjesti ? Treba mi hitno lova ujutro.
Meni je sad sjela dividenda, imam račun u Zabi.
Uplaćuje SKDD.
-
Medika.
Ovo je jedini papir kojeg imam hefty, a voljela bih da cijena padne
Kakvi ste vi to ljudi, gledam vas danas, šunjate se na bidu, liparite za po 200 kn..
Medika trenutno ima dobit 4000 kn po dionici, P/E 7,5
Ne sjećam se da je ikada dividenda bila isplaćena na račun dva dana nakon izglasavanja
Ukupno 27 tisuća dionica.
Trenutno u fazi konsolidacije.
Nema tu tehničke na prometu od jedne dionice svakih deset dana, a nije da nema kupaca.
Da sam bila pametna kako nisam, ovo je trebalo kupiti na 13 tisuća kuna, sve što nije bilo prikovano, i eto ga treći mirovinski stup. Gledajući u retrovizor svi smo pametni.
Hoću li ponovno ovako misliti i za nekoliko godina , na razinama od 4x xxx kn
Sve je teže naći ulaganje koje nosi makar pristojan redovni prihod
-
Imam pred sobom tiskano izdanje časopisa Pharmabiz
Intervju sa gospodinom Hercegom, predsjednikom uprave Medike
Kaže da su u 2022.godini, u kojoj obilježavaju stogodišnjicu postojanja pred neposrednim puštanjem u rad novog projekta, platforme Pharmeria, koji će krajnjim korisnicima, ljekarnama, omogućiti online kupnju proizvoda iz njihovog asortimana. Planiraju povezati više od stotinu ljekarni.
A njihov je kapitalni projekt ipak gradnja novog centralnog logističko-distributivnog centra u Zagrebu. To će biti višegodišnji projekt čiji će završetak determinirati Mediku kroz idućih nekoliko desetljeća-------------
-
Imam pred sobom tiskano izdanje časopisa Pharmabiz
Intervju sa gospodinom Hercegom, predsjednikom uprave Medike
Kaže da su u 2022.godini, u kojoj obilježavaju stogodišnjicu postojanja pred neposrednim puštanjem u rad novog projekta, platforme Pharmeria, koji će krajnjim korisnicima, ljekarnama, omogućiti online kupnju proizvoda iz njihovog asortimana. Planiraju povezati više od stotinu ljekarni.
A njihov je kapitalni projekt ipak gradnja novog centralnog logističko-distributivnog centra u Zagrebu. To će biti višegodišnji projekt čiji će završetak determinirati Mediku kroz idućih nekoliko desetljeća-------------
Kupite si smartphone pa u ovakvim situacijama možete slikati i objaviti članke
-
Nemam za smartphone.
Sve otišlo u Mediku
-
Ak sve ode u krasan k.... kak ce Medika?
Znam da puno radi sa drzavom a nebi bilo prvi put da stabilne firme dodu u probleme zbog neplacanja drzave.
Gdje ce onda cijena?
-
-
Mislim da jedna državna obveznica uskoro dospjeva, u srpnju cini mi se. Sad će se vidjeti koliki će biti interes za HR dug u ovakvim globalnim uvjetima i koja će biti cijena i uvjeti izdanja.
-
Kako smo bezazleni tada bili.
Ajde, meni usamljenoj na bidu, prodajte mi papirić da i to riješimo
Kako Vam nije dojadilo gledati me
-
Najava sjednice Uprave 21.07.2022.
Divanit će se,između ostalog, o poslovanju Medike d.d. za period 01.01.-30.06.2022. godine.
-
Divanit će se, između ostalog, o poslovanju Medike dd za period 01.01.-30.06.2022. godine.
završeni divani,
Prihodi veći, dobit nešto kašljuca
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/MDKA/FI-MDKA-15df229e2a6669e7ee0c2828e5cc293c.xlsx -
Bas me zanima videnje kolegice I7 na predmetno izvješće....🤔
-
Divanit će se, između ostalog, o poslovanju Medike dd za period 01.01.-30.06.2022. godine.
završeni divani,
Prihodi veći, dobit nešto kašljuca
58 mil hr kn u prvih 6 meseci ako je to kikiriki,onda neznate što je spavanje na klupi u parku.
-
Ne znam za kolegicu I7, ja nemam zamjerki. Ovu dionicu treba čuvati kao obiteljsko srebro.
-
Ne znam za kolegicu I7, ja nemam zamjerki. Ovu dionicu treba čuvati kao obiteljsko srebro.
Izvjesce se bas nije reflektiralo na cijenu dionice..
-
Izvjesce se bas nije reflektiralo na cijenu dionice..
Sa ovom dionicom treba puno strpljenja, ova neće skočit u nekom relativno kratkom roku kao neke druge, volatilnije dionice. Ali zato je sigurno kao smrt da će rasti.
-
Kakvi ste vi čudni, vi bi da raste
Ja bih da padne, da mogu dokupiti i da mi nešto ostane u čarapici.
Gledam graf, još uvijek diamond pattern
Ako je half stuff idemo na 36 tisuća. Ako je reversal, 24 tisuće
Molim admina da ne briše, ili ne daj Bože lokot, potkrijepljeno je ranijim grafom na tehničkoj
Ono što je u izviješću dobro je stabilna dobit. Ono što nije je daljnji blagi pad tržišnog udjela
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun