kolika bi mogla biti dividenda kaj velite
ht je potrošil previše love za kupnju dionica u 2020
kolika bi mogla biti dividenda kaj velite
ht je potrošil previše love za kupnju dionica u 2020
10kn bi ja rekao
Ako povučem paralelu sa 2019. onda 6-6 i pol kn max. iako nebi im bog ništa da malo odriješe kesu.
Ako povučem paralelu sa 2019. onda 6-6 i pol kn max. iako nebi im bog ništa da malo odriješe kesu.
Bit će vise. Odnosno moglo bi biti vise.
Očekujem divku 8kn
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36090
Hrvatski Telekom u skladu s člankom 133. Pravila Zagrebačke burze objavljuje da će se, nakon što je Uprava dostavila Nadzornom odboru revidirana godišnja financijska izvješća, u utorak, 9. ožujka 2021. godine održati sjednica Nadzornog odbora na kojoj će se sukladno članku 300.d. Zakona o trgovačkim društvima utvrđivati godišnja financijska izvješća od strane Uprave i Nadzornog odbora, te prijedlog upotrebe dobiti za 2020. godinu. Hrvatski Telekom objavit će revidirane financijske izvještaje i prijedlog upotrebe dobiti za godinu koja je završila 31. prosinca 2020. u srijedu, 10. ožujka 2020. godine, u 08:00 sati po vremenu u Ujedinjenom Kraljevstvu / 09:00 po srednjeeuropskom vremenu.
Kupac je blago nestrpljiv. Neće bit više od 6 kuna znači.
Ja mislim da neće bit ispod 10...
može biti 1 Opte pa koliko ispadne
može biti 1 Opte pa koliko ispadne
taman imaju toliko dionica da mogu Optimu isplatiti kao dividendu mirovinskim fondovima
0 kn za internet uslugu.
Kada padne usred trejda posebna sreca.
A pada svaki dan.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…166caa3af19.pdf
Uprava i Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma d.d. predlažu Glavnoj skupštini Društva raspodjelu
neto dobiti iz 2020. godine na način da se dio neto dobiti u iznosu od 641.903.872,00 kuna
upotrijebi za isplatu dividende dioničarima u iznosu od 8,00 kuna po dionici, a preostali dio neto
dobiti u iznosu od 61.896.279,98 kuna raspodijeli u zadržanu dobit.
Za 2021. godinu Uprava trenutno očekuje isplatu dividende u iznosu od minimalno 6 kuna po dionici.
Uprava će pratiti učinke različitih parametara koji mogu imati utjecaj na kretanje dividende te
predložiti konačni iznos.
S moje strane očekivano.
s moje strane uspješna zamjena s Atpl, mirnije vode a 8kn je nako realno
Može 8kn. Hvaaaaaala!
Znači netto dobit je u biti bila preko 700 mln u 2020. to je skroz solidno eps skoro 9 onda, moglo bi to komotno gore..
4,3 % je sjajna divka. HT je best buy. Možete zaključat topic.
Pa ne bi se ja baš složio... ostaje još 50-tak kuna likvidnosti, pa i više. Što so tim?
Pa ne bi se ja baš složio... ostaje još 50-tak kuna likvidnosti, pa i više. Što so tim?
AT&T daje divku od 7%... molim lijepo.